Vodeodolnosť iPhone 12

mrcha69x
4. jún 2023

Ahojte chcela by som sa spytat ako funguje iPhone 12 ked je vo vode . Robenie fotiek vo vode a podobne .. ci je mozne dat potom mobil na nabijacku alebo ho treba dar uschnut .. vodeodolny ze je to viem ide mi hlavne o to nabíjanie ci sa moze dat alebo ho musim nejako dat uschnut . Dakujeeem

bluemoon24
4. jún 2023

@mrcha69x iphone je vodeodolny ne vodotesny, tzn. kdyz prsi a mas ho v ruce a spadne na neho par kapek, tak se mu nic nestane, ale ne, ze ho ponoris do vody, na to si musis koupit vodotesny obal.

amonet
4. jún 2023

@bluemoon24 blbost😅
iphone 11 aj 12 mini mame vyskusany. moja 11 dnes padla do bazena kym som ju jak krava sietkou vylovila to trvalo nic mu neni. a muz so svojou 12mini normalne fotil a tocil. akurat ho vyber z puzdra a chvilu nechas presusit otvori. je tam cas tusim 20min a max 2m hlbka.

amonet
4. jún 2023

@bluemoon24 mam aj video ako ho lovim a prave z neho odpisujem uz je to skoro dve hodiny

sono2
4. jún 2023

Ja teda aple nemám ale podobne samsung vyššiej rady a myslím že sú tam parametre rovnaké. Normálne mi dcéra obliala mliekom telefón som ho strčila pod vodu vyumyvala kefkou výstupy. Nič sa nestalo. Tak myslím že je určite vodotesný

maranco
4. jún 2023

@mrcha69x treba aj rozlišovať aká je to voda či sladká, alebo slaná ktorá je agresívna.
Napríklad Samsung uvádzal vode-odolnosť a pri reklamácii po ponorení do mora sa vykrúcali, že to platí len do sladkej vody.

Častým problémom bolo hrdzavenie nabíjacieho portu, ak sa telefón nabíjal po vystavení vode.
Tiež platili pokutu https://www.dsl.sk/article.php?article=26254

mrcha69x
autor
5. jún 2023

@amonet ja tak isto som dneska na strbskom fotila fotky vo vode a videa islo mi o to nabíjanie ci ho mozem potom nabíjať alebo nejako presusat

amonet
5. jún 2023

@maranco my mame cerstvo napusteny bazen, a vtedy tam davame davku slanej vody. iphone ma taku speci vlastnost, ak sa dostane voda do telefonu tak zcervenaju pasiky naboku vtedy neuznaju reklamacku.
@mrcha69x vies co ja som ho nechala volne uschnut a cca po tych dvoch hodinach dala na nabijacku a normalne nabilo. muz raz tak fotil a chcel dat hned na nabijacku a vysla mu hlaska ze este tam je tekutina pockajte

mrcha69x
autor
5. jún 2023

@amonet super dakujem moov

w3ronika77
5. jún 2023

@mrcha69x mne nan vyliala dcera kavu a par hodin trvalo, kym sa dal nabit, tiež písal ze v nabijacom priestore je tekutina