Videli ste už niekedy nejakého ducha?

terry2003
2. apr 2022
dskjhfdlkdjhl
2. apr 2022

Aky je niaky?

terry2003
autor
2. apr 2022

Nejakého

stanulienkat
2. apr 2022

😁😁🤣🤣

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
2. apr 2022

@terry2003 na tehotenskych testoch ho niektore vidia😉

zuzinapipina
2. apr 2022

@terry2003 pocas spankovej paralyzy pár krát 🙈🤷🏻‍♀️

mimi3008
2. apr 2022

Hej, videla, na strednej pravidelne 2x v tyzdni. Nas fyzikar sa volal Duch😁😁😁

judar
2. apr 2022

Jo videla...aj ducha, aj bledu hybajucu sa sa mrtvolu, aj seba spiacu, aj demona v ohni atd...nebola som ani ozrata a ani nepozerala horory takze beriem to tak ze niekedy sa zahadne a strasidelne veci deju a zjavuju ....ja som si raz vecer dokonca isla nabrat jest drzala som tanier v ruke svetlo zablikalo a tanier co som mala v ruke sa mi rozpolil na dve polky, jedna mi ostala v ruke a druha padla na zem a rozbila sa ...

karolinakr
2. apr 2022

@zuzinapipina
ako tato obluda vyzera? ma to nejake obrysy? je to cierne? je ako hmla?.je to muzskeho rodu?citila si strach?

terry2003
autor
2. apr 2022

@zuzinapipina ďakujem

@mimi3008 tak to mu nezávidím 😀❤

@judar ďakujem

karolinakr
2. apr 2022

@zuzinapipina ja by som to chcela vidiet, lebo zažila som to a chcem vidiet ten xicht..👻

domka222
2. apr 2022

Hej, každý deň tu aspoň 3 ženy dajú testy s "👻"

zuzinapipina
2. apr 2022

@karolinakr no u mna to nebolo tak,ze som videla priamo celu postavu aj s tvárou, ale skor iba ako taky prizrak ,tmavu machulu a siluletu, a iba pocas spankovej paralyzy, asi 3-4 krat sa mi to stalo. Normalne som este nevidela.aj ked mne sa stale deju cudne veci...to by som aj knihu mohla napísať

domka222
2. apr 2022

@zuzinapipina inak spánková paralýza je fakt hnusná vec

dadis
2. apr 2022

@zuzinapipina Aj mne sa to stalo pocas spankovej paralyzy....najprv si hovorim, fakt som videla ducha, asi uz v tomto byte neostanem 🙃..ale potom googlim a mala som spankovu paralyzu ako z velkej knihy..🤷‍♀️

00momo
2. apr 2022
lavinis
2. apr 2022

Nie, pretoze duchovia co? Neexistuju

zuzinapipina
2. apr 2022

@dadis tak to je veru, ja ju mavam od mala paralyzu tak som si zvykla nato celkom..ale posledne roky je to fakt iba obcas, ale zato úplne brutalne...raz som videla taku ako keby zenu predomnou, pocula som asi 3nosoby alebo teda duchov rozpravat sa u nasich na povale, ked som tam spala raz...a raz pocas spankovej paralyzy som lezala a normalne som cítila,ze som si sadla, ale nebola som to ja...ja som stale lezala. To bolo ako keby moje druhe telo, neviem...a moj syn malý spal vtedy vedla mňa...a zacal kricat, ze sa velmi boji...no a som sa prebrala nato hneď a hovorim mu, ze neboj sa ved som vedla teba a on ze maminka, ja sa bojim aj vedla teba🤷🏻‍♀️🙈🤣vtedy som sa fakt bala🤣

dadis
2. apr 2022

@zuzinapipina Ja som sa brutalne bala 🤭🙈, ja som bola sama doma a zobudila som sa na buchanie dveri..zrazu k mojej posteli niekto pristupil k noham postele a zacal mi stahovat paplon, chcela som si ho prichytit, ale nemohla som sa hybat, po chvili som sa pohla a "duch" zmizol. Schulila som sa so strachom pod paplon a privinula som si plysoveho psa 😂. Verim tomu, ze takato spankova paralyza je povodcom historiek s duchmi..ja som si to rano zacala googlit, ze ci som videla ducha...ale zistila som, co vlastne ta paralyza je a ze s ju na 100% zazila..takze ozajstneho ducha som este nevidela 🤷‍♀️

