Vodičský na motorku

fodorka
30. jún 2022

Ahojte zienky....nepotrebujem aby sa tu zacali rozpisovat rizika pripadne upozornenia a odhovarania 😉
Po dlhom zvazeni a rokmi snivania sa stava moj sen skutocnostou a vcera som sa zapisala na vodicak.
Chcem sa pobavit s babami co toto riesia aktualne alebo uz dlhsiu dobu jazdia 😉 mam obrovsky respekt ,stres ale taku radost ako male dieta!!!

alureb
30. jún 2022

@fodorka ja som si robila vodičský minulý rok 🙂 držím palce

fodorka
autor
30. jún 2022

@alureb jeej a predtym si soferovala motorku ci? Lebo ja som bola vzdy len spolujazdec 🙈 tak mam stres....a ako si spokojna?

alureb
30. jún 2022

Hej, občas som pred tým šoférovala,ale nie moc...vodičak bol v pohode ;) stresy sú vždy, ale to len vytrpiet a bude ok 🙂

fodorka
autor
30. jún 2022

@alureb a aku mas motorku? Pripadne mozes aj do spravy ☺️

puertorico
30. jún 2022

ahoj. vodíčák na A? či na 250ku ? alebo ešte tú menšiu? Ja motorku mám, jazdím enduro, ale na vodičák sa neviem vychystať, lebo nie je žiadna podpora, skôr reči ako "však sa vysypeš v prvej zákrute" 😒 lenže ja som ako hobit 160cm + 45kg takže aj ja ob čas pochybujem o sebe. predsa len keď mi capne na zem 100kg motorka tak je to ok 😂 išla by som iba do nejakej Husqvarny TE 510 , žiadne cestné. lenže vodičák sa robí na cestných a mne to príde veľké ☹
takže určite chválim tvoj výber, dúfam že sa odhodlám aj ja a pôjdeme všetky spolu 🙂

alureb
30. jún 2022

A cko mam.. motorka kawa 1000. A ta ma veru viac ako 100kg 😄 Vysku mam 167cm...Teraz už len ako spolujazdec nakoľko som tehotna, ale chodíme stále 🙂
Netreba okolo toho toľko počúvať a rozmýšľať. Ale jazdiť treba s rozumom!

monismie
30. jún 2022

nesmies mysliet na to co sa moze stat, tak by si clovek nic v zivote neuzil. takze smelo do toho a potom proste s respektom a pokorou. tesim sa s tebou, je to super

fodorka
autor
30. jún 2022

@puertorico na Acko ;) ja mam 170cm

fodorka
autor
30. jún 2022

@puertorico a co sa tyka tych reci tak rodina nikto nevie....deti hej a tie podporili

fodorka
autor
30. jún 2022

@alureb ja tiez pokukujem ale najviac 750tka 🤣
A ano som si vedoma ze ma doma niekto caka takze jedine s rozumom

fodorka
autor
30. jún 2022

@monismie dakujeeem ❤️

talizman1988
30. jún 2022

@fodorka 🙂ja mam yamahu virago 535,chopper tak 200 kg ma sa mi zdá,mam 55kg a 160cm, vodičák som musela koli výške robiť v cizmach z opätkami kedze som nedociahla na zem,ale kde je vôľa tam je cesta🙂no a teda to ze padnes na nej jasne ze ano,tak ako aj auto tuknes a kto tvrdi ze nie tak toho to len caka😄(mne sa zadarilo 3x ju polozit )hlavne sa na to pripravit,poriadne oblecenie,a jazdim z doprovodom nikdy nie sama,a nikoho nenosim beriem zodpovedmost len za seba,cestu prisposobujem svojim schopnostiam,treba dopredu uvazit a rozmyslat a bude to v pohode,netreba sa bat lebo vela zazitkov nam unikne pomedzi prstami,takze jazde zdar🙂

fodorka
autor
30. jún 2022

@talizman1988 ajoj...dakujem ti krasne za reakciu a velmi dobre napisane ..samozrejme k motorke aj riadny ,odev, to bez toho ani neuvazujem....ked uz motorka tak vsetko tak ako ma byt....aj s tym vozenim niekoho za sebou ...nad takym ani neuvazujem 🙈 no som zvedava...mam par ludi okolo seba o ktorych viem,ze pojdeme spolu ale myslela som ze aj sama sem tam precistim hlavu

lubinkag.
30. jún 2022

Motorka je super vec. Ak to mas zraonane v hlave, niet co vahat. Zacala som na cestnej masine (Yamaha xj6), lepsie sa mi ovladala, bola mrstnejsia a po 5 sezonach a cca 20000 km som presla na cruiser - Indian Scout 1200. Teraz som teda 6. sezonu na cruiseri a pohoda. Robime kratsie aj 2-tyzdnove dovolenky po Europe, je to fajn.

