Nie som chudobná , som slušne zabezpečená , ale keď vidím relácie typu Smotánka, otvára sa mi nožík v kapse. Posledná Smotánka bola pre mňa úplným výsmechom mladých rodín a dôchodcov.
Komentovať že nohavice má od značky xx za 2 000 EUR, kabátik za 7 000 EUR , outfit ju stál na toto posedenie 4 500 EUR ...., pričom tu rezonujú témy ako vyžiť z 200 EUR, to sme Slováci už fakt tak primitívniy že potrebujeme prezentovať takéto veci , keď množstvo ľudí žije na hranici biedy ?
Baby a naco to pozerate ked vas to irituje. Jeden ten peniaze ma a mina ich na hluposti iny ich nema. Taky je svet. Ano aj ja by som chcela nemysliet na to co si mozem dovolit kupit a divat sa do prazdnej penazenky. Ale za to nemusiem zavidiet druhym..
@maminuska hmmm ja si v prvom rade vyberám, čo budem pozerať... a vyhráva väčšinou discovery, zone reality, animal planet... strašne rada mám Objektiv na čt1... teším sa na galileo, ktorý začnú onedlho vysielať na stv1... dozviem sa kopec nových zaujímavostí, a nemusí ma trápiť nejaká preafektovaná vyplastikovaná slepica (alebo jej kolík) s dvojciferným IQ, ktorej/ktorého jedinou životnou radosťou je luxusný outfit, lebo na viac nemá 😀
Ja súhlasím aj s @katy1979 v tom, že ak vás to irituje, nepozerajte. ja ani neviem, že smotánka vôbec ešte chodí.
A na Slovensku je fakt v poslednom čase celebrita každý, stačí byť úplná spodina, mihnúť sa v reality show a ste celebrita. Vid tá Haklová, Martinka z Turca a podobne
No ale ak to chodí už také dlhé roky, tak to asi má sledovanosť a asi ľudí baví sledovať také niečo. Hoci neviem čo ľudí na tom baví, tie takzvané celebrity sú fakt úplná spodina a neviem čo majú ludia z toho ako tam prezentujú luxus, ked 95 percent divákov nerieši či kúpi kabelku za 2000 alebo 3000 €, ale začo ráno kúpi mlieko a chlieb
@sissy27 ano , ja pozerám hlavne ČT 2 a to 13 komnatu , alebo Uchom ihly, alebo Reportérov, investigatívne reportáže.
lenže pri prepínaní narazíš aj na takýto humus.
Ja ani zdaleka neobracam každé evro v ruke , ale ani vo sne by ma nenapadlo dať 7 000 EUR za posratý riflový kabátik-.
každa mate pravdu... prepinaš prepinaš... zastaviš a kukneš sa ...a čo je na tom? a ja si to občas pozriem a zanadávam si 🙂 ...zvyšujeme im sledovanosť a o to im ide... kašlu na to či mame na rohliky !!! Ja teda naštastie mam, ale tiež mam plne zuby takýchto trapošin !!! a celev (b) rit.
@maminuska je ok ked si niekto kupi hoci aj kabatik za 4500 eur, ak si na neho zarobil (1) poctivou pracou, alebo (2) nadanim, alebo (3) zdedil po niekom kto si to zarobil poctivou pracou ... no zial ludia ktorych takto prezentuju, tie peniaze bud (1) ukradli (2) vysulozili (3) zdedili po niekom, kto ich ukradol.
Takze ked nevieme kam miznu nase peniaze z dani a odvodov, ano-tam su, aj v tom kabatiku celebritnej mafianskej *urvicky
Smotanku som nevidela, nastastie vacsinou stracam cas skor pri pocitaci nez pri telke, takze neviem o kom konkretnom je rec 🙂
Ja sa na to pozerám z druhej strany...cieľom tejto relácie je znenavidiet človeka "celebritu", ktorú ukazujú. a tvorcovia isli este o nieco ďalej - cez peniaze, preto "obycajnemu" ľudu hovoria sumy....vy si myslite, že si to kúpili? Sú to vo väčšine pozicane veci práve na takúto prezentáciu....takze sa len nad tym pousmejem a "polutujem" ďalšiu celebritku, ktorú sa touto cestou snažia verejne a medialne potopiť.
@katy1979
@dada1212 Ja to nepozeram, pretoze jednak doma ani nemame TV a jednak len si sem tam pustim do pozadia (tj na pocuvanie) v kuchyni mozno nejaky serial. Vyjadrila som sa k teme ako takej a na to mi staci to, o com referuje zakladatelka. Ale v principe s vami uplne suhlasim - kto nechce, nech nepozera. Pred cca 10 rokmi ked sa tak rozbehla TV s novymi serialmi ako Chicago hope a pod, ked boli tie veci nove a zaujimave, sedela som nalepena na TV a povedala som si hop, to sa mi nepaci. A vedela som, ze mi pomoze len razny rez - a tak som asi 2 r telku vobec nepozerala. Kolko casu som zrazu mala? A teraz je to podobne. TV sice mame, ale iba v komore, nezapojeny, zabaleny v deke.
