To si robia fakt srandu? Xbionic je sukromny areal, ktoreho vlastnikmi je J&T a životný partner sestry jedného z najbohatších Slovákov Patrika Tkáča.
Vacsina Slovakov nebola ani na narodnom stadione v BA, nieto ze by sa dostali do Samorina.
Dakujem volicom sucasnej koalicie, ze kvoli nim setrime na vlatnych detoch, aby si papalasi rozvijali svoj business za vyzbierane peniaze z konsolidacie.
@veklipo vlada by sa mala zaujimat o nase zdravotvnictvo
@bublinka1426 jednoznačne. Ale tam si už podelili business, niet na čom ryžovať. Potrebujú novú čiernu dieru na prachy - Olympijské hry 2035-2050
Ja nechápem zakladať tieto témy-voliči koalície to neriešia a nedajú nám odpoveď a pôjdu im to hodiť zase. V téme o masle sa ich pár vyrojilo a furt to bola len obhajoba a bagatelizovanie problému.
@enmery cakaju na instrukcie, co si maju mysliet 😀
smiech cez slzy
volici koalicie si nic nemyslia, oni len dokolecka verklikuju, co niekde zapoculi/citali
najdoelzitejsie predsa je, ze im homosexuali nevezmu deti a nebudeme mat 72, ci kolko, pohlavi
a nezabudajme na uplne najdolezitejsie - za vsetko moze Matovic a Caputova
@bublinka1426 žiadna vláda sa nezaujíma o zdravotníctvo, všetky dojedna či modri či červení idú jednu agendu, úplne ho rozdrbat a venovať pente, ale títo tu sú najhorší. Nechápem kto ich voli.
S tou olympiadou sa mysli vazne?
27. júl 2023 o 19:00
Štartuje prestavba košickej plavárne na olympijské centrum plaveckých športov
https://www.aktuality.sk/clanok/XuDnnqM/startuj...
O projekte
Mesto Košice začína s rekonštrukciou mestskej krytej plavárne, aby spĺňala kritéria Medzinárodnej plaveckej federácie FINA.
https://www.nockosice.sk/o-projekte/
@katka700 ludia zbytocne umieraju to ich nezaujima? darmoo dumaju nad dôchodkovou reformou ved pokapú mladsie ročníky. kto bude stavať systém????
@bublinka1426 oni majú ľudí totálne na salame, dôležití sú pre nich len keď idú voľby.
@veklipo Ja Ťa chápem, ale nemyslím si, že to niečo prinesie. Väčšina to nechápe a ide do nenávisti. Potom aj tak volia. Nakoniec aj tu sa dočítaš, ako chce niekto odrbať systém a urvať si prachy, preto im mafián a emocionálna troska Fico príde ok. Ja už nemôžem čítať tie argumenty-kradli všetci a budú všetci, preto to hodím Ficovi. Ja žijem v krajine, kde korupcia neexistuje. A chápem, že pre Slovákov je to proste vtip. A nepoznajú iný život.
@katka700 ved to je obrovsky problem a ked takto pojdu dalej, nebudeme mat zachvilu ani volicov
@bublinka1426 ostanu akurat ti, co volici fica a spol..ti sa nikam nechystaju, pretoze na to ad jedna nemaju financie, ad dva jazykovu vybavu a ad tri gule...
Neboj. Poskladáme sa na to. Čo si sprostý národ zvolil, to má. Teším sa, keď prídu po novom na účet daňové bonusy. Chcela by som vidieť xichty ich voličov
no...co nam zvolili, to mame.