Videli ste niekedy ducha, alebo poznáte niekoho kto ho videl?

25. aug 2021

Ahojte,
prepáčte že sa pýtam takú otázku, možno znie detinsky ale musím sa ju proste opýtať. Máte nejaké zážitky kde ste stretli duchov? Neviem či tu boli také diskusie ale mňa to vážne zaujíma. Ďakujem za každý príspevok.

simonah73
25. aug 2021

poznam pani, ktora ma urcite schopnosti a ano obcas vidi aj duchov. a teda pocula som o pripadoch, ze male deti do urciteho veku vidia duchov.

natalienka12
25. aug 2021

Na tejto sociálnej sieti často vidia ženy "duchov" hlavne na tehotenských testoch. 😀

autor
25. aug 2021

@simonah73 ďakujem veľmi pekne. Počula som o tom aj som čítala rôzne príbehy. Ale internetové články nemusia byť pravdivé. Radšej počúvam zážitky ľudí, to je vždy lepšie. Ešte raz sa musím poďakovať.

autor
25. aug 2021

@natalienka12 😂😂😂

luci_ba
25. aug 2021

@natalienka12 presne toto mi napadlo 😆

simca35
25. aug 2021

Ja som videla, vlastne celá moja rodina sme videli. Môjho Ocina keď zomrel, na Silvestra sa nám zjavil ako Anjel. Dokonca to máme aj na fotke 🙂

ankare
25. aug 2021

@simca35 ukaz fotku, prosím. To je úžasné. ❤️❤️❤️

ankare
25. aug 2021

Sú tu skupiny Medzi nebom a zemou

ankare
25. aug 2021

Duchovno, nadprirodzeno,...
Naše zážitky s duchami

sona96
25. aug 2021

My sme mali kamaráta, ktorý bol dlho vážne chorý. Jednu noc sa mi s ním snívalo, že spolu cestujeme vláknin. On zrazu chcel vystúpiť a ja som chcela ísť s ním. Povedal mi, že musí ísť sám, lebo ja tu ešte musím zostať, lebo tu mám ešte nejakú robotu. Vystúpil a ja som vedela že zomrel. Na obed sa nám to potvrdilo... A ešte som mala veľmi podobný sen s rovnakým koncom aj s mojím obľúbeným učiteľom, ešte kým som chodila na ZŠ, ale ten si už nepamätám.

janulik2008
25. aug 2021

@sona96 asi to bude znieť hlúpo, ale koniec koncov pekný sen. Ako z nejakého filmu že on vystúpil a ty že musíš ostať ❤️

K téme ja som ducha nevidela ale ... Keď som chodila na ZŠ do 9teho ročníka zomrel riaditeľ a mne sa s ním snívalo. Šlo tam len o to že som vošla do školy on tam stál a pozdravil sa mi. Ten sen si doteraz pamätám a to je už viac ako 10 rokov tomu.
Vtedy sme mali aj stretnutia pred birmovkou a kňaz povedal že ak sa nám sníva s mŕtvym a je to "dobrý" sen tak sa nám dotyčný chce za niečo poďakovať. Za čo by mi on mohol ďakovať netuším ale je pravda že každý rok chodím na cintorín mu zapáliť sviečku.

Inak mne sa často sníva že som na cintoríne a netuším prečo 🤔

autumm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janulik2008
25. aug 2021

@autumm nemohol to byť niekto kto tam býval pred Vami?

autumm
25. aug 2021

@janulik2008 to je nanovo postavený dom 🤔

luci_ba
25. aug 2021

@autumm fuuu až ma zamrazilo, ešte keď ste to dvaja vedeli 😯

janulik2008
25. aug 2021

@autumm tak to je zaujímavé 🙂

ninusa221
25. aug 2021

Moja sesternica často vidi.. a teta jej neverila a vysmiala ju.. psychologička jej to potvrdila že deti to niektore vidia… ja sa tomu stránim a neprovokujem taketo veci radšej bojim sa😃

misulka22
25. aug 2021

My sme nastahovali do podnajmu.panelakovy neprerobeny byt.dcera casto ukazovala do rohu na chodbe,ze tam je teta.ked som sa jejto opytala kdekolvek inde tak to hovorila,ze tam nie je.v tom byte ozaj byvala pred nami stara pani co umrela.a ked sme dali utratit psa s ktorym vyrastala hovorila ,ze ho vidi,ze sak kevin ( pes) je tu.mala 3 roky.ked sme sa prestahovali z bytu uz nic take nespiminala.iba psa,ze vidi na dvore domu ( tam sme ho aj pochovali co ona nevedela).

