Ahojte, ja som len zvedavá.... Podarilo sa niekomu zhliadnuť tú polárnu žiaru!? Pre mňa by to bol taky zážitok, ako keď som v Maďarsku videla na vlastné oči úplne zatmenie Slnka. To bol nezabudnuteľný zážitok. A rada by som aj tu polarnu žiaru. Ale to je asi väčší problém... 😀😀😀
@elenajezova Podla mna to nie je az taky problem. Urob si dovolenku do Svedska alebo Kanady na tyzden a myslim ze mas velmi dobru sancu ze to uvidis.
Ja doteraz lutujem ze som necestovala do Madarska za tym zatmenim...
@andreatytler jooooj ja som v Kanade čakám a u nás a zatiaľ sa nepodarilo
Kolegyňa cestovala za žiarou do Finska a spali v stane pri -30*C , to si neviem dost dobre predstaviť
@elenajezova sever povazia. Tiež som v noci pozerala a nula bodov.
Som zvedavá na tych, čo šli prespať na západné Tatry ci na fatru.
@karolinakr dnes v noci mala byť žiara voľným okom viditeľná aj u nás na sk. Preto sa autorka pýta
@milka1988 pozerala som okolo 23.00 a nikde nic.
Cestou na Island. Jeden z najkrajších zážitkov v živote.
Ďakujem vám veľmi pekne za odpovede... Tiež som v Prievidzi nič nevidela... Tak to asi fakt len niekde na severe planéty... Je to môj cestovateľský sen.... 😄❤️😄
@mamamasama To verím, tiež by som bola nadšená z takého zážitku.
@66bublinka66 A to si niekde pri polarnom kruhu? Podla fotiek vidim hory... Alberta? Lebo to musis byt hodne na severe aby si mala dobre sance to vidiet.
@andreatytler tak bola videná už aj v Calgary ja som Canmore a aj tu ju dobre vidno čo viem len musí byt jasno a musí byt aktivita
@andreatytler včera sa konečne podarilo 🙂 bola naozaj aktívna že aj pri oblačnosti a voľným okom bola v noci krásne viditeľná len sme si museli pockat
@66bublinka66 krásne, to je ktora čast Slovensko? Či dokonca z Bratislavy? Ja som nič nevidela
@karolinakr Kanada 😂🤷🏻♀️
@66bublinka66 jaj, ale závidíme, posielame pozdrav za more✈🚀
@66bublinka66 Parada!!!... No konecne si sa dockala. A ako dlho ste cakali? A ako dlho to ziarilo a ake to bolo jasne? Ak si napriklad vonku na prechadzke a nepozeras prave v tom momente na oblohu, zaujalo by ta to a mala by si dost casu sa ist pozriet ak by ti napriklad niekto poslal spravu ze "chod sa pozriet von, lebo je polarna ziara."
@elenajezova