Dobrý deň,
na akej stránke si osamelý človek môže nájsť kamaráta/kamarátku len na písanie?
Ide o introverta, nie je žiadny záujem o fyzické vzťahy.
Vyslovene je to potreba "porozprávať" sa o bežných veciach.
Vopred ďakujem za odpovede.
zlé vyjadrenie... moja chyba. Ide o potrebu mať nejaký kontakt s iným človekom, s ktorým by sa dotyčný po čase akosi skamarátil a azda sa neuzatváral tak pred svetom.
Snažím sa citovať: "každý na mňa kašle a nemám pomaly s kým ani hovoriť" alebo "mňa zaujímajú ľudia, len z kolegami nemáme o čom" - očividne nejde len o to, aby písal svoje trápenia do sveta. Zrejme skôr má na mysli chat. Ráno sa pozdraviť, cez deň "čo nové" a "ako sa máš" a večer si napísať dobrú noc. Aspoň ja mám taký pocit.
to je tazko povedat. najprv asi musi ist na miesto, kam sa ludia chodia rozpravat. tam musi mat chut a stastie najst niekoho, kto mu bude vyhovovat. a musi mat velmi velke stastie, aby ten druhy clovek mal zaujem komunikovat s nim. musia si sadnut. to je tazke. obcas nas s ludmi drzia pokope spolocne zazitky. ale pri virtualnych priateloch je to ine, musia mat spolocne temy, spolocny problem alebo schopnost pocuvat, chapat, udrziavat jednoducho ten vztah tak, aby bol dovod pokracovat dalej. to je velmi tazke. aj ked na nete je plno osamelych ludi, ale nikto z nich to nema napisane na cele.
ja som chodievala ako slobodna na pokec a bolo tam niekolko fajn chalanov, naozaj slusnych, dobrych, takych neskazenych. dobre sme si vedeli popisat, uplne slusne, priatelsky. ale nikto z nich nehladal len kamaratku. myslim, ze najst len kamarata/kamaratku je tazke. lebo vela z nich skor venuje cas na pokeci hladaniu partnerky/partnera.
Je kopec fór, stačí nájsť také, ktoré vyhovuje jeho záujmom a možno nájde aj pribuznu dušu.
Pokec napr tam je kopec ludi co si chcu len vypisovat a staci im virtualne priatelstvo
kľudne aj na zoznamke... Je tam veľa ľudí, čo napríklad majú zdravotné znevýhodnenie, cítia sa osamelo a hľadajú aspoň kamarátov na písanie ak si zdalej a osobný kontakt možná nie je denne... Skús napríklad stránku zoznamko.sk.
Tak na začiatok navrhnem pokec. A uvidí sa. Ďakujem vám.
@marsmykkok Aha, vďaka - o tom ani neviem, že existuje.
@januska12323 Presne o to zrejme ide. O "príbuznú dušu". Ďakujem!
@janetinka27 Myslím, že naživo sa až bojí. Isto nebude teraz hľadať osobné stretnutia atď. Na začiatok by bolo super, keby sa dalo skamarátiť virtuálne...
autorka je to taká kresťanská zoznamka, nie nejaká flirtovacia ako badoo napríklad, teda je tam aj viac takých citlivejšich a introvertných ľudí a väčšia šanca nájsť tam takúto spriaznenú dušu na písanie, čo tiež z nejakého dôvodu je osamelá.
@marsmykkok To by mohlo vyjsť - veľmi by mi odľahlo, keby sa dal do poriadku 🙂 Ďakujem veľmi!
Kľudne mi napíš ss ak chceš a dám ti kontakt na seba, ja tiež nie som momentálne za osobné stretnutia, skôr len písanie, a to veľa ľudí na zoznamkách nechce, poznám to, každý prehodí pár viet a ak odmietneš stretnutie, tak na teba kašlu.
Ano, myslela som vo virtualnom priestore (nie osobne). S muzom som sa zoznamila na pokeci a naozaj tam boli fajn ludia, aj ked ma pokec zlu povest, je tam stale dost normalnych ludi.
napríklad aj tu🙂 tu to nevyhovuje? však písať sa dá fakt že hocikde podľa mňa 🙂 a pokiaľ ti je teda jedno, kto to bude, hlavne, že sa vyrozprávať, tak píš aj modrom koníkovi🙂 myslím, že tu sa nájde veľa ochotných duší, ktoré ťa vypočujú, prípadne dajú zopár zbytočných rád :D