Vnímanie mužského tela

selfista
23. apr 2018

Zaujímalo by ma, ako ženy vnímajú mužské telo. Čo sa im páči na mužskom tele, mužské telo ako celok alebo len nejaká časť tela respektíve či je mužské telo v úzadí a skôr vnímate niečo iné? Čo si možno všimnú ako prvé, ak vidia muža v plavkách a podobne. Ďakujem za prípadné odpovede.

malykonik
23. apr 2018

Nepomýlil si si stránku ? Tu sa stretávajú hlavne mamičky a tehuľky ;) nechcem sa ťa dotknúť, ale už len to že si sa sem registroval s takouto fotkou a otázkou, je divné samo o sebe. Nerozumiem tvojej motivácii.
A vieš čo si všímajú (normálne) ženy? Celkový dojem. Ak má niekto vypracované telo ale chodí po pláži ako nafukovací panák, tak asi osloví len povrchné pipky. A naopak, aj menej vypracovaný muž môže zaujať, ak sa chová normálne... Všetko je o charizme, chémii. Závisí od toho čo hľadáš. Ak sex, tak zaujme asi dobré telo. Ak hľadáš viac, tak na to musíš prísť sám...

moonlight1210
23. apr 2018

@selfista "Čo si možno všimnú ako prvé, ak vidia muža v plavkách ?" - Intelekt. 🙂

andrea101112
23. apr 2018

Nepomylil si si stranku? ;) Ale ja ti odpoviem. Moj prvy muz bol maly, tlsty, ziarlivy, zakomplexovany. Ale pribral az po case. Nepritahoval ma skorej odpudzoval. Ale ani vztah sme nemali pekny. Preto je uz ex 🙂 Teraz mam muza ktory je vysoky, normalnej postavy (to je ze nie je tlsty ale ani vysportovany) je mily, prijemny citim sa s nim stastna. A aj po 7 rokoch ma vzrusuje a pritahuje. Tym chcem povedat ze to asi nie je len o tele ale skorej o celkovom vztahu.. aspon u mna 🙂

janinah
23. apr 2018

Ani najkrajšie telo na svete nepomôže,ak má v hlave namiesto mozgu piliny a jeho ego nepozná strop.Ale odpoviem....na mužoch si všímam ruky a nechty,neupravené a špinavé ma odpudzujú,aj keby mal telo ako Adónis.

titla
23. apr 2018

Ako ženy vnímajú mužské telo? Minimálne tvoja fotografia u mňa žiadnu pozitívnu rekciu nevyvolala...akýkoľvek dojem pochoval ten sebestredný narcistický výraz v tvári.
Môjho muža teda nemožno označiť za „štandardného“ krásavca. Je to taký štíhlučký pavúčik s prepadnutým hrudníkom :D A predsa ma vzrušuje už len pohľad naň! Pretože ho MILUJEM. Milujem ho preto, aký je človek a muž, a to mi už potom príde sexi aj pohľad na to ako šoféruje alebo žehlí.

liduska12
23. apr 2018

Mna zaujme vyzarovanie a charizma, telo je pre mna druhotna vec. Nemam ale rada tlstych chlapov, ale neriesim prilisnu vypracovanost, lebo mam pocit, ze taky chlap nic ine okrem posilky a svojej postavy neriesi. A na plazi si takeho vsimnem, pozriem nanho a pokial sa nesie ako pav odvratim zrak, nemam rada namyslenych chlapov a narcisov. Kebyze som single, nezaujme ma muz s profilovkou hore bez o zrkadlo, pochybujem tak o jeho intelekte. Menej je niekedy viac....zeny u chlapov pri vizie dlhodobeho vztahu hladaju nieco viac, intelekt, charizmu, humor, mile a zdvorile spravanie. Telesna schranka je ako prijemny bonus 🙂

najk
23. apr 2018

Ako prve u chlapa hladam mozog (ja viem, ze ho ma kazdy, ale nie kazdy ho vie spravne pouzivat)

hettinka
23. apr 2018

No... pobavila má téma 😂
Ak chceš vedieť, na čom máš zapracovať, tak hádam na sebareflexii.

cartridge
23. apr 2018

@selfista Zo zvedavosti som klikla na Tvoj príspevok. Aj ja si myslím, že si si pomýlil stránku. Toto nie je zoznamka. A že si sa ako chlap "vycapil" na túto stránku - to tiež o niečom svedčí (ak je to naozaj Tvoje telo 🙂 Môj názor na uverejňovanie selfie, či už žien alebo mužov - akútny nedostatok vlastného zdravého sebavedomia. Ak by som ja osobne mala záujem o nejakého chlapa a zistila by som, že sa niekde vyfotil a zverejnil vo svojej kráse - nemal by šancu 🙂 Normálny chlap sa nepotrebuje fotiť, aby zaujal normálnu ženu, pre mňa to môže byť aj "robotník v umastených montérkach", ak má ten chlap charizmu a vie sa prirodzene správať, má šancu 🙂 Ale myslím, že aj tu nájdeš odozvu u niektorých dám 🙂

jana_eyre
23. apr 2018

na muzoch si vsimam ako a co rozpravaju, telo ako take som nikdy neriesila, skor ma uputa tvar a par crt mali vsetci moji priatelia rovnake.. velky nos a kratke vlasy napriklad .. a pacia sa mi vysoki muzi..

