Videli ste niekedy ducha?

diaszoky
28. júl 2023

Viem, je tu xy tem ale chcem cerstvejsie skusenosti. Zaujima ma tato tema😇

4stanka4
28. júl 2023

@diaszoky musíš konkretizovať akého lebo duchov na teste tu je každý deň až až 😀

1mina
28. júl 2023

Nevidela ale som zvedava ci niekto ano 😃 a presne ma napadlo ci je mysleny na teste 😂

diaszoky
autor
28. júl 2023

@1mina nie nie na teste😂aj ja som zvedava aj ked zazit by som to nechcela ja som bojko

elenka.k
28. júl 2023

@diaszoky myslím, že ho videl - nikto ... ináč, tiež by som bola po-toto , kebyže áno.
Ináč, tiež som tu na nakukla už len zo zvedavosti chcela som vidieť ducha na teste 😀

stellarstar
28. júl 2023

@diaszoky áno moja neboha svokra od smrti bola viac razy u mna

1mina
28. júl 2023

Ale je to prijemna zmena oproti testom ,😂 ja to rada citam vecer tak dufam ze sa tu nazvieraju nejake komentare

tanyag
28. júl 2023

Áno 🙂

diaszoky
autor
28. júl 2023

@1mina aj ja

diaszoky
autor
28. júl 2023

@tanyag a kde ako k tomu dosli? Ako vyzeral?

maminkadeticiek
28. júl 2023

Ja nie,syn ano.Ako rocny.

bejbypd
28. júl 2023

Nie nevidela ,ani nechcem..mam voči tomu neskutočný respekt a uctu a to som presvedčená, že niekto nad nami ,nado mnou a deťmi bdie..nechcem vedieť kto ..moji mŕtvi odišli a verím v ich lásku naďalej .ostatne ma nezaujíma..nie je veľmi dobre to rozoberať

4stanka4
28. júl 2023

@diaszoky ducha ako takého som nevidela ale stalo sa mi ze sa môj veľmi dobrý kamarát zabil. Keď zomrel tak v noci som sa zobudila (prvý a posledný krat sa mi o ňom snivalo) potom ma po líci pohladil nieko ale úplne ľadovou rukou. Nebolo to ako keď ti je zima ale fakt ako pohladenie-iba na jednej strane tváre. Doteraz si myslím ze sa bol so mnou rozlúčiť 😞 potom sa mi zase snívalo o triednej profesorke-volala mi na mobil (volavali sme si keď niečo bolo treba) a hovorila som ze to nie je možné ved zomrela ale predsa som to zdvihla. V tom sme mi hovorila ze sa ma uz dobre a ze mam pozdraviť ostatných spolužiakov (zomrela tesne pred dôchodkom na rakovinu)

maca1984
28. júl 2023

Ducha nie /ak teda myslíš nejakú priesvitnú postavu a pod/ ale "niečo", čo určite nebolo z tohto sveta a ani to sem nepatrilo- áno.

diaszoky
autor
28. júl 2023

@maca1984 a kde kedy? Ako to vyzeralo

maca1984
28. júl 2023

@diaszoky už dávnejšie, u nás na chalupe. Popísať sa to nedá, teda neviem to popísať tak, aby si si to vedela predstaviť. Bola to "osoba ", bola to postava, ale nebol to duch akého si predstavíš pri slove duch.

tanyag
28. júl 2023

@diaszoky Nechcem takto verejne, je to dosť osobné, ak chceš, neskôr ti môžem napísať ss 😁

diaszoky
autor
28. júl 2023

@tanyag ano napis

lenicka298
28. júl 2023

@diaszoky tiež ma zaujíma táto téma, aj ked sa toho bojím 😀 verím, že niečo medzi existuje. Par krát sa mi stalo, že dcéra keď mala 2-3 roky prišla zamnou, že vidí "bobo". Aj mi ukázala kde je. Pozerala na to miesto, a potom už len povedala, už išiel preč. Alebo že prečo je tu ten ujo, a ukazala do rohu spálni. No nebolo mi všetko jedno ... a ja som sa minulý víkend v noci zobudila na to, že mnou prešiel hrozný chlad. Zľakla som sa tak, že som sa až posadila. Úplne divný pocit..

