Kto ste teraz ešte hore, nespíte. Vidíte na oblohe pohybujúce sa objekty, v jednej priamke, línii, vyzerajú ako hviezdy. Je mi jasné, že to nie sú hviezdy, ale niečo iné. Pohybujú sa zo západu na východ. Vie niekto, čo to je, prečo?
@patus_2 Hľadala som a našla toto https://heavens-above.com/Starlink.aspx?fbclid=...
@katkamatka7 sú to satelity. Nie je to nová vec. Môžete ich vidieť pravidelne a rovnomerne sa pohybujú po oblohe.
.
@katkamatka7 satelity,je ich vidno bežne,niektoré tam hore krúžia už desiatky rokov
Aj vydadkari teraz trenuju pravidelne.
Ja som už videla aj 3 ,,hviezdy,, ktoré sa pohybovali z jednej strany na druhú a rýchlo.Hore, dolu, všade...
A nakoniec všetky 3 zmizli.
Videlo to už viacero ľudí.
Satelit ide jedným smerom pokiaľ viem.
Áno bola som triezva 😂
@katkamatka7 chodí taký vláčikový satelit čo toho s níma viac naraz, už sme obzerali pominulé roky
Tiez sme minule mysleli, ze mame vidinu 😁 videli sme tiez tieto satelity ale isli vkuse za sebou v pravidelnych rozostupoch..bola som vtedy von asi 20 minut so psom a stale isli..muselo byt hadam aj 100...no neviem, co to bolo 🤔
@katkamatka7 to trva uz takmer 2 roky co takto satelity lietaju, najdes aj rozvrh kedy a kolko ich prejde ponad teba. Ale ja zial som to este nevidela, a to mam aj pripomenku v mobile 😂
@katkamatka7 ano, je to zavadzanie novych satelitov.
Už minulý rok sme ich sledovali. Pravidelne ich odvtedy vidno.
Ďakujem za odpovede.
Asi týždeň dozadu som čítala, že sú to nové satelity, ktoré zabezpečujú asi internetové pripojenie. Viac neviem, ale vraj ich videlo dosť veľa ľudí a naľakali sa.