Vodice - skúsenosti

luckarisko74
24. feb 2018

Su tu uz iba stare temy....viete mi niekto povedat skusenost s dovolenkou v chorvatsku vodice....na aku plaz chodit....vylety....restauracie....dakujem

janinah
24. feb 2018

Mne sa tam nepáči plrelat. malá a aj beton a hlava na hlave,len sme sa tam zastavili a šli sme ďalej...do Primoštenu.

janinah
24. feb 2018

nepáči pláž...

maruskahurnanska
24. feb 2018

Nepaci. Nikdy viac. Nepohodlna, betonova, kamenna plaz.

janynkaaa
24. feb 2018

No mesto krasne ale plaze o nicom .Hlava na hlave 😒
Urcite by som tam nesla s detmi .

luckarisko74
autor
24. feb 2018

Dakujem baby za odpovede😊tak hlava na hlave je aj v Taliansku aj v Bulharsku napriklad s tym ratam😊

eviikuu
24. feb 2018

Presne kamene vacsie nez vo Vahu a hlava u hlavy😣

janynkaaa
24. feb 2018

@luckarisko74 ano bola som aj v taliansku a bulharsku ale to su obrovske plaze vela miesta piesok.A vo Vodiciach su tie plaze uzke .

veronika0122
24. feb 2018

Boli sme tam a uz by som tam teda nesla radsej investujem viac penazi dobrozhodnelepsej destinacie.

nikusiak9
24. feb 2018

8krat sme boli vo vodiciach. Vykety zalezi ci bezdetny par ci s detmi. Restauracie su najlepsie v centre to objavite velmi lahko..pir pristave je viacero krasnych

salome123
24. feb 2018

Brrr vodice... Boli sme sa tam pozrieť,zatiaľ to bolo najhoršie miesto,ktoré som v Chorvátsku videla

ivana11155
24. feb 2018

Presne ako pisu ostatne hlava na hlave, su aj krajsie miesta v Chorvatsk.u aj mesto je vecer brutalne preplnene

annaanna
25. feb 2018

Mujem vodice. Boli sme niekolkokrat. Vzdy si poziciame tu mu lodku a pojazdime ostrovceky xo su dosiahnutelne. Kedze su v takom ako keby zalive tak sa to da

hettinka
25. feb 2018

@luckarisko74 ahoj, my sme tam boli 2x, raz v depandance hotela Punta, druhýkrát na apartmánoch v časti Blata.
Pred hotelom Punta sú naozaj betónové pláže, ale tam sme nikdy neležali.
V časti Blata je dlhá, umelo prerovnaná pláž, vysypaná takými malými farebnými okruhlačikmi, vybudovaná, sprchy na pláži, stánky s občerstvením, aj malé detské ihrisko tam bolo. Je užšia, ale my sme sa vždy v pohode zmestili.
Ešte sa chodí do časti Srima, to je od hotela Olympia na opačnú stranu, tam sú pláže tiež upravené, ale skôr taký drobnejšie biele kamienky.
V mori sú kaneme väčšie a treba určite topánky (ale tie potrebuješ v HR až na pár výnimiek vlastne všade)

Vodice sú relatívne veľké mestečko, reštaurácií veľa, lacnejšie aj drahšie, aj fastfoody, aj drahé rybacie reštiky. Okrem toho sú tam na okraji veľké obchody (hypáče), veľa malých marketov a aj miestny trh s ovocím a zeleninou. Ja osobne v HR kupujem zeleninu a ovocie od miestnych, tam dopestované, podľa sezony. Večer je mesto plné, naozaj máš dojem, že si niekde na jarmoku, miliony stánkov, na hlavnom námestí býval aj nejaký program, veľa turistov.

Oplatí sa vidieť akvárium a námorné múzeum vo Vodiciach, koho také baví ... náš malý si to užil.
Z výletov odporúčam historický Šibenik a určite si urobiť výlet do NP Slapova Krka, zvládnu to aj menšie deti, my sme to prešli s 2-ročnou.

