Videla som iný čas

lilikk316
8. mar 2022

Dobrý ,chcela by som sa spýtať že čo môže znamenať že som sa zobudila o polnoci a šla do školy a pri tom som sa pozerala na čas a som videla že je 5:00 ak viac krát som sa pozrela na čas lebo som sa ponáhľala az na autobusovej stanici keď som uvidela že je zatvorená brána som sa pozrela na čas a som si uvedomila že je 0:47 nechápem a to sa mi nestalo prvý krát za odpoved ďakujem 🙂

patka_673
8. mar 2022

no podla mna to znamena len to ze si sa pomylila 🙂

dudos
8. mar 2022

@lilikk316 môjmu manželovi sa to tiež stávalo. Väčšinou si to uvedomil, keď nastúpil do auta. Jeden krát si to uvedomil už na ceste do práce na diaľnici. Zastavil na pumpe a spal do rána v aute. No on je prepracovaný. Má vysoké pracovné tempo. Takáto situácie mával, keď mal veľkú časový stres.
Možno stres môže byť aj u teba príčina.

jaskolka
8. mar 2022

Mame sa to stalo, keď som bola chorá a musela mi v noci dávať antibiotika. Jednoducho v tom strese(choré dieťa, musí sa zobudiť presne, podať správny liek, únava z celého dňa) bola presvedčená, keď pozrela na hodiny, že je 2.00 a ma ísť ma budiť.
Našťastie sa stalo, že sused, ktorý práve prišiel z prace dosť silno buchol výťahovymi dvermi a to ju "prebralo" uvedomila si, že je len pol ôsmej a ze liek mi dala len pred chvíľou, o šiestej.
Skrátka zaspala, prudko sa strhla a zle pozrela na ciferník. Bolo to v zime čiže už bola tma.

whatever1
8. mar 2022

@lilikk316 Len si sa pomýlila. Pozerala si priebežne na hodiny ale myseľ si sústredila už len na minúty. Tiež som sa raz niekam vychystala a zistila som že hodinu meškám.

sindyem
8. mar 2022

@lilikk316 A nebolo v momente, ked si vstavala nahodou 0:05 ?? Napada ma ci v tom okrem unavy nie je aj nejaky sklon k dyslexii...ze sa ti v hlave poprehadzuju cisla a ked si unavena, rozospata, neprides na to.

cacianka
8. mar 2022

Obyčajný omyl, silná rozospatosť, oči vidia faramorganu

diusqa761
8. mar 2022

Mne sa to často stávalo keď som pracovala 12tky v nemocnici. Hlavne jeden mesiac som odrábala za kolegyne, mala som viac ako 300 hodín za ten mesiac a bola som tak psychicky a fyzicky vyčerpaná že ma v práci stále chytali mikro-spánky keď som si len na chvíľu sadla a budila som sa v noci o 1:00 alebo 2:00 že musím už letieť do roboty nech nemeškám pritom som chodila o 5:20. Po týchto zmenách som dostala 2 týždne prakticky núteného voľna lebo aj vrchná aj kolegyne videli že som k.o a aj tak prvých pár dní voľna som sa okolo 4:00 budila s tým že som bola presvedčená že idem do práce v ten deň, zrobila kávu, išla do sprchy a až v sprche si spomenula že mám vlastne 2 týždne voľna 🤦 trvalo mi 3 dni si to uvedomiť 🤦

xeniii
8. mar 2022

Často to je stres alebo prepracovanie, tiež sa mi to stalo, dokonca som aj veľakrát v sobotu a nedeľu vstávala do práce a išla som. Úplne akože zmagorená som bola, ale to je o tom, že veci sú pre nás posledné roky veľmi automatické.