0silvia0
23. apr 2018

@selfista bože to už tieto zrkadlové pózy s našpúlenými perami aj na chlapov preskočili? Je to pre mňa odpudzujúce.
Inak k téme, mne sa páčia pevne stavaní muži, žiadne triesky, ale zasa "nabúchanci" s rukami pol metra od tela akoby niesli melóny to nie, to už je príliš.

obsadenemeno
23. apr 2018

@selfista no kazdej sa paci nieco ine, ze ano....... ale aj to najkrajsie telo zacne byt odpudive, ak je doplnene debilnou povahou, nazormi atd, atd.....

montemotherone
23. apr 2018

@selfista tak ja ti normálne odpoviem, práve nedávno sme sa na túto tému bavili s mužom. Myslím že väčšinu mužov ani žien nezaujíma nejaká časť tela, či telo vôbec... V konečnom dôsledku vnímajú človeka ako celok. Po fyzickej stránke aj jeho držanie tela, pohyby- rýchlosť, jemnosť, šikovnosť... Ja osobne dokonca aj pohyby a tvar rúk. Tie veľa povedia o tom aký je človek zručný, či dokonca pracovitý... Ja som športovo založená a páči sa mi dynamická atletická postava, kde je na prvý pohľad vidieť, že chlap nemá problém zabehnúť, zaplávať, zahrať si volejbal... Napumpovaný narcisi, ktorí sa zaoberajú svojim zovňajškom a pestujú telo kvôli telu, má vždy skôr odpudzovali. Chlap má obdivovať ženu, jej krásu... nie svoje svalíky, ofinku... Myslim, že čo sa starostlivosti o telo týka, úplne stačí ak je čistý a voňavý od mydla 🙂

zemislava
23. apr 2018

Mňa zaujíma mužova duša a nie telesná schránka v ktorej si ju nosí 😉 ale inak mi pripadá tento jeho diskusný príspevok aj profil ako vymyslený fake a nie skutočný človek

littleslovak
23. apr 2018

@selfista oci, ruky a topanky. Oci su zrkadlom duse, pri rukach si zena musi vediet predstavit ze sa jej nimi budu chytat a musi jej ta predstava byt prijemna a co sa topanok tyka, ak sa nevie postarat ani o svoju obuv asi sa nevie postarat ani o nic ine (sam o seba). Tuto radu som raz dostala a oslovila ma lebo si naozaj vsimam na muzoch najma oci po fyzickej stranke... Muz musi byt mily, vtipny, mat charizmu a pouzivat mozog. To ako vyzera je druhotne.

obsadenemeno
23. apr 2018

@selfista a este jedna vec- kukla som na tvoju fotku a prve co ma napadlo bolo ze to je co za nabuchany narcista. Sorry, ale jediny pocit, aky si vo mne vyvolal bol odpor. Tie naspulene (ci napichane???? 😨 ) pery, ten "jednoduchy" vyraz tvare, to podivne ochlpenie..... a este ten text k fotke.... ze do pol pasa.... vyzera to, ze si uplne nahy, a keby si mohol, tak tam drbnes aj nadobicko, lebo sa rad ukazujes.
Nie si sexi, pre mna ani troche. Praveze naopak.

maruski99
23. apr 2018

uznávam, že toto je fakt trochu zvláštna otázka na takéto fórum. ak si chcel aby sme ťa tu obdivovali a skladali ti komplimenty tak to si asi na zlej adrese ;)

erikabar
23. apr 2018

Divná téma, ale zapojím sa. Mne sa vždy páčili chlapi s bruškom a tak je to dodnes. Tehličky sú pre mňa úplný hnus. Zase nemusí nosiť brucho ako v deviatom mesiaci, ale niečo na tom brušku je. Vždy sa mi páčili tmaví muži, so strniskom. Chlpatí. Ale nie takí, čo fotia sami seba. To je to, čo sa týka vzhľadu. A čo sa týka povahy, jeho oči sa musia vedieť smiať, musí byť vtipný a musí mu to v hlave myslieť. Žiaľ, muži sa vytrácajú. Všímam si najmä u mladých chlapcov zženštilosť, homosexualitu alebo minimálne metrosexualitu. Viac ma vždy priťahovali robotníci a roľníci v montérkach, než nažehlení kravatkovci v úzkych nohaviciach.

