Ahojte, baby. Poznáte niektorá "minerálnu vodu Diamant" od spoločnosti Fontee? Údajne zo Žitného ostrova (Orechová Potôň). Rozdávajú ju a robia si tým reklamu. Podľa mňa ide skôr o obyčajnú sodovku... Niečo mi nesedí.
@viestta Neprišla som na to ja, uvádzajú to oni, preto som to dala do úvodzoviek a ďalej píšem, že ide skôr o obyčajnú sodovku. Ponúkali aj dojčenskú vodu, čiže aj to bude asi skôr len naflaškovaná voda bez pridaného oxidu uhličitého. Zaujíma ma skôr ich spôsob ďalšieho predaja, či nejako netlačia na pílu. Teraz dali prepravku zadarmo a o týždeň sa ozvú, aby si vyzdvihli prázdne fľaše s tým, že v prípade záujmu naplnia 12 za cenu 6.
Ber to ako marketing, je len na tebe ci sa stanes ich zakaznikom ci nie. Nutit ta nemozu.
@viestta Treba uznať, že to premakali. Ľudia ochotne rozdávali mená, adresy aj čísla, takmer každý odchádzal s prepravkou a híkal na možnými výhodami.
https://www.diamantsoda.sk/
V prvom rade to nie je mineralka ale sodovka z pitnej vody. Kde si dosla k tej mineralke?
No a na Zitnom ostrove su najvacie zasoby pitnej vody v Europe, takze preco by ju nemohli flaskovat a predavat prave oni?