Vodičský mám 1,5 roka a strašne stresujem

michaelabuzova
26. nov 2021

Ahojte mám rok aj pol vodičak a strašne stresujem bojim sa že mi zdochne motor. Čo by mi pomohlo na ten stres?

janai1
26. nov 2021

@michaelabuzova zasmiať sa keď sa to stane 😂 ale nie fakt, ja mam vodičak 5 rokov a tiež sa mi to občas stane, je to normálne 👍🏽

michaelabuzova
autor
26. nov 2021

@janai1 Vďaka

ckatka
26. nov 2021

@michaelabuzova ja mam vodičak 20 rokov. A minule mi zdochla motorka. Na diaľnici na pripájači do Bratislavy. V špičke. No hanba 😂😂 co.ti poviem. Stáva sa

andreahud
26. nov 2021

Prax. Nič iné nepomôže. Aj keď pôjdeš vlakom, tak môže zastaviť hocikde a bude sa čakať na výmenu lokomotívy. No čo najhoršie sa môže stať, keď ti to zdochne?

anonym_11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka2290
26. nov 2021

@michaelabuzova ja som zacinala jazdit na felicii,takze motor mi zdochol vela krat ,aj v krizovatke ked som isla sama,vytrubili ma ostatni vodici.potom som sa to naucila ako pustat spojku a pridavat plyn aby mi motor nezsochol a uz sa mi to malokedy stane.

andreatytler
27. nov 2021

@michaelabuzova Predaj toto auto a kup si s automatickou prevodovkou.

katka708
27. nov 2021

@andreatytler mne zdochlo aj také . resp.vypol sa motor a keďže som nevedela ze sa také niečo môže stať, tak to bol riadny trapas

andreatytler
27. nov 2021

@katka708 Tak to je uz fakt smola.... ale skor vynimka ako pravidlo.

hennyinnsbruck
27. nov 2021

Minule stojime na kruhaci a jednemu pred nami zdochlo auto. Este tak vravi moj (hundros dokonca)ze sak stava sa ,moj ma start stop a minule mu to blblo nechcelo startnut v najvacsej spicke jak sa vyplo takze takymto by som sa vobec ale vobec nezazatazovala 👍😃