Zdravim zeny. Co si myslite, mozu vidiet male deti duchov?
Nasa mala ma 15.mesiacov, minule sme doma vecerali, ona sa zacala pozerat do kuta, usmievat sa, hovorila dedo a natahovala ruky. Ked som sa jej pytala ci tam niekto je, zakyvala hlavou, ze ano. Mate tiez podobne skisenosti?
Áno. Maly mal necelé tri roky mal, keď zomrela moja starká...mali sme všetci velmi blízky vzťah. Chodil s ukazoval prštekom " babka , babka"
áno viem že aj susedin malý vykrikoval že ujo ujo v izbe a ukazoval do kúta.Volakedy tam býval pred nimi sused čo som poznala odmalička ale potom zomrel.Tiež ukazoval aj na chodbe do pivnice že je tam bubo a tam sa zas jeden zo susedov mladých obesil zhodou okolností syn toho suseda čo som poznala od decka.Aj je to dokázané že deti do určitého veku toto vidia
Môj syn niekedy okolo 2 rokov v jednej miestnosti zvykol pozerať a ukazovať do rohu a hovoriť "ujo". Nikdy som na takéto veci neverila, ale odvtedy neviem, čo si myslieť.
Je možné, že deti to dokážu vnímať.
Ahoj,
ano vidia. Mne to ani po tretom roku nepreslo. a minule maly trojricny vola- aha svetielko zelene - obyvacke. Pytam sa ho a kde je. A zacal ukazovat prstom - tam tam tam. Zrejme menilo polohu, maly neustale ukazoval inde a rychlo. Pytal sa - vidis mami ake je pekne?
Videla som na jeho tvari, ze nevymysla.
Nieco na tom bude,stalo sa v blizkej rodine, zilii v jednej domacnosti so starymi rodicmi a dedko umrel, ked dieta malo okolo roka a tiez nejaky cas ukazovala do prazdna a smiala sa a hovorila "dedo, dedo"
@ankare na jednej strane ano,ale na druhej ma clovek z toho az husiu kozu, skoda,ze aj my- dospeli - to nevidime 🙂
áno, syn, približne v tom istom veku. Cca v 3 rokoch to prestalo.