Vôbec sa neviem obliekať

20. jan 2023

Ahojte, mam cca 168 cm a 95 kg.
Viem, že treba schudnúť, ale dočasu..
Ako sa mam obliekať?
Kedysi som bola typ postavy hruška, teraz som jablko.
Prsia Dcka.
Veľké brucho, zadok, široké boky.
Viete mi v skratke poradiť čo nosiť?
Dik

zuzubb007
20. jan 2023

Nieco pohodlne typu pancusky uplne tmave, leginy a tuniky predlzene, volne saty, nieco co zakryje zadok a brucho schova aspon opticky pri takej vahe hlavne nic vypasovane

zmrzlinka2021
20. jan 2023

Legíny, dlhé tričká, pozri aboutyou, tam majú kolekcie aj pre vyššie váhy. A hlavne schudnúť, zdravie máš len jedno

juliet86
20. jan 2023

zavinovacie saty? tie vytvoria iluziu pasu

nika_val
20. jan 2023

Hlavne zvyraznit pás .. vobec nevadia ani velke prsia ani vascie boky..
Predlzit postavu - V ckove vystrihy, zbyrazneny pas

ropucha6
20. jan 2023

@nika_val to su fajn tipy niektore…smutne je, ze niektore moletky si obliekaju doslova vrece na seba.

zmrzlinka2021
20. jan 2023

@ropucha6 zial, castokrat nie je ani taka ponuka oblecenia pre ne. Bezne v kamenych obchodoch mas, ze pomaly cislovanie konci pri S, M, pripadne vyrobcovia vyrobia XL, ktore sa hodi max pre 160 cm vysoku a 55 kg vaziacu japonku

sima338
20. jan 2023

Určite zvýrazniť pás, nielen dať voľné šaty a krivky už totálne nikde. Žiadne extra obtiahnuté šaty, sukne, trička...vytvárať opticky oblečením siluletu, i keď s kilami navyše je to ťažšie

caroline_
20. jan 2023

@ropucha6 presne tak, ja som tiez moletka,a vo volnych tunikach a sirokych veciach sa citim akinkeby som bola asi o 50 kil tazsia

ropucha6
20. jan 2023

@zmrzlinka2021 tak jasne, ze to stoji viac usilia.

ku_uk
20. jan 2023

Ahooj, Pozri si sugardenny na YouTube. Ani ona si nikdy nevie, čo má obliecť a je z toho frustrovaná. V komentároch sa dozvieš dôvod…nejde o to, že sa nevies obliecť, ale že sa do toho nezmestiš. A to nemyslím v zlom, ani ako urážku ani ako poníženie. Len môj názor, ze preco sa nevies obliekať…

nika_val
20. jan 2023

@ropucha6 našla som na pintereste.. stačí zadat how to wear apple shape
Zo začiatku su len taketo tipy ale potom nizsie sa daju najst aj presne inspiracie 🙂

nika_val
20. jan 2023

Dalšie pekné take na bežnejšie 🙂

nika_val
20. jan 2023

A keď má žena sebavedomie a vie vystupovat v tom čo má na sebe.. nie je problem si obliect aj taketo niečo.. 🙂 aj s kilami navyše a vyraznejšimi krivkami
Vela velmi vela spraví aj to sebavedomie..

limoncino
20. jan 2023

Sorry dievčatá, ale na skoro 100 kg natiahnuť legíny a skinny jeans, ved to vôbec nie je pekne. Tiež nie som chudá, ale ak sa v niečom cítim ešte tucnejsia sú to práve nohavice.
Ja nosím len šaty ktoré majú okolo pása gumu alebo opasok, vyššie topánky, nemusia byť na opätku stačí vyššia platforma. Nemám tým pádom zadefinované tvary a kilá až tak veľmi nebijú do očí

mk2023
20. jan 2023

@limoncino Nie kazda zena, co ma 100 kil vyzera otrasne..su aj krasne zeny s tolkymi kilami a vobec by si nepovedala, ze maju tolko..kedy uz konecne prestaneme hodnotit zeny s kilami navyse? A na Slovenksu je problem ten, ze tu tie vacsie velkosti jednoducho nie su..vacsinou oblecenie ako pre stare babky. 🙂

zmrzlinka2021
20. jan 2023

@limoncino vies co? Nebiju, ale proste obezitu aj tak "neskryjes". Ale vies sa minimalne citit lepsie, napr. ako ta cernoska na fotkach.

stanulienkat
20. jan 2023

Všetky tie baby, čo ste tu odfotili, tak sú úplne normálne oblečené, až na to že sa nesnažia skryť svoju obezitu. Tučná žena by nemala nosiť vypasované veci a už vôbec nie legíny. Je to nechutné.

mondolina
20. jan 2023

@mk2023
nie sú...lebo obezita u nás ešte nie je konfekčná veľkosť.
možno v nejakom xxxl obchode

limoncino
20. jan 2023

@mk2023
@zmrzlinka2021 ja nikoho nehodnotim sama som nízka a štíhla nie som. Ale ano, záleží na type postavy, ak má žena 100 kg a 165 cm asi nebude vyzerať pekne v skinny jeans alebo legínach a inak bude vyzerať 100 kg žena ktorá je vysoká 180 cm.
Zakryť kilá nezakryjem, ale snažím sa ich čo najmenej zvýrazňovať.

limoncino
20. jan 2023

@mondolina lebo tu keď ideš do obchodu aj s názvom moletka, tam teda našťastie ešte nakupovať nemusím ale z výkladov na mňa pozerá niečo, čo vyzerá ako obrus, žiaden šikovný strih, žiaden pekný materiál.

zmrzlinka2021
20. jan 2023

@limoncino Mas pravdu, ale vies co, ja som prestala uz sa na tych ludi tak pozerat. Pre mna nech si aj 150 kg baba da leginy a tielko.

limoncino
20. jan 2023

@zmrzlinka2021 áno je to jej vec, ale to už s vkusom nemá čo do cinenia. V globále je mi to jedno, ja ľudí neriešim, ale do očí to udrie a nie že nie

nika_val
20. jan 2023

Podla mňa leginy by nemala nosiť na verejnosti žiadna žena.. či chuda, či pevnejšia, či obezná..
Leginy nie su vhodna čast oblečenia a nie su rovne nejakym rifliam alebo inym nohaviciam..

limoncino
20. jan 2023

@nika_val 👍 tiež to podľa mňa patrí do posilňovne alebo domov rovnako ako tepláky

nika_val
20. jan 2023

@limoncino akurat dnes som pozerala nakupne maniačky kde ten stylista zase opakoval..
Tak som to využila a spomenula aj ja tu 😁

madla60
20. jan 2023

ja nosím nohavice, dlhšie tuniky, tak do pol zadku a vyššie opätky, v lete 7/8 nohavice a tiež tuniky, trička, nie moc volné ale ani vypasované, tenisky alebo sandále na opätku.

limoncino
20. jan 2023

@nika_val 😁😁 minuly týždeň tam bola jedna baba čo so mnou pracovala, presne tam nabehla v legínach 😁😁

autor
20. jan 2023

Ďakujem za názory, odpovede aj tipy.
Brucho mam však fakt veľké.
Veľké ako v 7 m🥺
Viacej kuknem zdroje

diamondsspaces
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. jan 2023

@diamondsspaces krása!!!