Baby na dovolenke bolo velmi vlhko( nespadol mi telefon do vody) a mam stale v upozorneniach kvapku , s vysvetlenim , ze bola zistená vlhkosť a nemam telefon nabijat , len bezdrôtovo.tak Nabijam len bezdrôtovo , ale kvapka stale tam, uz 3 dni sme doma..uz som trepala s mobilom ,vysavala a nic😔nemate niekto skúsenosti ako sa tojo zbaviť? Samsung Galaxy ďakujem
preto mam doma bezdotykovu nabijacku ..staci nan polozt a hned to zmyzne ... mne s ato snane ked je prilis vlhko -v kuchyni napriklad v praci alebo ked upratujem
skus ho restartovat ,alebo pozri ci je updatovany .. mne ked to ukaze,neda sa ani nabijat ... ale nikdy to nieje dlhsie ako den pripadne kym to dam na dotykovku
Mne sa to stalo toto leto na dovolenke, tiez Samsung, az na to, ze moj model nemal bezdratove nabijanie. Nepomahalo ani vycistenie portu, ani fen apod....3 dni to tam svietilo, lebo aj vzdusna vlhkost bola vysoka. Tak pekne na noc vypnut a vlozit do ryze - konecne zabralo 😊
Daj do ryze. Mne len to pomohlo.
Mne to mobil vypisuje pravidelne a to som ani vo vlhku nebola. Ale mne to vzdy potom zhasne po case... tak len cakat, snad aj tebe to zhasne. Este ryza ze vytahuje vlhkost, skus jo vopchat do nej