Vírivka, akú vybrať?

nadezdah
11. jún 2018

Ahojte. Uvazujem nad kupou virivky, viriveho bazenu...Kedze to nie je lacna zalezitost, chcem si vybrat spravne,aby som neskor nelutovala. Takze budem rada,ak by ste mi majitelia viriviek napisali aku mate znacku a ako ste s nou spokojny... Na co si pri vybere davat pozor atd... Sme 4 clenna rodina. Dakujem za vase odpovede.

stanka_s
11. jún 2018

Take info najdes skor na modrej streche. Ale inak dobra tema, aj mna to zaujima 🙂.

godyna
11. jún 2018
lubik87
12. jún 2018

My sme rozmýšľali nad nafukovacou..nieje to až taká palka. Cena len či to vydrží ....

stanka_s
12. jún 2018

@lubik87 sestra maju nafukovaciu virivku dva alebo tri roky a funguje. Je vsak dost mala, urcite nie pre styroch. My napr. mame velkeho psa, tak pre nas je nafukovacia nevhodna.

stanka_s
12. jún 2018

@godyna ktory model mate?

godyna
12. jún 2018

Ahoj , mame Envoy a som veľmi spokojna .

godyna
12. jún 2018

A čo je dôležité , fantasticke poradenstvo pri výbere, inštalácia tip top, inštruktáž technika , servis ... Proste vsetko okolo na profi úrovni.

lubik87
12. jún 2018

@stanka_s vidíš pes má nenapadol 🤔ja už dlho uvažujem.ze by sme si dali.lebo detská keď vylezú z bazéna tak môže byť ako chce teplo chcú sa vyhriať do vane 😊samozrejme že je všetko mokré od podlahy po plávajúci koberček a nepomohla ani zástena oni tu vodu nejak dostanú pred vanu aj tak :D a nafukovacia by mi vyhovovala že ju viem zbaliť po sezóne 🙂 ale zasa cez zimu by to mohlo byť zaujímavé kúpanie ...hmmm 🙂

nadezdah
autor
12. jún 2018

Kocky. Ja som rozmyslala nad tou nafukovacou,uz mam viac typov,len sa rozhodnut. Najlepsie by bolo vodoet to nazivo,no najblizsia predajna s virivkami je od nas hodinu cesty autom. Nic poblizku. My doma uz par rokov mame bazen 3,06 m, mame k nemu aj elektricky ohrievac,aj solarny ohrievac,aj na vrch bublinkovu foliu,no voda tam je na nas i tak studena. Vyuzivali sme ho malo prave pre tu chladnu vodu. A deti sa radi clapocu,preto ma muz ukecal na virivku. No ono virivka? Je to vlastne nafukovaci bublinkovy bazen. Taka klasicka virivka je pre nas moc draha. A co sa tyka leto zima,no poviem vam takto. Ono hlavne v lete ked su horucavi,tak sa clovek potrebuje magat vo vode. V zime? No pri tych mrazoch tu na Orave by ma ani nenapadlo liezt do vody. Ono vela zalezi,ci na takuto zabavu clovek ma cas. Ked su deti,praca domacnost, zahrada,tak na party a oddych moc casu neostava. Preto co sa tyka nasej rodiny,myslim ze bohate nam bude stacit to nafukovacie cudo co pusta bublinky hlavne nech je teplota vody aspon 32°C a nech sa tam nemusim krcit

viellik
12. jún 2018

@nadezdah aj keď tú predajňu máte ďalej, aj tak by som tam išla pozrieť a už rovno keď ju budeš naživo vidieť ju môžeš objednať. Tú jednu cestu predsa obetuj

stanka_s
12. jún 2018

@nadezdah aj my mame bazen, 20 m3 vody a velmi malo sa v nom kupeme. Cez tyzden chodime do prace a cez vikendy nie vzdy je pocasie alebo mame aj iny program mimo domu. Preto manzel prisiel s napadom virivka. Isto by sme ju viac vyuzili, lebo ja sa kupem iba ked ma voda min. 28 stupnov. O bazen je potrebne sa pravidelne starat, co isto aj pri virivke, len je to ovela menej m3 vody.