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzinapipina
2. apr 2022

@dadis tak je vela veci popísaných o spankovej paralyze.. z tej realnej stranky,ze je to vlastne len nejaky skrat v mozgu a z druhej strany,ze je to akasi brana do druheho sveta...ja som to rozoberala aj so psychologickou veľa krát...takze comu veríš, tak to aj je...ja som si uz obraz o tom urobila🤣

mamkalentedkova
2. apr 2022

Fuj..mám zimomriavky len keď to čítam ..brrr...nikdy predtým som o spánkovej paralyzér nepočula a ani to nedokážem dočítať...

euka210
2. apr 2022

@terry2003 ano, v telke...kraaasny film 😊

lujza123
3. apr 2022

@terry2003 hej zopár som už aj videla, aj keď väčšinou iba akokeby "cítim niekoho prítomnosť"

buzby
3. apr 2022

Ja nie, ale známa je "citlivá" na takéto veci. Cíti ak niekto blízky zomrie a prišla sa s ňou po smrti rozlúčiť manželova babka.

majkabambulik
4. apr 2022

Vacsinou su to nase rozne zrakove vnemy, kedy vidime aj vdaka svetlu kadeco, no pokial su tam psychicke problemy, tak tam uz clovek ma "viac obrazov". To samozrejme riesia psychologovia a psychiatri. Pokial psychiatri kapituluju, to znamena psychiatricke lieky pri dosptupnej liecbe nezaberaju tam moze sa zvazit, ci neide o pracu pre exorcistu, pretoze su veci na ktore ani lekarska veda neda odpoved. Pokial je tam psychiatricka ci neurologicka diagnoza, tak tam exorcisti samozrejme nezasahuju a vzdy posielaju najskor ku psychiatrom, aby sa vylucili psychiatricke liecitelne choroby. Odmietaju sa zaoberat ludmi, ktori tvrdia, ze asi, mozno nieco, niekde, niekedy.... Praca exorcistov je zamerana na rozne oblasti, nakolko moze ist napr. o zamorenie miesta (napriklad jedna mamicka tu na MK mala skusenosti po smrti blizkej osoby, ze sa im doma spustala v roznych casoch cez den aj noc z vypnutych reproduktorov nenapojenych na elektrinu ani na iny zdroj, oblubena skladba nebohej osoby,pricom tu skladbu nemali ani v PC ani nikde inde ulozenu-kontrolovali to niekolkokrat. Taktiez po upratani vzapeti bolo vsetko rozhadzane po zemi, aj ked nikto nebol v dome ani okna neboli otvorene a pod. skusenosti) ci posadnutie osoby - to je uz vaznejsie, ked osoba trpi utlakom zleho a nedokaze to uz kontrolovat. Je to ukrutne utrpenie. Casto sa tieto posadnute osoby do takehoto stavu dostavaju z hluposti same, ked sa otvoria zlemu napriklad cez kartarky, carodejnice, vestice a pod. Oni to zo zaciatku beru ako nevinnu zabavku, no ked uz postupom casu trpia viac a viac, tak casom zistia, ze uz je tu sila, ktora je silnejsia ako oni. Viac info v skupinke tu na MK Exorcizmus, posadnutie, boj proti diablovi

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monka105
4. apr 2022

@zuzinapipina to máš fajn, ja som počas spánkovej videla dvakrát sedieť na mojej posteli starého chlapa. Raz z profilu, nepozeral sa na mňa, druhýkrát mal tvár blízko pri mojej, celkom čierne oči bez bielok a úsmev od ucha k uchu, výraz tváre plný nenávisti, ale takej, že človeku až zostane zle a paradoxne vyzeral presne ako Dr. House. 🤷🏻‍♀️😂😂😂

karolinakr
4. apr 2022

@monka105 🙄 fuj

zuzinapipina
4. apr 2022

@monka105 ty kokso to je hrozné 😅 toto by som asi nedala😅 ze doktor house🤣
ja som si este spomenula, ze ked som mala asi 18 rokov byvala som u mojej babičky a vredy ku mne prišiel vlastne v noci nejaky muz v klobuku, bol strasidelny, normálne som mala pocit ze to ze to je nejaka temna hnusna bytost, aj som nato zabudla...strasne som sa vtedy bala..a potom moja babicka bola na operácii a ja som byvala sama asi pol roka, myslím, ze som ani pol roka poriadne nespala..kolko krat sa mi z nicoho nic vybili poistky v noci ,ked som isla na záchod. To bola katastrofa, spavala som po sediacky 😅 asi az ked som mala 27 som si prečítala dve knizky take, a to mi pomohlo pochopit vela veci a teraz chodim uz len po tme v noci po byte a nebojím sa. Ked bol syn menší, ten kolko krat videl duchov, s niektorymi sa aj rozpraval, inych sa veľmi bál..