Dievčatá, prosím Vás, tie ktoré máte doma vstavané skrine. Ako máte vyriešené vnútro? Viac políc alebo viac miesta ste nechali na vešanie?
Sme 2 dospelý a 2 deti (8r, 8 mesiacov). Ak máte reálnu fotku veľmi sa poteším😊
Ahoj. Všetko záleží od veľkosti skrine a od toho, na aký účel má slúžiť. Či bude v predsieni, spálni, detskej izbe,... A či sa má do nej zmestiť niečo špeciálne napr. žehliaca doska, vysávač,... Rada poradím.
my sme 6 a u nás ma každý svoju skriňu, v ktorej má 4 police.... To má na svoje veci - oblečenie. Potom máme v chodbe vstavanú skriňu a tá je spoločná. Je rozdelená na 2 polovice. Jedna je na vetrovky a kabáty - vešiaky, a druhá časť má police.... lem to je horšie že poniektorí máme aj po 3 - 4 zimné vetrovky a potom nám ani skrine nestačia....😉
niektoré veci ako žehl. doska a pod. máme v špajzi, a niečo je aj v pivnici....
@klementinnka urcite zalezi na tom, co v tej skrini chces odkladat. Na bundy, kabaty, saty, sukne, niektore typy nohavic treba vesanie. Na ine veci zas police. Porozmyslaj, co tam chcet dat a rozhodni sa podla toho. Ja mam v niektorych skriniach dvojradove vesanie, na jednom konci to spodne prerusene, takze zavedi aj dlhe veci. A ak je skrine hlboka, lepsie ako pevne police su vysuvatelne.
Ďakujem dievčatá, ktoré ste doteraz prispeli.
Vstavaná skriňa bude na chodbe (3m×2,50) a chcem do nej umiestniť oblečenie pre všetkých členov + topánky+ vysavač a žehličku. Žiadnu inú skriňu už v byte nechcem, keďže ho máme malinký ( 57m2).
Je mi jasné, že každá sme naučená ukladať oblečenie inak. Chcela som len skúsenosti z praxe v zmysle tom, čo Vy mate ako vychytávku, prípadne čo by ste si už viackrát namontovať nedali.
Lebo keby bolo na mne, tak ja všetko vešiam....čo je nereálne.
Takúto šírku je ideálne rozdeliť na 4 časti. Spodnú časť cca do výšky 100 cm je najlepšie využiť na šuflíky (spodné prádlo, rukavice, čiapky, ale kľudne aj pyžamá a pod.) alebo je vhodné umiestniť tam vešanie. Police tesne nad zemou sú ťažko prístupné. Vysávač by určite mal byť hneď na zemi. Na topánky stačí rozostup políc 15-20 cm. Podľa typu topánok. Na oblečenie sa väčšinou necháva 25-28 cm rozostup. Tričká, košele a svetre je lepšie vešať. Do políc sa však viac zmestí. Hĺbka by mala byt min. 65 cm, ideálne je 70.
@klementinnka my mame sirku vstavanej skrine 4m a sme dvaja...mame pol na pol, cize aj vesanie aj police, este tam m aj sufliky...takisto dole vznikol pekny priestor kde si mozem dat krabice s topankami a nad to na policku zase kabelky...ja mam napr rifle na vesiakoch, kdezto mm ich ma ulozene v polickach...a aj napriek tomu, ze sme dvaja, mame kazdy este svoju komodu, a dole v dome dalsiu skrinu...cize nam by tato jedna velka na vsetko vobec nestacila
@klementinnka modrastrecha