1mata
25. aug 2021

Mne sa snivalo s dedkom.
Bola som u nich na oslave a zrazu som ho videla krasne obleceneho v saku, ako si obuva pri hlavnych schodoch lakovky. Pytam sa ho kam ides? A on ze uz musim ist, ale nikomu to nehovor, aby som nepokazil oslavu. Objal ma a odisiel, plakala som zo sna ako male dieta, lebo dedko tyzden pred mojim snom zomrel, vedela som ze sa prisoel rozlucit . A mam dalsie dve prihody s krstnou a este druhym dedkom, to bolo o nieco hustejsie 😶

iffushka
25. aug 2021

Jasne 🙂 Normálna súčasť života.

brigib
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brigib
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brigib
25. aug 2021

myslím, že človek musí byť aj tak nastavený.
ak hovrí,že neverím vtom a ani nechcem vidieť nič, tak nestanú sa takéto príhody, ale kto vtom verí tak sa mu aj stanú takéto príhody.
určite niečo existuje, ale ja som si vždy hovorila,že nechcem nič takéto videť ani sa mi nič nestalo.
mama mala , zomrel jej otec a veľmi sa trapila, tak mala sen so svojím otcom a starým otcom. Oni v boli v krásnej kvetinovej záhrade, mama bola na tmavej strane a delila ich brána. Mama hovorila otcovi aby otvoril, starý otec hovoril mamke, že nemôže, len chcel aby videla,že sa má dobre a je so svojim otcom a aby sa už netrápila.
Starého otca zavraždili kvôli 20korunám,keď čakal autobus. Mama bola stoho zničená, potom sne sa už lepšie cítila.
ja som mala len, toľko,že starká bola v nemocnici,od rána som hovorila otcovi aby sme ju šli pozrieť,nechceli a ani sestra. Nakoniec som ich nahovorila. Boli sme u nej(bola na prítrojoch po porážke) pohladkala som ju a hovorila,že ju ľúbim. došli sme domov a volali z nemocnice, že zomrela.

guliver19
25. aug 2021

@simca35 😄

radkaradix
25. aug 2021

mam tetu, ktora sa nam az teraz (ma okolo 50 rokov) priznala, ze odjakziva je na toto citliva a vidava duchov.. vraj je to velmi neprijemne..

1mina
25. aug 2021

Nam sa stalo ked som bola este dieta (mozno 12 rokov) isli sme na dusicky od rodiny uz bola tma, cez nejake kopce a v strede cesty bol chlap - normalne realny clovek ziaden zeby vyzeral ako duch iba bol obleceny v dlhom plasti po zem a mal take spicate topanky akoby z inej doby...moj otec nadaval preco sa neuhyba a auta za nami a oproti sa tvarili ze nic atd a vyzeralo to akoby sme cez neho presli - otec povedal ze co ho mame v kufri a vsetci panika 😱😀 a chlap nebol nikde ani na ceste ani v aute proste akoby zmizol v sekunde...bolo to divne mozno ako duch viem ze nas napadlo ze akoby casova slucka alebo co sa stalo 🙈 ...inak moj muz absolutne na taketo veci neveri aj teraz ked som si nato spomenula som.volala mamine ci si to pameta a hned zacali aj s otcom ze ano to bolo cestou cez prievidzu a presne si to pametali 😂 a ked mu poviem ze asi sme nemali 4 v aute naraz halucinacie ked sme kricali ze ved ho zrazime aj tak na mna len ironicky pozera ze ano urcite ste videli ducha 🙈 ach 😀

autor
25. aug 2021

Ďakujem všetkým čo prispeli na moju diskusiu. Je tu viac príbehov ako som čakala.