Ahojte chcela by som skusit vitaminy od hairbust na rast vlasov pre kojace a tehotne zeny kedze kojim mate skusenosti daktora rastu vlasy rychlejsie ? 🙂
Ja užívam od mája. Vždy som mala problém s rastom vlasov. Strašne pomaly. Po užívaní tohto produktu síce ešte dlhšie vlasy nevidím, ale vidím nové asi 4cm vlasy po bokoch, ktoré nie a nie ucesat. Ide mi to na nervy, ale funguje to.
@julkaaa1 Nemame, ale mame dost rozumu na to, aby sme na tieto reklamne triky nenaleteli. Bez urazky samozrejme 🙂 nekupovat tieto smejdove "ťahače peňazí" z ludi. Hairbust je produkt vyrobeny za 50 centov, urobeny pekny obal a zaplatena spolupraca s Plackovou a dalsimi na instagrame. Plackova berie za jeden post okolo 2tisic eur, ale im sa to oplati pretoze pri marži okolo 34 eur na 1 kuse produktu je to zlata baňa. Urobia si nejake photoshopove "recenzie" na stranke, Plackova povie na insta, ze je to dobry produkt a je to, 40tisic lajkov a 300 objednavok v jeden den. Obrat ako z rozpravky a peniazky sa len sypú. Ucinok? Nie je to jedno? Zarobok je brutalny, takze co tam po nejakej spokojnosti zakaznicok. Hlavne nech si vsugeruju ten placebo pocit, ze im "rastú vlasy aj naďalej" a ze mozno teraz uz rastu nejakym sposobom lepsie :D ... lebo Plackova povedala... No a preco tato firma vytvorila aj dalsie produkty a medzi nimi napriklad tieto tabletky pre tehotne zeny? No lebo tehotne zeny vzdy boli najlahsi úlovok na oblbnutie, pretoze su tak trochu premotivovane, lebo cakaju bábo predsa. A musia "všetko mať"... Takze, ludia, nekupujte tieto somariny. Aj ked aj teraz mate mozno niektori v sebe ten pocit, ze "ale ked to tam raz za mesiac spomenie Plackova na svojom instagrame, tak to nemoze byt az take zle a za vyskusanie nic nedam"....NIE! Das aj za vyskusanie! A das za to zbytocne vyhodenych 35 EUR!