Video do Lala Tv

57viera
28. feb 2020

Ahojte mamičky! Neviete ako sa posielalo video do Lala Tv? Predtým bežala na to reklama. Ale teraz som nijakú už dlhšiu dobu nevidela. Ďakujem

anna518
10. mar 2020

Zdravím 😻...aj ja by som to rada vedela.Ešte niekedy dávno dávali INFO,kde to poslať ale teraz dlho-dlho nič.Vidím tam nové tváričky,len mojej malej stále nie 😞.Nechápem,že na NETE nemôžem o tom nič nájsť 🤔

rita218828
10. okt 2020

@anna518 odpisali mi.:
Dobrý deň, Rita. V minulosti bežala výzva na zasielanie videí. Na základe toho sme vyrábali jingle. Výzva však už bola ukončená a v súčasnosti nevyrábame nové jingle. Treba počkať na novú výzvu. Avšak keby súhlasíte, vieme dať videjko do IG a FB príbehu a označiť Vás v ňom na IG. Pekný deň

57viera
autor
10. okt 2020

Ďakujem za informáciu. Ste zlatá

anna518
12. okt 2020

@rita218828 ...aha,takže takto sa majú veci 😏.O.K.,budeme teda čakať ďalej na novú výzvu😉.Ale bolo by fajn,aby ste to zase dali🙏...pretože u nás LalaTv beží v kuse a vidieť tam našu malu,by bolo wau 😁✌.A ďakujem krásne,že ste napísali.Konečne mi to niekto objasnil 😘

jullietka
20. okt 2020

@57viera zdravim,chcem sa spytat,my mame tiez lala tv len mam problem ze mi nesedi obraz zo zvukom,nestalo sa to niekomu?Nastavila som aj tv ale aj tak to nejde,vsetky ostatne programy mi idu dobre aj opravar tu bol a neslo to vraj maju oni chybu...nestalo sa vam to?

rita218828
20. okt 2020

@jullietka podla mna, s tym ma kazd problem. chyba je urcite u nich. napisem im?😂

jullietka
20. okt 2020

@rita218828 pytam sa lebo tu nikto z okolia lala tv nema. Ako to vazne teraz myslis ze kazdemu tak ide ? Lebo podla toho smajla teraz neviem 😁 ja by som im aj napisala len son nenasla nijaky relevantny kontakt

jullietka
20. okt 2020

@rita218828 teraz som nasla ich stranku na fb,tak to ma kazdy ten obraz a zvuk 😁ze na tom pracuju tak som zvedava 😁😁uz mi to ide poriadne na nervy

leale
31. okt 2024

Postup:
1. Natoč video, ako sa smeje dieťa
2. Poslať na mail: lalatv@lalatv.sk
3. Čakať v TV

aliziana
31. okt 2024

@leale pochybujem, že dievčatá vyššie ešte riešia Lala Tv 😉 Jedine žeby so súrodencom...