lubinkag.
30. jún 2022

@talizman1988 Dvakrat som ju polozila pri parkovani, lebo som si nevsimla, ze nemam stojan 😅 🙈 Ale spravnym grifom zdvihne ktokolvek aj 400 kilovu masinu 🙂

fodorka
autor
30. jún 2022

@lubinkag. Mam to v hlave vsetko upratane....vzdy som o tom snivala....a poviem mozno blbost ale kedze na vztahy dako stastie nemam tak okrem vztahu s detmi chcem mat vztah s motorkou 🤣🤣🤣

talizman1988
30. jún 2022

@lubinkag. Verím že ano,ale nehanbím sa priznať že tu lutujem svoje krize a radsej ju dam postavit chlapovy nech si trocha pohladia ego🤘ale z mierou samozrejme, lebo par krat som dostala pripomienku ze zena patri za plotnu a nie na motorku🤦

fodorka
autor
30. jún 2022

@talizman1988 no ja by som dala ze zena patri za plotnu a nie na motorku 😁😁😁

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
20erika07
30. jún 2022

@puertorico ahoj, prosim ta ake mas enduro pri tvojich mierach? Pre mna je snad vsetko velke vysoke a to mam 167cm ☹ tak jazdim len na pitbike 125 co mi je zas moc male a nepohodlne ale zase dotiahnem uplne na zem a aj prihnem este nohy, no krpate to je. Bojim sa sadnúť na taku moto co dotiahnem na špičky ledva :-/

puertorico
1. júl 2022

@20erika07 no ja ich kus striedam, teraz mám Defender 250, ale už som mala hocičo 🙂 najviac najlepšia bola gas gas 😍 a inak nie som zástanca 2T, ja skôr 4T 😅
veď keď si ju znížiš tak dosiahneš, aj keď len na jednu nohu a nakloníš si ju do boku, tie moto vôbec nie sú ťažké. ale pri 167 cm dosiahneš v pohode s dvoma nohami pevne na zem pri ktoromkoľvek zníženom pitbike/dirtbike 🙂

fodorka
autor
7. júl 2022

baby dnes mam prvu jazdu tak sa tesim ako blcha 🙂 napisem potom ...

puertorico
7. júl 2022

@fodorka držíme prstyyyyyyyyyyyyyy 🍀

zlatica99
7. júl 2022

Jooooj tak super potom, držím palčeky aby si aj po nej mala také to nadšenie. Ozvi sa potom

monuska112
7. júl 2022

moj manzel jazdi, obcas sa odveziem, spravime vylet, je to fajn, clovek by mal mat hobby, ktore ho bavi a nie len prezivat, drzim palce 🙂

fodorka
autor
8. júl 2022

@puertorico
@zlatica99 Ahojteee ...takze vysvetlenie co a ako trvalo asi 5minut vseho vsudy a ze teda sadajte za mna...dali sme na cvicisku jedno kolecko a on ze a teraz vy...no skoro som sa posrala...😂 ako princip pochopeny....toho som sa bala ze to nepochopim 😀
no ale dala som par koleciek s nim na cvicisku takze parada...vraj nabuduce donesie tu 125ku a ze na tej pojdem uz sama....baby a ozaj aj ste spadli ked ste robili vodicak? lebo on hned ze super kuklu mate ale kde mate rukavice ze ked spadnete nech sa neoskrete a tak....kukam na neho ze ja nespadnem...tak sa zasmial ze okej ale viete no zvyknu spadnut 😵🙈

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fodorka
autor
8. júl 2022

@mamula20 ja ti verim....a dakujem ti...
Ja som rodine nepovedala vobec no deti vedia

nepic
8. júl 2022

@talizman1988
Neviem či to je úplne tak normálne položiť motorku,zaujímavé že mne sa to za skoro 30 rokov čo oficiálne jazdím nepodarilo a dúfam že už sa mi ani nepodarí.
A tiež si nemyslím že nie je ani normálne ťuknúť auto,si musím zaklopať ale mne sa ani to ešte nepodarilo ani na svojom,ani kamióne ani autobuse.
Ale vidím,že veľa vecí je normálnych,ktorých sme sa kedysi vyvarovali a mali pred nimi rešpekt. Potom sa ani není čomu čudovať keď človek pozerá večer krimi správy,ja sa ani nečudujem keď to vidím čo sa robí po cestách.

talizman1988
9. júl 2022

@nepic najprv som bola rozhodnuta nereagovat,ale teda len tolko, neviem kolko mate najazdenych za 30 rokov,ja dam tyzdenne 500 km to by sa rovnalo zazraku aby sa kdesi cosi neprihodilo,a ano predvydam preto to boli len "suchnutia "a len "polozenie" a nie buracky,ani jedno nebolo koli mojej nedbanlivosti ale vdaka mojej rychlej reakcii to nebolo horsie a ano radsej som pripravena na to ze sa moze nieco stat ako sa bit do hrude ze mne sa v zivote nic nestane a jazdit potom ako sebavedomy hlupak ktory sa potom cuduje ze hops a stalo sa,to su potom tie pripady ktore vidime v tych televiznych novinach,pekny den!