Vlasy na krku

12. aug 2022

Nosili by ste vrkoče, drdoly, copy ak by ste mali takéto mini vlasy na krku ako ja? Ja sa hanbím a len keď už je naozaj horúco si vlasy zopnem. Na laser veľmi nemám peniaze, IPL mám doma ale ešte som neskúšala. Celý život ma to štve a vždy mám pocit že ľudia sa na mňa pozerajú znechutene. Rada by som si robila nejaké účesy, ale 😏

ivaa_
12. aug 2022

to mám aj ja :D a milion iných žien , mňa nikdy ani nenapadlo že sa niekto na to pozerá a nosím vypnuté vlasy stále 🙂

anjelicek26
12. aug 2022

Ony tam rastu myslim prave kvoli tomu, ze mas tie vlasy stale rozpustene... laser inak neni nejaky drahy, ked das par eur mesacne do prasiatka pomimo, buduci rok pred letom mozes ist...

janika38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelie2017
12. aug 2022

Kazdy ma na krku vlasy. A ano, nosim copy a drdoly.

beata_k
12. aug 2022

Tak to ohol. Nestoji to vela.

viestta
12. aug 2022

Mam, neriešim. Snáď len to, že najradšej by som si ich odtiaľ dala presadiť do kútov na čele. Ale to až vtedy, keby som už nevedela čo od rozkose

zdenka11081983
12. aug 2022

Aj ja mam a som šťastná, že ich mám. Za každý jeden vlas. Kamoška ma alopeciu. Je bez vlasov. Mne padali počas akútnej fázy ochorenia, myslela som si ze ostanem plesata. Vypadli mi 2/3 vlasov.. už nedorastli. Takže som vďačná za každý jeden vlas

nevenka
12. aug 2022

@zdenka11081983 joj, mne takto vypadali kvoli hypertyreoze, 2/3 fuc, potom sa to upravilo, ale covid - jeden, druhy a som tehotna, tak neviem, co to spravi s vlasmi. Ale zase, po porode tipujem, ze to zacne od znova, aj ta choroba sa rozbehne, teraz je klud a vlasy aj tak padaju stale 😬. Mala som kuceravu hrivu, mam riedky chemlon 😪.

lucykelly
12. aug 2022

tiež to mám takto, dávam si holiť krk pri strihaní u kaderníčky ... nie je to nič nenormálne

gabika0825
12. aug 2022

@anjelicek26 toto počujem prvý krát 😳 ja mám takisto nonstop vlasy rozpustené, copy nenosím lebo má z nich boli hlava a nie je mi to prijemne nie som zvyknutá a mám pocit že sa mi to ani nehodí… ale take vlasy ako má autorka na krku nemám…

gabika0825
12. aug 2022

Myslím si že to je hormonálne. Pravdepodobne máte aj viac chĺpkov tmavej farby… a ste asi tmavý typ, hustejšie obočie atd.. ale to nie je žiadna vada ak to tak máte dlhodobo. Ak by sa vám to začalo robiť len tak, tak by som išla dať vyšetriť štítnu žľazu

autor
13. aug 2022

@gabika0825 áno som tmavší typ, akurát to husté obočie nemám 😏😁 na štítnu žľazu sa liečim, ale mám to odjakživa takto

gabika0825
14. aug 2022

Tak sú to hormóny keď máte s problém so žľazou

zuzubb007
14. aug 2022

Ved ziletkou ohol, ja by som to hned vyriesila a raz za cas prejdes ako cez nohy a pokoj

martul
14. aug 2022

@anjelicek26 prosím ťa tu prvú vetu si ako myslela? Akože tie vlasy čo ma rozpustené čo tam prirastu a zapustia koreň?!🤦

anjelicek26
14. aug 2022

@martul ze ked je to miesto prekryte, tak zvyknu vlasky, ktore tam su stmavnut...

autor
14. aug 2022

@gabika0825 ale ja sa liečim a problém mám veľmi mierny, keby som ešte nechcela dieťa tak ani nemusím brať lieky. A mám to len posledných pár rokov. Tie vlasy od detstva

autor
14. aug 2022

@zuzubb007 no to je tiež dosť nepekné keď dorastajú:(

gabika0825
14. aug 2022

Tak určite by som to neholila lebo by to asi dobre nevyzeralo a bolo by vidieť že to je oholené. O dorastani ani nehovorím. Čiže jedine má napadlo odfarbít celé vlasy prejsť na blond a bude to menej viditeľne 🙂🙂 alebo iba spodok vlasov si dať blond, videla som to na veľa babách

zuzubb007
14. aug 2022

Vsak oholis raz za dva tyzdne a je to