Viete poradiť obchodné centrum pri Gyori?

bec
10. sep 2010

Ahojte, viete mi poradit nejake nakupne centrum okolo mesta Gyor, resp. v dostupnosti od BA? Nasla som len Arkadiu, je tam aj nieco ine?

titkovamiriam
10. sep 2010

http://reality.etrend.sk/komercne-nehnutelnosti...
skoda ze to mas ako otazku urcite by som ti nasla viac linkov

zuzkat1
10. sep 2010

ano je tam aj ine.. teraz neviem ako sa to vola tusim plaza ale arkad sa mi zda byt lepsi

andrea142
10. sep 2010

v Gyori ja viem o dvoch čo spomínala aj zuzkat tá Plaza tam je aj kino len to je také menšie a potom Arkád ten je väčší ešte tuším Prior ten je ale taký zastaralý ............ nachádza sa pri trhovisku , potom už len také ako tesco,baumax,metro tuším a iné............. ale to sú obchody. v okolí neviem . ale skús si to hodiť do googlu a niečo ti to učite vyhladá

danuska.k
10. sep 2010

do Gyoru sa velmi neoplati chodit, lepsie je ist do Budapesti, tam je plno nakupnych centier: Westend, Arena, Arkad, Polus, Mammut I, II, Mompark, Europark, Duna plaza, Campona (je tam aj tropikarium)

mirka285
10. sep 2010

ahoj,pozeram ze si Z Bratislavy,takze to sa ti do Gyoru neoplati absolutne chodit,lebo Bratislava ma viac nakupnych centier ako Gyor a tovar zhruba ten isty 😉 v Budapesti je to uz lepsie,ale ked sa tam nevies orientovat tiez si to neviem predstavit,lebo tie nakupne centra su dost rozhadzane a niektore su o nicom...