Vo vitrine spadla fotka starých rodičov. Čo to znamená?

24. júl 2022

Ahojte.
Mám v rámčeku fotku dedka a babky.. je vo vitrínke kde nie je žiaden prievan.
Spadla do predu a rozbil sa anjelik. Hocijako som skúšala no nedáva to logiku ako mohla spadnút dopredu.
Možno budem za blázna ale navadí 😂 ak niekto verí na tieto veci a vyzná sa do toho. Mohli mi dať nejaké znamenie??

bloger
24. júl 2022

Minimálne je to divné. Stalo sa ti niečo také zvláštne aj predtým? Asi by som dal na omšu za nich.

autor
24. júl 2022

@bloger Veľmi dávno.. možno pred pár rokmi.

vlado818
24. júl 2022

Ja zase zatvaral dvere aby nebol prievan.

beata_k
24. júl 2022

Zemetrasenie?

autor
24. júl 2022

@vlado818 aké dvere? 🤣 veď som písala, že nebol prievan. Sedeli sme v obyvačke, dvere zatvorené.. a tie sú dokonca až v chodbe.

autor
24. júl 2022

@beata_k 🤦‍♀️ určite áno. Len prečo nespadlo ďalsich 40 vecí 🤔🤔🤔😃😃😃

kiwi3
24. júl 2022

zle si skusala, ved tieto ramiky su labilne "jak hovado"

autor
24. júl 2022

@kiwi3 to bol priklad. Foto z netu.. moj je pevnejsi. A za 5 rokov co tu zijeme sa nam to este nestalo.

beata_k
24. júl 2022

Lebo mali lepsiu stabilitu nez nakloneny ramik? Ale ja netvrdim, ze to tak muselo byt. Len ze je to moznost.

ankare
24. júl 2022

Skús sa za nich pomodliť. Alebo daj odsluzit omšu.

mijunik
24. júl 2022

No… Buď to znamená, že ten rámček bol nejako zle postavený a prekopŕcol sa alebo máte doma škriatka 🙃 alebo si starí rodičia pýtajú zapáliť sviečku. ☺️ Tú sviečku by som zapálila v každom prípade, jednu za dedka, jednu za babku, nič tým nepokazíš. 🙂🙂

oli18
24. júl 2022

A čo teraz tú o nesmrteľnosti chrústa? 🙉

taja567
24. júl 2022

U teba rámček, u nás pred pár mesiacmi "toto". Sedela som jeden večer pri telke a pohľad mi zbehol do krbu. Predpokladám, že vidíte na tom skle to čo ja, bolo mi z toho čudne. Ráno som pozrela sklo na krbe a bolo číre. Snáď hra plameňov, dymu, čo ja viem čoho...

autor
24. júl 2022

@oli18 kludne si vecer o nom precitaj knizku, mozno nebudes mat taku na nic naladu 😂🙉🙉🙉🙉🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊

bloger
24. júl 2022

@taja567 Ty kokos asi by som sa posral. Vyzerá to naozaj desivo.

taja567
24. júl 2022

@bloger No, zavolala som aj mamu, či to vidí rovnako, lebo sú také tie obrázky, u ktorých sa pýtajú / napr.samé machule/ čo v tom obrázku vidíte, a neskôr vám vyobrazí autor napr.nejaké zviera

nerya
24. júl 2022

@bloger 🤣🤣🤣🤣 tvoja reakcia ma hrozne rozosmiala 🤣🤣🤣

bloger
24. júl 2022

@nerya V pohode asi každý by tak reagoval. Je to ľudské všetci máme strach z takýchto vecí.

mijunik
24. júl 2022

@taja567 fu! Ja by som po tomto asi dobre dlho ten krb nepouźila. Zato toaleťák by som vzápätí použila určite…😨😱😯

tamvtme
24. júl 2022

U nas spadla fotka zosnuleho dedka, ked zomrela babka (jeho zena)....brali sme to ako znamenie, ze uz su spolu...tiez to bola foto v ramiku, co stala na tom istom mieste roky a nikdy predtym ani potom nespadla🤷‍♀️

marika39
24. júl 2022

@taja567 🙈ježkove oči

silvusa123
24. júl 2022

Podľa toho či chcela veriť alebo nie ,mohli ťa pred niečím varovať alebo ti dali znamenie že na teba dávajú pozor možnosti je mnoho ..možno nemajú kľud a chcú aby si im išla zapáliť sviečku ,kto vie

sszuzu8
25. júl 2022

Keď už sú mŕtvi možno mali v ten čas výročie narodeniny meniny??? Zápal sviečku možno prišli na návštevu 🙂 mne tak spadol zo steny rámček s fotkami bolo tam fotky ja s dcérou ex s dcérou ja s exom bolo ich viac a praskli len tie kde bol ex presne cez jeho tvár. Do týždňa od nás odišiel. Stalo sa to okolo polnoci som myslela ze ma vystre od strachu