Vodičský preukaz po 35tke

7. nov 2023

Je tu niekto kto si robil vodičák po 35tke? Vraj nám to horšie myslí ako 17nast ročným. 😀

1lucinka123
7. nov 2023

Ja som si robila keď som mala 39 rokov.. Testy som spravila na plný počet bodov a jazdu na prvý krát. Takže nemyslím, ze by som bola na tom horšie ako 17rocny.

janinka007
7. nov 2023

Moja babka si kedysi v 70tych rokoch robila v 55 😀

miggy
7. nov 2023

Ja som robila ako 34rocna nedávno a práveže mi vraveli, že tam už cítiť tu zodpovednosť a rozvahu. Že ti 17rocni sú niekedy až príliš sebavedomí. Ale test na 100 percent , jazda prvýkrát, cvičisko úplná pohoda.

euka210
7. nov 2023

Nemyslim si, skor je clovek viac zodpovedny. Skor je to o povahe cloveka...ci je bojazlivy ci si veri. Svagrina tak robila, ale z nudze a urobila.
Ja som sa jazdenim a casom zlepsila, lebo som ten opatrny typ.

siska53
7. nov 2023

Ja som si robila ako 44 rocna...

ma77
7. nov 2023

@siska53 Ja tak isto a strašne lutujem že som si neurobila ako 24ročna neskutočna pomoc mat vodičak len som to pochopila až teraz😉

lusa18
7. nov 2023

Ja som robila keď som mala 36.....no kadejako mi bolo, v triede samí násťrocní....🤦🏼‍♀️😅 ale dala som to,aj testy aj jazdu....ja som mala možno to šťastie,že som veľmi chcela a dosť mi pomohli aj kolegovia v práci vtedy,po práci išli so mnou na cvičisko hocikedy,po dohode s inštruktormi, tí tiež boli v pohode.....a doteraz som v kontakte s dvomi babami z kurzu.No a či mi to vtedy myslelo horšie ako keď so mala násť...to neviem 😁 skôr by som povedala, že som to brala zodpovednejšie, keďže za mladi som sa nerada učila a vždy som školu brala tak,že nejak bolo, nejak bude 🤷😅

totatimeka
7. nov 2023

Sesternica si urobila vodičák tento rok a má 51 😊 odkedy ho má jazdí každý deň autom, takže podľa mňa po 35 úplne v pohode 😊

michaela329
7. nov 2023

Ja som v kurze mala 40 ročných - my 2 18 ročné žaby, jeden vysokoškolák a zvyšok ľudia 30 a 40 plus. Úplne v pohode to dali.