Ahojte mamičky! Neviete ako sa posielalo video do Lala Tv? Predtým bežala na to reklama. Ale teraz som nijakú už dlhšiu dobu nevidela. Ďakujem
@anna518 odpisali mi.:
Dobrý deň, Rita. V minulosti bežala výzva na zasielanie videí. Na základe toho sme vyrábali jingle. Výzva však už bola ukončená a v súčasnosti nevyrábame nové jingle. Treba počkať na novú výzvu. Avšak keby súhlasíte, vieme dať videjko do IG a FB príbehu a označiť Vás v ňom na IG. Pekný deň
Ďakujem za informáciu. Ste zlatá
@rita218828 ...aha,takže takto sa majú veci 😏.O.K.,budeme teda čakať ďalej na novú výzvu😉.Ale bolo by fajn,aby ste to zase dali🙏...pretože u nás LalaTv beží v kuse a vidieť tam našu malu,by bolo wau 😁✌.A ďakujem krásne,že ste napísali.Konečne mi to niekto objasnil 😘
@jullietka podla mna, s tym ma kazd problem. chyba je urcite u nich. napisem im?😂
@rita218828 pytam sa lebo tu nikto z okolia lala tv nema. Ako to vazne teraz myslis ze kazdemu tak ide ? Lebo podla toho smajla teraz neviem 😁 ja by som im aj napisala len son nenasla nijaky relevantny kontakt
@rita218828 teraz som nasla ich stranku na fb,tak to ma kazdy ten obraz a zvuk 😁ze na tom pracuju tak som zvedava 😁😁uz mi to ide poriadne na nervy
Postup:
1. Natoč video, ako sa smeje dieťa
2. Poslať na mail: lalatv@lalatv.sk
3. Čakať v TV
Zdravím 😻...aj ja by som to rada vedela.Ešte niekedy dávno dávali INFO,kde to poslať ale teraz dlho-dlho nič.Vidím tam nové tváričky,len mojej malej stále nie 😞.Nechápem,že na NETE nemôžem o tom nič nájsť 🤔