Baby poznáte stránku, kde sa dá zariadiť vlastný blog, aby ho ľudia vedeli nájsť vo vyhľadávaci a tak. Prípadne ak by sa na ňom dalo zarobiť. Ja som nasla simplesite, no nedokážem ho nájsť dla kľúčových slov cez googlu, tak nechcem tam vypisovať ak sa ľudia k nemu nedostanú. Ďakujem za tipy 🙂
Ahoj. Podľa mňa písať blog je iba 20% roboty. Zvyšok roboty je robiť blogu reklamu, promo, SEO optimalizácia a iné veci. A keď chceš na ňom zarábať, podľa mňa vlastná doména je nutnosť a nehľadal by som žiadnu platformu. Lebo ty nebudeš písať blog ale budeš budovať vlastnú značku
ja som užívala "blog.sk"... dobrý dôvod tam opäť nakuknúť :D
Wordpress a k tomu plugin yoast SEO na nastavenie SEO. Ešte treba ten blog dať zaindexovat na Google search console. Lepsie výsledky su s vlastnou doménou, ale pokiaľ na vás nebudú odkazovať iné web stránky, tak budete na ktovie kolkej stránke vo vyhľadávačoch. Okolo marketingu je viac roboty ako okolo písania.
Vyber si platformu blogger alebo wordpress, obe maju pre a proti. Kedykolvek si kupis v buducnosti domenu, vies ju prepojit s blogom, zo zaciatku odporucam pisat kludne bez domeny, uvidis ci ta to vobec bude kontinualnejsie bavit 🙂
Blogger od googlu