vroni
23. apr 2018

Na to, aby ma muz zaujal, musi mat zmysel pre humor. To je u mna esencialne. Az po tomto zisteni ho povazujem za objekt vhodny na dalsie posudenie. Potom vylucujem vulgarnych, blbych, narcisov a lakomcov. Potom vysokych, chudych a nabuchanych. Zvysok moze postupit 😀 😀 😀

vyvka
23. apr 2018

Co s toho ze ma chlap vypracovane telo
Ked potrebuje plastiku ksichtu ?
ano hovorim o tebe
lebo tvoja otazka mi skor prisla ze chces pocut nas nazor na teba
ty niesi ani simpaticky pekny a mas daleko od vypracovaneho tela
A asi si aj dost blby ked s takymi otazkamy ides sem kde su hlavne mamicky a tehulky

sasa1983
23. apr 2018

@selfista mne sa paci 20cm penis napr.

caelley
23. apr 2018

Co si vsimnem na muzovi v plavkach?

Plavky!

caelley
23. apr 2018

@vyvka A mamicky uz akoze skoncili nadobro a muzske telo sa im nema co paci? :D

radusiq
23. apr 2018

Celkovo vyzarovanie, charizma - sympatak moze byt vysoky, nizky, blondak ci tmavy, so svalmi ci bez (ale vyumelkovani nabijaci fakt ee)... a z casti tela ruky a zuby. Co fakt nemusim su vygelovani vymanikurovani, vymodeni "chlapi" v uzkych nohaviciach jak z katalogu kde je jasne ze sa vonku chystaju dlhsie ako ja na ples. Nic proti mode ci upravenosti, vadi mi ked je toto prehnane.

dorottka
23. apr 2018

Urcite samotne posobenie, proste aku ma kto pre mna "prijemnu/milu" tvar 🙂 Lebo moze byt chlap aj najvacsi sexos, ale proste ked nema sympaticke vyzarovanie, uz sa nim nezaoberam. Ostatne veci su podla mna detaily, dolezite je vidiet, ze sa chlap uplne nezanedbava... mastne vlasy a skarede (myslim hnile alebo ocividne vidno, ze umyvanie ho nebavi) zuby strasne odpudzuju.
Inak otazka je v pohode, nie su tu same mamicky a tehulky a je tu kopec omnoho stupidnejsich a duplicitnych otazok, milujem samozvane topic nazis :D

zenaajmama
23. apr 2018

Najsexi pre mňa je inteligentný sebavedomý muž.Viem že je veľa práce za tým krásnym telom, ale v žiadnom pripade by som nevenovala pozornosť mužovi ktorý má v profilovke odhalený hrudník...nech je ten hrudník akýkoľvek krásny.

modrava
23. apr 2018

muzske telo vnimam ako vhodny obal na inteligenciu, humor, pozornost, laskavost, rozhlad, charakter...
a kludne by som prijala chlapa stareho, tlsteho a skaredeho.... ako bonus k horeuvedenemu si totiz budem dozivotne pripadat mlada, krasna a stihla.

dzulik_
23. apr 2018

Ako väčšinu žien, prvé ma tiež zaujme vyžarovanie muža, spôsob akým vystupuje v spoločnosti, ak sa na nič nehrá a je slušný, priateľský a pod. Priam odpudzujúco pôsobia tí dnešní "chlapi", ktorí sú viac ženami ako chlapmi, rozumej vygélovaní, vyobliekaní ako modely, príliš upravení, skrátka ako po plastike... Pravdupovediac vždy sa mi páčili vyšportovaní tmavovlasí chalani a vieš čo? Môj muž je modrooký blondiak, nie zrovna vyšportovaný, ale zaujal svojim vyžarovaním a tým ako jeho osobnosť pôsobí ako celok, už od prvej chvíle som sa s ním cítila dobre, pretože bol a aj je vtipný, spoľahlivý, chápavý, atď.

Ako hovorievala moja babka, "z peknej misky sa nenaješ, keď je prázdna"... a platí to na 100% 🙂 hlavne v dnešnej dobe, kedy mám pocit, že je obrovský problém natrafiť na normálneho muža, akými boli a sú naši otcovia, dedkovia, atď 😉

mimi1237
23. apr 2018

@selfista som si schvalne pozrela tvoj profil taky rehot som spustila ze konec 🤣 zrkadielko zrkadielko kto je na svete najkrajsi 😃

jankaroy
23. apr 2018

@selfista u teba sa treba v prvom rade treba zamysliet nad tym co mas v hlave ked si stranku pre matky resp. otcov, ktore vychovavaju svoje deti pomylis so zoznamkou. Nemas tu co robit