Vitamín D zadarmo

aneta38
17. nov 2024

Ahojte baby, čo si myslíte o stránke, ktorá ponúka vitamín D za cenu poštovného? Je to dôveryhodné? Alebo znovu ide len o nejaký podvod?
Stále mi to vyhadzuje na Instagrame, myslím, že to bolo dávnejšie aj v televízií. Na Instagrame taktiež ponúkajú aj ženšen, kolagén a ďalšie na vyskúšanie.
Na Instagrame sa volajú naturamed.cz.

https://www.vitasolaris.sk/?utm_source=facebook...

candii
17. nov 2024

Myslím, ze sa o tom hovorilo že tam musíš zadať údaje platobné aj tak, aj keď je to zadarmo a potom si strhávajú peniaze a stále to posielajú. Je to odrb

pribinak
17. nov 2024

Prídem do lekárne a mizem si vybrať snáď 20 druhov vit. D.
Bez rizika komplikácií a riešenia problémov

andaluzia12
17. nov 2024

Mali sme ho doma, žiadne platobne údaje sme nikde nezadavali, nič nám nestrhávali.. bolo to balenie na celý rok, všetko bez problémov. Žiadny odrb.

maranco
17. nov 2024

@aneta38 bál by som sa užívať niečo čo mi pošle podnikateľ len tak pre nič za nič zadarmo, ktovie aká je to kvalita alebo čo do toho pomiešali
prípadne ťa potom budú otravovať aby si si kúpila ďalšie produkty

doriiis
17. nov 2024

Mám od nich kolagén.Som s ním spokojná.
Svokra uz dlhé roky objednáva každý rok iný výživový doplnok

slavomira236
17. nov 2024

@aneta38 my smesli tieto vitaminy vsetko ok len postovne som zaplatila

doriiis
17. nov 2024

@aneta38 ...objednas,príde rovno balík a aj sek.Ten len zaplatíš prevodom a hotovo.
Ja od nich beriem kolagén už druhý rok a som spokojná.Ziaden odrb.Ziadne platobné údaje a číslo karty nezadavas

doriiis
17. nov 2024

@maranco ....každý ich výrobok má pridelený certifikát bezpečnosti,ktorý si vieš aj pozrieť.
Vždy lepšie ako objednávať kolagén od pani Plackovej alebo Slovakovej

rozculena
17. nov 2024

@doriiis aký šek,keď to je zadarmo

doriiis
17. nov 2024

@rozculena ...platíš iba poštovné a balné 1.95.Je to tam jasne napisane

rozculena
17. nov 2024

@doriiis jáj som myslela že na dobierku to pošlú

cristy
17. nov 2024

Mala som od nich aj D vitamin aj omega3 rybičky....platila som len poštovné. Asi dvakrát mi poslali nejaký reklamný leták, to bolo všetko.

bela30
17. nov 2024

@aneta38 Ziadny odrb. Je to legalne, vsetko ok. Jedone co budu robit,ze ta z casu na cas budu telefonicky kontaktovat a nukat ti dalsie produkty. Mozes hovor vyblokovat a vybavene.

doriiis
17. nov 2024

@rozculena ....môžeš si zaškrtnúť aj dobierku.To máš 1,80 € +.

slavomira236
17. nov 2024

@aneta38 o jednas pride ti vyrobok aj sek ktory zaplatis to je postovne a balne

taktotedanie
17. nov 2024

@aneta38 v lekarni mas trilion vit D, naco riskovat podvod?

nelka93
19. nov 2024

Raz som to vyklikala a doteraz nič neprišlo, hlavne ze dva razy mi volali ako sa mi produkt páčil. Čistý blud