Vlhkosť v mobile

jovka
30. nov 2024

Baby na dovolenke bolo velmi vlhko( nespadol mi telefon do vody) a mam stale v upozorneniach kvapku , s vysvetlenim , ze bola zistená vlhkosť a nemam telefon nabijat , len bezdrôtovo.tak Nabijam len bezdrôtovo , ale kvapka stale tam, uz 3 dni sme doma..uz som trepala s mobilom ,vysavala a nic😔nemate niekto skúsenosti ako sa tojo zbaviť? Samsung Galaxy ďakujem

aaadkaaa
30. nov 2024

Mne to mobil vypisuje pravidelne a to som ani vo vlhku nebola. Ale mne to vzdy potom zhasne po case... tak len cakat, snad aj tebe to zhasne. Este ryza ze vytahuje vlhkost, skus jo vopchat do nej

jovka
autor
30. nov 2024

@aaadkaaa a to som mala rada Samsung, frajerovi teraz spadol do mora iphone, cca 15 min kym sme ho nasli ( bez vodoodelneho obalu) a funguje! Tak snad to zmizne , aspon ze sa da nabíjať 😬

ukgirls
30. nov 2024

preto mam doma bezdotykovu nabijacku ..staci nan polozt a hned to zmyzne ... mne s ato snane ked je prilis vlhko -v kuchyni napriklad v praci alebo ked upratujem

ukgirls
30. nov 2024

skus ho restartovat ,alebo pozri ci je updatovany .. mne ked to ukaze,neda sa ani nabijat ... ale nikdy to nieje dlhsie ako den pripadne kym to dam na dotykovku

jovka
autor
30. nov 2024

@ukgirls uz som skusila , aj vymazať vyrovnávaciu pamat , a stále tam, tak čakám 🙄

niekto2hy
30. nov 2024

@aaadkaaa Ryza nepomoze,to je blud.

lin_a
30. nov 2024

Mne sa to stalo toto leto na dovolenke, tiez Samsung, az na to, ze moj model nemal bezdratove nabijanie. Nepomahalo ani vycistenie portu, ani fen apod....3 dni to tam svietilo, lebo aj vzdusna vlhkost bola vysoka. Tak pekne na noc vypnut a vlozit do ryze - konecne zabralo 😊

jovka
autor
Včera o 10:18

@lin_a vyskusam , stale to tam mam , 4 den grrr

bielasovicka
Včera o 10:29

Daj do ryze. Mne len to pomohlo.

eeffka
Včera o 10:34

@jovka obetuj kilo ryze,zahrab ho a vatvor nadobu
Nas padol decku do wc , po tyzdni to rozchodil