Vlasy a brazílsky keratin

ivkahmhm
27. sep 2018

Ahojte baby , chcem sa Vas opytat. Vyskusala niektora z Vas brazilsky keratin? Ak ano, tak co naň hovorite??? Citala som o nom velmi dobre recenzie.
Nepoznali by ste aj v Ba kadernika/kadernicku, ktora to nanasa do vlasov? Dakujem

lucin_kaa
27. sep 2018

@ivkahmhm moja mama mala brazílsky keratin a aj niečo iné podobne tomu (neviem teraz názov) a neskutočne jej to zničilo vlasy.. prvé dni v pohode mala krásne vlasy ale tak po 2 týždňoch ich mala totálne krepove a neskutočne zničené konce. A to nehovorím o tom koľko peňazí v tom salóne nechala. Ale 100 ľudí 100 chuti niekomu to sadne niekomu nie aspoň ja si tak myslím 😊

zorka88
27. sep 2018

Vlastná skúsenosť nemám, ale volila by som veľa dobrého kaderníka.

natali0902
28. sep 2018

Ja si dávam brazílsky keratín každé 3 mesiace a je to nanezaplatenie skvelé neľutujem moje vlasy boli mierne kučeravé vlnité a teraz sú krásne leskle ,hebké ,rovné
Stačí mi len vyfenovat a žehličku už vôbec nepoužívam niekedy žehlička bola moja neodmysliteľná súčasť dňa vďaka keratinu my konečne začali rásť vlasy lebo nie sú spálené 🙂
Určite pri výbere treba pozerať na kaderníctvo ale aj na značku keratinu ktorý ponúkajú môžem ti zistiť ktorý mám ja 🙂

ivkahmhm
autor
28. sep 2018

@natali0902 Ahoj, bolo by super, kebyze si mi zistila znacku, ktoru pouzivas ty. Ja mam zasa rovnejsie vlasy , ale skor by som to chcela na regeneraciu vlasov .

chiccco
28. sep 2018

@natali0902 ja som na tom úplne rovnako,mala som vlasy krepove take hrubé,odkedy si dávam keratin úplná paráda,vlasy si nemusím zehlit 3 mesiace,tiež som mala spalene od žehličky narástli mi,teraz ich mám jemné hladké za mna len odporúčam,ale tiež si myslím ze je to skor na take drsnejsie vlasy,nie na jemné,každému to môže inak pôsobiť,
Kupujem si z internetu a robí mi to dcéra doma je kadernicka a kupujem si tento
https://www.cocochocokeratin.sk/Brazilsky-Kerat...

natali0902
28. sep 2018

@chiccco zdá sa mi že aj mne s tým robí zajtra ranno zistím 🙂

carmenuska
28. sep 2018

Baby ,nedate foto vlasov?
@natali0902 kolko posim ta za to platis?

natali0902
28. sep 2018

@carmenuska toto je prvý krát kedy som ho mala 🙂

natali0902
28. sep 2018

@carmenuska a toto je potrebné o poslednom raze...záleží cena od kaderníctva a od tvojej dĺžky a hustoty vlasov mňa to vyšlo 50€

carmenuska
28. sep 2018

@natali0902 krasa.A nic s tym nerobis,len uschnu a su take?

natali0902
28. sep 2018

@carmenuska ja ich musím vyfenovat báť mám riedke vlasy a nemali by vôbec objem ale inak sa o neho nestarám teraz my už super narástli akurát niekedy v blízkej dobe sa naňho chystám už prešli 3 mesiace a je vydieranie že sa z vlasov vytaca začínajú sa vlniť

newyourk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svetamodina
17. jan 2019

Brazílsky keratín - jemné, lesklé a rovné vlasy bez žehlenia ☺️ Vyskúšajte aplikáciu brazílskeho kreatínu. Cena aplikácie:
Po plecia - 60€
Po lopatky - 90-100€
Po pás - 120-150€
Inst @modina_keratin
Fb #modina_studiokeratin

svetamodina
30. jan 2019

🤗🤗🤗

mareri
25. jún 2019

vyzera to pekne a vlasy vyzeraju zdravo. Ja mam podobne vlasy a to som na brazilsky keratim nikd ynebola. Pravda ale je, že pravidelne investujem do kvalitnejšej vlasovej kozmetiky

veronka741
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronka741
29. júl 2019

@mareri aku vlasovu kozmetiku prosim ta pouzivas? 🙂

ftdvnjc
31. júl 2019

Ja na brazílsky keratín nedám dopustiť...v mojom salóne používam uz pár rokov Cocochocokeratin , ideálny je na krepové, kučeravé vlasy... nakoľko mám krepové, vlnité vlasy ,po aplikácii mne aj klientkám vydrží 6-7 mesiacov 😉

123369
31. júl 2019

@ftdvnjc a kde sa nachádza tvoj salón 🙏?

ftdvnjc
2. aug 2019

@123369 v Piešťanoch

cistykvietok
2. aug 2019

Ahoj. Ja som si keratín robila sama a bola som spokojná. 🙂 Keby som nebola momentálne lenivá, :D tak si ho urobím znova. 🙂 Túto sadu potrebuješ na jednu kúru: https://www.cocochocokeratin.sk/Brazilsky-kerat...

cistykvietok
2. aug 2019

@ftdvnjc Tiež používam túto značku, no mne tak dlho veru nevydržal. Ale možno je to tým, že som si ho robila sama. Vydržal max 3 mesiace.

cistykvietok
2. aug 2019

Ešte ak môžem pridať moju skúsenosť, vlasy celkom fajn, rovné, zdravšie, ale oveľa mastnejšie.

ftdvnjc
3. aug 2019

Aby dobre chytil, najdolezitejsie je nanesenie a dokladne zazehlenie vlasov 8-10x kazdy pramen...na 230° stupnov. Sama si to skor odflaknes, hlavne zadne partie, kde si logicky nevidis...

123369
3. aug 2019

@ftdvnjc a napísala by si mi názov salónu prip.kontakt? Aj do ip ak chces, ďakujem

ftdvnjc
4. aug 2019

@123369 kadernicky salon Miša, Piešťany 😉

grilazka
16. sep 2019

Ahojte,rozmyslam nad keratinom na vlasy od cocochoco. Chcem sa opytat,ze ktory je lepsi Pure alebo Gold? Mam tmavo hnede vlasy,jemne vlnite.

123369
16. sep 2019

@grilazka toto ti neporadim ale ak si ho dáš,daj vedieť ako si spokojná,ja si ho chcem veľmi dať,ale miestne kaderníčky ohovárajú,tak fakt neviem 🤷

chiccco
16. sep 2019

Záleží od kvality vlasov ja mam hnedé vlasy, velmi hrube take nepoddajne a ja si davam original ...tuto je to pekne vypisane na aky typ vlasov je ktorý dobrý

123369
16. sep 2019

@chiccco a to si robíš sama doma, či kaderníčka?