Vodičák počas tehotenstva

28. jún 2021

Krásny deň utorok čiže zajtra začínam robiť vodičák a mám prvú teóriu, mám doma ale 16 mesačného syna , a ešte čakáme druhé bábätko som v 13tt. Som v takom strese , malého nechávam kazdy raz doma , mamine .. ale baví ho sestra ... Určite to poznáte takže žiadny spoľahlivost .. a so sestrou si nerozumieme má dve deti čaká tretie. Odcudzili sme sa.. a v auguste majú ísť bývať do svojho už tak len vydržať. Ale nerada som keď ho baví ona alebo je s jej deťmi lebo sú rozmaznané pistia,kričia. A socaju ho a berú my hračky chápem to každá mama to berie inak.
S malým som od narodenia sama nevadí mi že s ním som furt ...len chcela som sa opýtať myslíte že zvládnem vodičák ..? Aj s bábätkom brušku, chcem si ho už urobiť lebo keď príde druhé auto už budem potrebovať. Tak sa bojím či to zvládnem..😏😏 dakuj za odpovede. Muž je v robote a pracuje v zahraničí takže som na to sama...chodí na 3 tyzdne ako kedy..

nafka0483
28. jún 2021

Ak potrebujes mamkinu pomoc aby ti maleho strazila a byva tam aj sestra, tak asi nemozes velmi vymyslat a musis ratat s tym, ze sestra tam bude a ze ho bude "bavit".
Neviem ako to aka je sestra ma ovplyvnit to, ci ty zvladnes vodicak. Ano, ak sa naucis poriadne teoriu, tak testy zvladnes a ak sa budes sustredit na jazdach a mas dobreho insturktora, tak zvladnes aj parakticku cast. Ak nie, tak si zaplat dalsie jazdy kym nebudes mat vsetko nacvicene tak, ze prejdes skuskami.

pumi21
28. jún 2021

Neboj sa isto zvládneš vodičák aj s bábätkom v brušku. To nie je žiadna prekážka, hlavne nestresuj a ver si, že to zvládneš 🙂

anjelicek26
28. jún 2021

Mozno to, ze si na neho len uplne sama ta robi takou precitlivelou na to, ako sa k nemu sprava niekto iny... on to s babkou a tetou zvladne uplne v pohode, ty sa sustred na vodicak, ked nemas muza doma a vsetko musis potom s dvoma detmi chodit sama - ci nakupy, ci lekara obiehat, tam je auto a samostatnost s nim obrovske plus, v dnesnej dobe by som povedala nevyhnutnost. Takze hlavu hore a smelo do toho, nerozumiem, preco si neveris, jasne, ze vodicak pekne spravis.

alexi2211
28. jún 2021

Nič sa neboj. Vodičák určite zvládneš. Ja si pri všetkom o čom mám pochybnosti poviem, že to zvládli aj horší, blbší ako ja 🙂 Len si ver, nestresuj a pôjde to 🙂