Krásny deň utorok čiže zajtra začínam robiť vodičák a mám prvú teóriu, mám doma ale 16 mesačného syna , a ešte čakáme druhé bábätko som v 13tt. Som v takom strese , malého nechávam kazdy raz doma , mamine .. ale baví ho sestra ... Určite to poznáte takže žiadny spoľahlivost .. a so sestrou si nerozumieme má dve deti čaká tretie. Odcudzili sme sa.. a v auguste majú ísť bývať do svojho už tak len vydržať. Ale nerada som keď ho baví ona alebo je s jej deťmi lebo sú rozmaznané pistia,kričia. A socaju ho a berú my hračky chápem to každá mama to berie inak.
S malým som od narodenia sama nevadí mi že s ním som furt ...len chcela som sa opýtať myslíte že zvládnem vodičák ..? Aj s bábätkom brušku, chcem si ho už urobiť lebo keď príde druhé auto už budem potrebovať. Tak sa bojím či to zvládnem..😏😏 dakuj za odpovede. Muž je v robote a pracuje v zahraničí takže som na to sama...chodí na 3 tyzdne ako kedy..
Neboj sa isto zvládneš vodičák aj s bábätkom v brušku. To nie je žiadna prekážka, hlavne nestresuj a ver si, že to zvládneš 🙂
Mozno to, ze si na neho len uplne sama ta robi takou precitlivelou na to, ako sa k nemu sprava niekto iny... on to s babkou a tetou zvladne uplne v pohode, ty sa sustred na vodicak, ked nemas muza doma a vsetko musis potom s dvoma detmi chodit sama - ci nakupy, ci lekara obiehat, tam je auto a samostatnost s nim obrovske plus, v dnesnej dobe by som povedala nevyhnutnost. Takze hlavu hore a smelo do toho, nerozumiem, preco si neveris, jasne, ze vodicak pekne spravis.
Nič sa neboj. Vodičák určite zvládneš. Ja si pri všetkom o čom mám pochybnosti poviem, že to zvládli aj horší, blbší ako ja 🙂 Len si ver, nestresuj a pôjde to 🙂
Ak potrebujes mamkinu pomoc aby ti maleho strazila a byva tam aj sestra, tak asi nemozes velmi vymyslat a musis ratat s tym, ze sestra tam bude a ze ho bude "bavit".
Neviem ako to aka je sestra ma ovplyvnit to, ci ty zvladnes vodicak. Ano, ak sa naucis poriadne teoriu, tak testy zvladnes a ak sa budes sustredit na jazdach a mas dobreho insturktora, tak zvladnes aj parakticku cast. Ak nie, tak si zaplat dalsie jazdy kym nebudes mat vsetko nacvicene tak, ze prejdes skuskami.