AHoj ,bola by som rada ak má niekto skúsenosti s vlastnoručne prerobením kuchynskej linky , aby sa podelil o skúsenosti 🙂 Zo starej kuchyne , by som chcela vytvoriť niečo pekné a útulné 🙂 Moja predstava je : vintage štýl. Rozmýšľala som nad použitím aj servítkovej techniky . Ak máte prosím Vás niekto nejaké skúsenosti ako nato , poprípade nápady ....budem Vám moc vďačná . Moc ďakujem za každú rada , za každý nápad , poprípade fotky 🙂
@zfol - ja by som pohľadala na nete nejaké inšpirácie štýlu vintage a zašla do nejakého štúdia, kde predávajú také tie samolepiace fólie a takto poriešila dvierka. existujú aj nálepky na kachličky, ale s tými nemám skúsenosti. My sme lamino dvere renovovali tými fóliami v dekore buk. Všetci si myslia, že máme nové dvere 😉 Prosto, ono sú teraz tie fólie veľmi kvalitné, vyzerajú naozaj autenticky. Potom už len úchytky vymeniť nejako a tie doplnky. Alebo neviem, aké sú rozmery skriniek, skúsiť napr. v nábytku Black red white kúpiť len nové dvierka. Alebo ich dať vyrobiť na mieru, nevyzerá, že by toho bolo nejak veľa.
Tuto som našla podobnú farebnú kombináciu: http://blog.janapekna.cz/2011/08/neuveritelna-k... Stačilo by dvierka zmeniť.
@zfol ahoj
ako si si poradila s tou linkou??? my máme veľmi podobnú, len v svetlej farbe a tiež chcem inú, len stále peniažky idú na iné dôležitejšie veci 😒
korpus ako taký je v pohode, len tú farbu by som chcela zmeniť - myslím, že jednoduchšie bude natrieť +, vymeniť pracovnú dosku a dať nové umyvadlo
@zfol - ahoj, možno by pomohlo, keby si vložila fotky tej starej kuchyne, aby bolo vidno materiál, z čoho je, ako vyzerá atď. 😉