Ahojte bol už niekto na tých nových skúškach chodím na vodičák a zdá sa mi že je to moc ťažné ako to vidíte vy ktorý tiež chodíte lebo neviem či sa na to vykašľať alebo skúsiť za každú odpoveď ďakujem
robila som v aprili, dala som to do 10 minut 100 bodov...treba testovat doma...kazdy den si urob testy (aspon 10) a naucis sa to...
https://www.minv.sk/?testy
Dcéra práve chodí do autoškoly, ešte pred prvou hodinou urobila skúšobne test na 92 zo 100.
Jasné, že skúsiť, testy nie sú oveľa ťažšie ako tie staré, len pribudli niektoré nové témy - všetko sa v autoškole preberá, robia sa aj skúšobné testy
Dobre a ešte by som sa chcela opýtať kde sa presne učíte tie testy lebo na internete sú všelijaké ja som už normlane rozmislala objednať si ale stoja 50 e neviem som s toho trošku v strese ja si napíšem na googli testy na vodičák 2023 a tam my viskocit hocijaké a ja neviem kde skôr tak prosím vás ešte o jednu radu kde a ako si mám napísať ja som našla jedno tam mám že 50 testy no a neviem asi do 10 ide a ďalej nie tak preto neviem kde sa mám obrátiť ďakujem vám pekne za rady
V druhom komentári máš link na testy. Tak isto existujú rôzne apky, určite aj v autoškole poradia, ktorá je preverená.
klilni na link v mojom predchadzajucom komenteri...tie testy na skuske su presne take iste....len to treba robit kazdy den, lebo otazky sa menia, pocitac ti vygeneruje stale ine otazky...ale ked to robis casto zistis, ze sa opakuju
Dcéra robila tie nové skúšky medzi prvými a spravila 40 otázok za 4 minúty na 100%. Všetci, čo tam boli s ňou, spravili na 100%. Okrem jednej, ale aj tá prešla. Takže to bolo celkom v pohode 🙂
Rob si stále testy, dookola, je xy stránok na to, dokonca sa mi zdá že aj aplikácia, ale neviem na isto. Das to držím palce a určite sa na to nevykašli.
* ja som už normlane rozmislala objednať si ale stoja 50 e *
To máš preklep, testy stoja 5,90 €
https://www.martinus.sk/?uItem=1894411
@maranco no neviem ja čo som našla na internete na tej stranke tak 49,90 tak by som poprosila link ak mozte ďakujem
Všetkým ďakujem za odpovede trošku ma to nakoplo a určite sa budem snazit
Samozrejme, že skúsiť. Ľahšie to už nebude, vodičský preukaz budeš určite v živote potrebovať. Nie je to až také ťažké, keď sa tomu budeš každý deň venovať aspoň pol hodinku, tak bez problémov to zvládneš.