Ale samozrejme tu neide len o Smotanku ako taku, to na cloveka vykukne z kazdej strany - noviny, TV, radio, vsetci sa idu po....z celebrit 😕
Ja smotánku vidím akurát ked prepínam programi a ako píša
@danuska0302 sa zastavím akuknem čo tam .Ale osobne ma to vôbec neštve za kolko maju tí ludia oblečenie,aj ked nemáme na rozhadzovanie.Na svvete to tak chodí,niekto má niekto nemá,neriešim.A či mi niekto verí alebo nie tak vôbec netužím po materialnych veciach,Ano chcem mať slušne čisto doma amať začo kúúpiť potraviny azákladné oblečenie.Uvedomila som si to prednedávnom ked sme zariadovali dom,zrenovovvaný.Polovica nábytku z bazáru ,nejaké kusy nové .Spálna nová 10ročná naša 😀 adetská poskladaná +nové koberce apostele.Materialne vveci ludí neurobia šťastnými ,uspokoja na krátku dobu ale rozhodne z toho nebudeme šťastní.
@billam jedinym cielom akejkolvek realcie v sk komercnych tv je dosiahnut co najvyssi share ... akymkolvek sposobom ktory je legalny. Cize pustia vsetko za co im bezprostredne nehrozi pokuta a myslia si ze by to mohlo ludi oslovit. Ak to ludi oslovi, pustia to aj nabuduce alebo to este viac dozenu do extremu. Ich legitimny ciel je zarabat co najviac, otazne je ci je to preto ze ludia su ochotni pozerat cokolvek a nic sa s tym neda robit alebo ci televizie ludi postupne ohlupuju a preto su schopni pozerat cokolvek. Alebo len ludia co maju doma peoplemetre su ohlupenejsi nez zvysok populacie, aj to je mozne 🙂
Celebritky by som nelutovala, su to sice povacsine skrachovanci, ale mozu si za to sami 🙂
@kvetinka211 jasne, že ide o share a každý nad 25% je úspech 🙂
@ematko29 tu nejde o to že by ma to štvalo že oni maju za 7000 EUR a ja nemám , nech majú ale ktorý normálny inteligentný človek pri terajšej situácii na SR sa bude otáčať pred kamerou a zverejňovať alebo dať povolenie k zverejneniu ceny svojho outfitu ?
To je ako keby som sa s mojim zimným kabátom , ktorý nebol lacný ale ani vo sne nedosahuje cenu daného oblečenia pretŕčala kamrátke ktorá nemá pomaly čo do huby.
Taka hlupa a nanic relacia. Vobec nechapem, komu ma byt urcena. Podla mna ju sleduje len ten, kto tam je /Kollar, Haklova, Skrucany atd.../. V opacnom pripade tomu nerozumiem. Je mi z toho na grc a nie je to o zavideni, ale hodnoteni ludi, co tam su. Skromnost je cnost, skoda, ze na to zabudli....V kazdej jednej casti, su dookola tie iste "celebrity" / co uz je u nas skoro nadavka/...
V prime time davaju vzyd to,co ma najvyssiu sledovanost.Smotanka v prime time je typickym odrazom charakteru bezneho slovenskeho spotrebitela.Ja som videla tuto pseudorelaciu myslim ze 2x.A stale nerozumiem o com je.Vyfetovana Erika (priezvisko ani neviem) tam nezmyselne blaboce neviem ani co,pretrcaju sa tam najvacsi kurevnici a kurvy Slovenska,co v zivote nedokazali nic hodnotne(lebo popravde prefajcit sa k umelym prsiam a bohatemu chlapovi sa vie kazda druha...) a do toho tam nejaky moderator s IQ nula zacne hodnotit ze ta a ta sa obliekla len za 1000€.PREBOHA!!!SKANDAL!
Ja sa nad tym ale nerozculujem.Ja sa len smejem nad ubohostou tych ludi.
@maminuska ziaden normalny inteligentny clovek sa nebude otrcat pred kamerou a zverejnovat cenu svojho outfitu 😀 podciarkla by som normalny a inteligentny
ked si niekto pre potvrdenie vlastnej sebahodnoty, ega, sebaucty, ci sebavedomia potrebuje dat svojim okolim verejne potvrdit, ze ano "dobre Ti stoji, daleko docikas, alebo mas najkrajsie prsia" tak vies, to je o tom, ze kazdy potrebuje to co mu chyba. To mas ako s politikou - kto potrebuje slavu, robi politiku. kto ma v hlave a ego mu funguje aj bez toho aby mu to museli ludia denno denne potvrdzovat - zaraba potichu.
