Vliesové tapety v detskej izbe

janka1984
12. okt 2016

Maminy, rada by som sa vás spýtala na skúsenosti s vliesovými tapetami v detskej izbe. Chystáme sa drobcom dve steny vytapetovať. Nikdy sme s manželom tapetu nedávali. Preto sme rozmýšľali nad vliesovými, ktoré sú umývateľné, prídu mi také mäkké na dotyk a zároveň pri lepení sa vraj lepidlo nanáša iba na stenu. Ako výhodu týchto tapiet všade udávajú, že sa ľahko strhávajú. Ja sa toho ale skôr obávam, aby sa im to neodlepovalo. Obaja majú postieľku pri stene a keď do toho budú občas kopať alebo rypkať rukami, aby sa to neodlepilo... aké máte vy s tým skúsenosti?

mancaaa
12. okt 2016

My sme davali vliesovu tapetu,tak ono sa to neodlepi,ked bude kopat,alebo chytat,skor sa odliepaju z tych koncovych stran(ak teda viete co myslim),keby chytil koniec tej tapety ,tak je mozne,ze ju strhne,ale inde nieje problem.

janka1984
autor
12. okt 2016

Dakujem za odpoved 🙂 no dolne konce budu schovane pod listou a horne nedociahnu, tak by to malo byt ok

illyria
12. okt 2016

@janka1984 Ahoj..my sme sa tiež toho obávali, lebo nábytok máme podobne vyriešený ako ty..dokonca sme tapety objednávali cez internet, nechala som sa nahovoriť..ale tapety držia a neodliepavajú sa, dokonca aj farba je stále pekná, takže nemusíš sa báť 🙂

janka1984
autor
12. okt 2016

@illyria Super, dakujem 🙂 Tak ideme do toho...