zuzulka558
28. júl 2023

Nevidela ale určite niekto nad nami silno bdie, par krát som sa zobudila ako keby sa na nás niekto pozeral ale nemala som odvahu pozrieť sa otočila som sa na druhú stranu,,muž mi hovorí ze som len moc nevyspata asi 🤷‍♀️, môj pocit je ze je to mužov brat skočil pod vlak ako pubertiak myslím viem prečo to urobil matka generál a môjho muža vždy keď niečo chcel poprosil, ale veľký vekový rozdiel bol medzi nimi,, zatial sa nám veru nič zlé nestalo aj keď malo ako keby on zasiahol a to veľa krát, pred týmto mam respekt

fairyy
28. júl 2023

@diaszoky ano videla a aj deje sa mi vela nevysvetlitelnych veci cely zivot, naucila som sa to skor nezdielat s nikym 🫣 bud to skonci, ze sa ludia boja a pocut to nechcu, ale castejsie je, ze ma vysmeju, ze sa mi to urcite len zdalo a mam len bujnu fantaziu 😊
ale ked uz sa pytas tak ducha len raz ako dieta (11r) som nutila moju mamu byt so mnou stale cez den v noci, ak tam nikto iny nebol, cele mesiace totiz som vsade mozne videla nezretelnu postavu dievcata (tazko popisat)... prestalo to zo dna na den...
mimo to sa mi snivaju sny alebo mam taku akoby triasku ak bdiem a viem, ze umrel niektoch z blizkych...prvykrat sa mi to stalo v 14tich, ked ma prisla mama zobudit lebo jej volal otec, ze babka zomrela ja uz som vsak sedela na posteli a ked otvorila dvere mojej izby som jej povedala ja co sa stalo a ako sa to stalo skor nez stihla cokolvek povedat(vtedy mi mama uverila, ze nemam halusky 😂)

didip
28. júl 2023

@diaszoky nevidela som, ale pred rokom zomrel dedko, ako posledná som s ním bola, rozprávala som sa s ním zoči voči, jak som odišla išiel si ľahnúť a zaspal. Snívalo sa mi veľa krát s ním, usmieval sa na mňa a jedol nanuk (vždy sa jedoval, že babka len keď sme otvorili dvere už nanuky dávala do ruky) 😀 na jeho pohrebe ale aj doma ako som sa modlila som cítila na ruke úplne studený dotyk. Keď som mu pred pohrebom bola dať 1€ ako si prial (pre prevozníka) tak začali blikať svetlá v dome smútku

lucia13022023
28. júl 2023

Mne sa raz stala jedna vec, doteraz mi je cudne keď o tom píšem alebo rozprávam. Išla som domov autobusom, unavena zo školy, čakala na dlhá cesta. Bol plný a jedine volne miesto bolo pri jednom pánovi, tak som sa spýtala ci si môžem sadnúť. Bol zlatý taky starší fúzatý pan, pýtal sa ma o skole atď.. Povedala som mu kam chodím a povedal ze tam chodí aj jeho vnučka ci ju nepoznám. Bola to jedna baba z druhej triedy.. Bavili sme sa a potom vystúpil. Po víkende som stretla to dievča a hovorím jej ze som sa bavila s jej dedkom v autobuse. A ona mi na to povedala ze jej dedko zomrel pred 4 rokmi.. Jeden dedko zomrel ešte keď bola dieťa a tento druhy pred 4 rokmi.. A ja jej vravím nech si nerobí srandu.. Opísala ho ako fuzateho deda co nosil strikovanu kockovu vestu a baretku..taky bol ten pan v autobuse.. Doteraz mám zimomriavky a neviem si to nijak vysvetliť.

maca1984
28. júl 2023

@lucia13022023 pánečku, až ma striaslo.

lucia13022023
28. júl 2023

@maca1984 aj mňa keď som to písala

svetlonos
28. júl 2023

@diaszoky
videla zopar krat. Napriklad - mala som dobru kolegyňu/kamarátku. Raz som pri nej videla stat v praci postavu ženy, mala som z nej dobry picit.
Neskor som ju oslovila a opytala sa, ci pozna zenu - povedala som jej odhadom vek, vysku a jej "vyzarovanie". Ta moja kolegyna mi povedala, ze par rokov dozadu jej zomrala naj kamaratka. Ze jej vzdy velmi pomohla ( tato kolegyna pomahala tiez velmi komu mohla). Moj popis mi potvrdila, este mi aj potvrdila stryh a farbu vlasov, co som jej schvalne nepovedala.... Aj ten pocit, ktory som z nej mala - tej zomretej kamaratky- ze jej stale nejako pimaha a citi k nej velku lasku, taku sestersku.
Druhy krat - opatrovala som jednu babku a ta sa skoro vzdy rozpravala na schodoch vo vchode s nejakou zenou. Ziadna tam vsak nebola... Opytala som sa bybky, s kym sa to rozprava. Ze ale so susedou, ona vzdy je taká ukecana a ze teda sa jej neda vyhnut 😂
Povedala mi aj jej meno. A raz som tu "susedu" mala moznost vidiet tiez. Vedela som, ze je duch.
Babkinej dcery som sa opytala ako pani suseda vyzerala. Dcerin opis presne sedel na pani, ktoru som videla. Ta suseda uz bola par rokov po smrti... Tak sa dcera babkins čudovala, preco ma to zaujima.
A este viacero inych ale toto boli take mile videnia na dobru noc ;)

em4life
29. júl 2023

@diaszoky Keď mi zomrel otec, začali nám blikať žiarovky na hornej aj dolnej chodbe+ na lampe na ulici, ktorá svieti do okna mojej izby.