Vodiaca anténa žehliacej doske

husenka
1. jún 2015

Zdravím, neviete mi niekto poradiť, načo je na žehliacej doske vodiaca anténa?Už som sa pýtala segry aj kamošky, ale netušia...sestra ju má, ale nepoužíva.Tak netuším.doteraz som mala starú klasu dosku, ale už doslúžila a neviem, či si mám kúpiť s tou anténou, keď netuším načo to je.Trapné, ale fakt netuším. za odpoveď 100x vďaka.

pan_dokonaly
1. jún 2015

Nie je to na elektricku snuru, aby sa ti nemotala popod ruky a nohy, ale bola pekne zhora, takze ti nekrci pradlo, ked ju tahas po koseli/plienke?

/ja som len panko, vela nezehlim 😎 /

husenka
autor
1. jún 2015

To je asi jediné logické vysvetlenie...

sissy27
1. jún 2015

@husenka áno, je to presne na to, aby sa ti šnúra od žehličky neťahala kade tade, ak ide odspodu po zemi tak aj zakopnúť o ňu môžeš alebo dieťa ti stiahne žehličku atď... každopádne jakživ som to nemala a ani nad tým nerozmýšľam....

husenka
autor
1. jún 2015

Vďaka, no pekná zbytočnosť, žehliť sa dá aj bez toho,ale zase som o čosi múdrejšia.A keďže je to už skoro na všetkých doskách aj tých lacnejších,tak sa tomu zubami nechtami brániť nebudem . Vďaka a krásne poobedie.

liebling98
1. jún 2015

@husenka je to na el kábel od žehličky. Ja som to mala, urvala som to pri prvom použití. Ak si prichytíš ten kábel príliš blízko pri žehličke, utrhneš to, keď budeš žehliť väčšie kusy. Ak to prichytiš ďalej, kábel ti bude zavadzať ešte viac. Za mňa je to jedna z najväčších zbytočností.

sissy27
1. jún 2015

@liebling98
@husenka hmmm a mne sa to zdalo ako celkom fajn vychytávka 😀 aj keď nie zas taká, aby som kvôli tomu uvažovala o kúpe novej dosky a nedajboh o častejšom žehlení 😀 aj 4x do roka mi je veľa 😀

nair
1. jún 2015

Ja som si takú dosku kúpila omylom.. V obchode boli dva stojany s doskami s rôznou cenou, vzali sme z lacnejšieho stojanu, a keďže to bol veľký nákup až doma sme zistili, že máme tú drahú - tá potvora stála cca do 100€. Predtým som ani nevedela, že čosi také existuje (tá anténa, žehliace dosky som už videla), ale musím povedať, že to bola super kúpa, aj tá anténa je fajn, ale hlavne že doska má nejakú superodrazivú plochu a teda žehlí vlastne z oboch strán, teda oveľa efektívnejšie.
Aj keď je pravda, že ja žehlím asi tak raz za mesiac.. 🙂 🙂