stanka_s
12. jún 2018

@nadezdah myslim, ze sestra kupovali z mountfieldu. Nemas v blizkosti predajnu?

stanka_s
12. jún 2018

@godyna perfektne vyzera. Vecer ukazem manzelovi ☺. Ale asi az buduci rok to bude aktualne, riesime druhy dom, tak najprv terenne upravy sa budu musiet robit a az tak virivka. Vnutro akej farby mate? Uz teraz viem, ze si nebudem vediet vybrat 😂.

godyna
12. jún 2018

@stanka_s ahoj vnútro som chcela bielu perleť lebo su tam tie farebne podsvietenia,'tak sa mi to najviac pacilo ako to vynikne 🙂 pozerala som ,ako su prevedene teraz a teda su este krajšie , ako ked sme ju kupovali my. Toto bol rozmar môjho muža a ja som nezdielala jeho nadšenie , ale už si ju užívam cca 7 rokov a teda , žiadny velky problém ešte nebol . Kd budes robiť terénne úpravy tak si rovno urob predprípravu , kde ju budes mat . Firma ti da presne inštrukcie , aj revíziu sme riešili , bleskovod a neviem co vsetko este , ale ber to tak , ze to uz je na cely život a môžes si to uživat ked sneží, prší aj keď je búrka 🙂

nadezdah
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nadezdah
autor
12. jún 2018
henikav
12. jún 2018

@nadezdah super tema, aj my sme rozhodovali medzi virivkou a bazenom a vybrali sme virivku, akurat v piatok zacinaju kopat a chystat podlozku, tak som zvedava

godyna
12. jún 2018

@nadezdah prajem vela radosti a pohody 🙂

nadezdah
autor
12. jún 2018
henikav
12. jún 2018

Kto poradi s chemiou, co do toho kupit?

godyna
12. jún 2018

@henikav bude vam ju inštalovať a spúštať technik alebo si to riešite individuálne?

henikav
12. jún 2018

@godyna individualne, preto sa pytam

godyna
12. jún 2018

Predáva sa taky štartovací balíček , ten by ti mal vodu zašokovat a potom iba testerom priebežne kontrolujes stav vody. Pravidelne chlorujes- stačí aj obyčajne Savo do bazénov ( je fajn v tom, ze prečistí a nemáš taku chlórovu vonu) a podla potreby PH +/- to ale kúp az ked budes mat na teste problém . Aj ostatne veci ako odpenovač alebo na riasy nemusíš mat doma iba ked sa pokazí voda , tak kúpiš co budes potrebovať
@henikav

henikav
12. jún 2018

@godyna dakujem

nadezdah
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nadezdah
autor
12. jún 2018

Pridavam link, informacie vam pomozu pri vybere https://www.arecenze.cz/virivky/

henikav
13. jún 2018

@nadezdah dakujem, virivku uz mame vybratu, to ked som ju videla som sa do nej "zalubila", len mi trochu nahana strach ta chemia, aby nam tam nevzniklo nejake mocarisko smradlave

nadezdah
autor
13. jún 2018

@henikav a aku ste vybrali?

henikav
13. jún 2018

@nadezdah tuto sme vybrali https://www.lacne-nakupy.sk/nafukovacie-virivky..., len z inej stranky, k tomu som objednala dve opierky na hlavu, podnos na pitie a dva vankuse, neviem co by sa este hodilo, zistime ked ju zacneme pouzivat

mata24
13. jún 2018

@nadezdah nám akurát včera dorazila táto https://www.najlacnejsisport.sk/virivy-bazen-ma... , ale sme ju ešte nestihli postaviť. snáď cez víkend otestujeme, takže referencie neviem povedať, ale sme tiež 4 členná rodina tak som sama zvedavá 🙂