kddd
25. feb 2018

My sme boli vo Vodiciach 2x a páčilo sa nam raz sme boli v júni to bolo v pohode lebo tam ešte nechodilo toľko ľudí a minule leto sme boli koncom augusta. Počasie bolo super, 1. deň hlava na hlave ale ostatné dni sa vyprázdnilo a bolo super. Mame malé babo a boli sme na výlet na ostrov Murter a bolo perfektne piesočnatá pláž more krasne a malo ľudí, je to blízko Vodic. Reštaurácie v centre sú super chutne sa najete. Za mňa treba vyskúšať. 😊

kddd
25. feb 2018

Na pláž sme chodili tu je to pre barom makina hangár alebo tak niako 😊

pininka
25. feb 2018

@luckarisko74 my sme roky chodili do talianska a hlava na hlave tam nikdy nebola. Tento rok ide prvykrak do chorvatska, strasne aom zvedava ako dopadneme.

luckarisko74
autor
25. feb 2018

Ahojte dakujem za odpovede....vyskusame uvidime....tiez mame v plane pochodit aj ine plaze .....

luckarisko74
autor
25. feb 2018

@hettinka vyberali sme vodice kvoli tomu ze je to vacsie mestecko a je tam ruch trochu😊my sme uz boli na Braci a v jednej dedinke nedaleko zadaru ale to bola vazne nuda tak xhcem nieco rusnejsie....na plaz chceme chodit aj dalej nielen na tie cu su uplne blizko....vylety urcite pozriem tie co odporucas😊

luckarisko74
autor
25. feb 2018

@kddd ahoj my ideme v july tak ratam ze to bude take zaludnenejsie ale nevadi😊na ten ostrov Murter vedie most ze?tam je zevraj jedna z najkrajsich plazi chorvatska😊a ceny v restauraciach aķo u nas?

tanikoro
25. feb 2018

Boli sme minuli rok ale nie prvy a posledny krat 😊

hettinka
25. feb 2018

@luckarisko74 no na nudu sa asi sťažovať nebudete, večer tam je ruchu až moc.
Ceny v reštikách boli také, no ako u nás v turistických strediskách, ale vo fast foode sa dalo najesť aj za pár eur. My sme tam jedlo moc nekupovali, ked sme boli v hoteli, mali sme polpenziu. A ked na apartmáne, varila som a na raňajky sme kupovali perfektné žemle. Potraviny sme od nás neviezli, kupili sme am v obchode, ceny podobné, v LIDLi rovnaké.

Chcete hotel, alebo apartmán?

kddd
25. feb 2018

@luckarisko74 ano takým mostom sme isli, trosku vyššie ako u nás ale ved predsa dovolenka je iba raz za rok tak to sa da zvládnuť ale na tom ostrove sú 2 pláže tak si na Google map pozri lebo jedna je krajšia my sme boli na oboch 😊 uzi si dovolenku

luckarisko74
autor
25. feb 2018

@hettinka mame zajednany apartman....ano tiez asi nakupime tam ....takze aj lidl tam je?

luckarisko74
autor
25. feb 2018

@kddd super dakujem😊

hettinka
25. feb 2018

Áno Lidl tam bol a ešte ďalšie supermarkety na okraji mesta.

jazminn
1. mar 2018

My sme boli v hoteli Internacional. Strava suééér. Velikánsky výber. Pláže sú aj kamienkové aj piesočnaté...Vodice sú Sant-Tropé Strednej Dalmácie. Večer je tam nádherne. Je kde ísť. Plno atrakcii a programu....Isto lepšie ako Baška Voda...

lela123
1. júl 2022

Ak nahodou bude niekto este sa pytat aktualne sme tam.Tak v juny teraz je to tu uplne pohoda.Byvame v casti kde je klud a plaze uplne super. Chodime na plaz pod hotelom Olympia sky.Uplne super.Zvedava som cez vikend,ale zatial uplne super.😊Mne sa páči veľmi.Ja nemam rada nudne plaze kde nik nieje.A teraz v juny je tu ozaj ludi tak akurat.Krasne mestecko,da sa stale kam preist.

tereziamia
3. júl 2022

@lela123 pekný deň prajem, koncom mesiaca sa taktiež chystáme do Vodic, chcela by som sa vás opýtať ako je to s diaľnicami? Platili ste si ich vopred? Za akékoľvek skúsenosti s ktorým sa podelíte budem vďačná.

lela123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lela123
4. júl 2022

@tereziamia dobry😊ano chlap cez internet platil a vytlacil si to. Po ceste sme 25 a 5 eur este platili to cez zavory neminiete to asi mytne.My sme vyrazili tak čize u nas o 2hej aby sme najneskor cez Budapest o 5tej isli.A pohoda. Kludne čo budete chciet vediet piste.