Vláda schválila 20 miliónov eur na výstavbu arény v Šamoríne

veklipo
13. nov 2024

To si robia fakt srandu? Xbionic je sukromny areal, ktoreho vlastnikmi je J&T a životný partner sestry jedného z najbohatších Slovákov Patrika Tkáča.
Vacsina Slovakov nebola ani na narodnom stadione v BA, nieto ze by sa dostali do Samorina.

Dakujem volicom sucasnej koalicie, ze kvoli nim setrime na vlatnych detoch, aby si papalasi rozvijali svoj business za vyzbierane peniaze z konsolidacie.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/730511-v...

nyusika
13. nov 2024

no...co nam zvolili, to mame.

bublinka1426
13. nov 2024

@veklipo vlada by sa mala zaujimat o nase zdravotvnictvo

veklipo
autor
13. nov 2024

@bublinka1426 jednoznačne. Ale tam si už podelili business, niet na čom ryžovať. Potrebujú novú čiernu dieru na prachy - Olympijské hry 2035-2050

enmery
13. nov 2024

Ja nechápem zakladať tieto témy-voliči koalície to neriešia a nedajú nám odpoveď a pôjdu im to hodiť zase. V téme o masle sa ich pár vyrojilo a furt to bola len obhajoba a bagatelizovanie problému.

veklipo
autor
13. nov 2024

@enmery “mlčanie nás nezachráni” (nie sú to moje slova, ale slova jedného partizána počas SNP)

nyusika
13. nov 2024

@enmery cakaju na instrukcie, co si maju mysliet 😀
smiech cez slzy

volici koalicie si nic nemyslia, oni len dokolecka verklikuju, co niekde zapoculi/citali

najdoelzitejsie predsa je, ze im homosexuali nevezmu deti a nebudeme mat 72, ci kolko, pohlavi

a nezabudajme na uplne najdolezitejsie - za vsetko moze Matovic a Caputova

katka700
13. nov 2024

@bublinka1426 žiadna vláda sa nezaujíma o zdravotníctvo, všetky dojedna či modri či červení idú jednu agendu, úplne ho rozdrbat a venovať pente, ale títo tu sú najhorší. Nechápem kto ich voli.

eva8
13. nov 2024

S tou olympiadou sa mysli vazne?

27. júl 2023 o 19:00
Štartuje prestavba košickej plavárne na olympijské centrum plaveckých športov
https://www.aktuality.sk/clanok/XuDnnqM/startuj...
O projekte
Mesto Košice začína s rekonštrukciou mestskej krytej plavárne, aby spĺňala kritéria Medzinárodnej plaveckej federácie FINA.
https://www.nockosice.sk/o-projekte/

enmery
13. nov 2024

@nyusika A Ódor.

bublinka1426
13. nov 2024

@katka700 ludia zbytocne umieraju to ich nezaujima? darmoo dumaju nad dôchodkovou reformou ved pokapú mladsie ročníky. kto bude stavať systém????

katka700
13. nov 2024

@bublinka1426 oni majú ľudí totálne na salame, dôležití sú pre nich len keď idú voľby.

enmery
13. nov 2024

@veklipo Ja Ťa chápem, ale nemyslím si, že to niečo prinesie. Väčšina to nechápe a ide do nenávisti. Potom aj tak volia. Nakoniec aj tu sa dočítaš, ako chce niekto odrbať systém a urvať si prachy, preto im mafián a emocionálna troska Fico príde ok. Ja už nemôžem čítať tie argumenty-kradli všetci a budú všetci, preto to hodím Ficovi. Ja žijem v krajine, kde korupcia neexistuje. A chápem, že pre Slovákov je to proste vtip. A nepoznajú iný život.

nyusika
13. nov 2024

@enmery standardny slovak den, ked niekoho/nieco neodr.be ani neopovazuje sa dobry.
kred uz nic ine, aspon prejde na cervenu...alebo nieco podobne.

bublinka1426
13. nov 2024

@katka700 ved to je obrovsky problem a ked takto pojdu dalej, nebudeme mat zachvilu ani volicov

nyusika
13. nov 2024

@bublinka1426 ostanu akurat ti, co volici fica a spol..ti sa nikam nechystaju, pretoze na to ad jedna nemaju financie, ad dva jazykovu vybavu a ad tri gule...

enmery
13. nov 2024

@nyusika Volič Fica a spol dookola omieľa, že sme odišli len všetci neschopní, ktorí si nevedeli nič nájsť na Slovensku.😄🫶Oni majú úplne inú optiku.

martinka13
13. nov 2024

Neboj. Poskladáme sa na to. Čo si sprostý národ zvolil, to má. Teším sa, keď prídu po novom na účet daňové bonusy. Chcela by som vidieť xichty ich voličov