baby, poradte mi prosím niečo proti vlhkosti, bývame v 2 izbovom byte a máme bábo, samozrejme potrebujem často prať a tá vlhkosť z prádla je neznesitelná 😔 stále vetrať si nemôžem kvôli malému dovoliť 😖
asi najekonomickejšie riešenie by bola sušička prádla,ak je to z prádla. ceresit a podobné veci nepomôžu, odvlhčovač tiež niečo stojí a zožerie aj dosť elektriny,takže sa to prejaví na vyúčtovaní energie. sušička nie je o veľa drahšia ako odvlhčovač a pôjde iba ked bude sušiť prádlo,takže nezožerie toľko elektriny.
@zuzuzv ja mam rovnaku situaciu, a nemam balkon (deti mam dve). riesim to tak, ze jeden susiak do bytu a dalsi na lodziu (ano, von na spolocny balkon)..ked preschne, dosusim v byte, ale az potom, ako sa ususi to, co uz v byte je. problem s vlhkostou sme nikdy nemali. ak take moznosti nemas, najlepsim riesenim bude najskor susicka pradla. teraz pred vianocami by sa ti mohlo podarit zohnat nieco za dobru cenu, pripadne aj na splatky (ja som si tak v zufalstve z rodicaku kupvala umyvacku, nelutovala som ani minutu). a pomohol by urcite aj odvlhcovac, zavisi od toho, ci chces odstranovat pricinu alebo nasledok 😉
Kúp si vlhkomer, aby si si vedela merať vlhkosť v byte a potom odvlhčovač, buď ten obyčajný ceresit s tabletami alebo elektrický, ktorý je samozrejme drahší. Záleží ako máš vlhko a koľko vlhkosti potrebuješ stiahnuť.