Túto koninu nepozerám, ale rozumiem zakladateľke, čo tým chce povedať... Nezávidí, veď v podsate ani nie je čo..
ja nechápem, načo je niekomu taký drahý "outfit" ja mám napr. Mustang rifle, dala som za ne 80 euro (nechválim sa) a vždy mám strach, keď si ich oblečiem... či niekam nesadnem, či ma deti nepolejú nejakým shakom, alebo alebo alebo...
najviac sa mi páči názor od @alenka600 je to len "honenie ega" pre mňa sú najväčší frajeri ľudia, o ktorých ani neviem, že sú za vodou... nemajú potrebu sa pretŕčať v ultra značkových veciach a pritom pomôžu, keď treba... je mi smiešne z ľudí, ktorí si otvoria predajňu rýchleho občerstvenia a po mesta chodia ani keby im patrila celá sieť nadnárodnej spoločnosti... Skromnosť a pokora je v mojich očiach väčšie bohatstvo, než sedmičkový bavorák... Hoci mať ho.. 😀 😀 😀 😀
Áno, je fajn nemusieť rozmýšľať, či si môžem kúpiť to, či ono, ale...
Bohatstvom je aj vlastná strecha nad hlavou a hlavne zdravé deti, znie to ako klišé, ale je to tak...
Ta relacia je divna, hlupa a zbytocna .. ale podla mna este stale moralne viacej v poriadku nez modre z neba. V smotanke sa strapnuju hlupi ludia a co som videla par rokov do zadu, tak sa trapne strkali do zadnej casti napr. harabinovi, co uz je dost na grc.
Ale modre z neba, to je vyplach najvacsi ... rozboril so svojou falostnou sustrastou sa pcha do rodin ktorych zufalstvo je uz vacsie ako osobna hrdost a su radi ze sa aspon niekto o nich zaujima a prijmu kazdu pomoc bez ohladu na okolnosti, pyta sa deti otazky typu ake to bolo ked zomrel tvoj otecko aby potom mohli spustit slzy a plac v spomalenom zabere ... a to tiez vsetko len a len kvoli sledovanosti=peniazom. A ludia mu to zeru a este maju z toho dobry pocit.
@kvetinka211 máš úplnú pravdu...rozborilovi nejde o ludi, ich nešťastie, ale o to, aby jeho relácia bola najsledovanejsia v Markíze.
@kvetinka211 súhlasím, ja keď počujem znelku Modrého z neba a vidím tam Rozobrilov falošný sústrastný ksicht prebúdza sa vo mne moje horšie ja... je síce pekné, že pomôže, ale nič iné, ako sledovanosť a vlastnú popularitu tým podľa mňa nesleduje... ja to teda nepozerám, ale upútavkám sa nevyhnem a tie otázky presne ako píšeš, pýtať sa detí, čo cítili, keď im niekto zomrel to je hnus...
uplne mi hovoris z duse, prave pred tyzdnom sme si nahodne pozreli s muzom smotanku a teda mali sme dost...cele to bolo o tom kto ma co oblecene, aka znacka a kolko stal jeho/jej outfit, skratka hnus...
Boože som to ja ale nevzdelaná , som ani nevedela kto je Haklová , som si ju musela vyhľadať na googlei. 😀
smotanku som nevidela ani nepamätám.nemám doma peoplemeter,nestane sa nič s číslami ked to nepozerám.len ma neobťažujú tie drísty.pardon za výraz.ja to inak nazvať neviem.dala by som to púšťať do väzníc masovým vrahom od rána do večera.splnilo by účel.
Tiež som náhodne zapla smotánku a s manželom sme sa chytali za hlavu. Celú smotánku beriem ako výsmech "chudobným"... teda, nielen chudobným, ale aj priemerne zaraábajúcim rodinám.. Načo mi je outfit za 4500 eur? aby sedel v skrini? A posledná veta v smotánke, že ak nie ste v smotánke, nie ste celebrita, alebo niečo také, no fuj...
Nedávno som čítala v knihe krásnu myšlienku: NIEKTORÍ ĽUDIA SÚ TAKÍ CHUDOBNÍ, ŽE JEDINÉ, ČO MAJÚ, SÚ PENIAZE 🙂 🙂 🙂 🙂
A tak som zistila, aká som bohatá, ked mám kde bývať 🙂 amám milujúceho manžela a dve zdravé deti 🙂