Dobrý ,chcela by som sa spýtať že čo môže znamenať že som sa zobudila o polnoci a šla do školy a pri tom som sa pozerala na čas a som videla že je 5:00 ak viac krát som sa pozrela na čas lebo som sa ponáhľala az na autobusovej stanici keď som uvidela že je zatvorená brána som sa pozrela na čas a som si uvedomila že je 0:47 nechápem a to sa mi nestalo prvý krát za odpoved ďakujem 🙂
@lilikk316 môjmu manželovi sa to tiež stávalo. Väčšinou si to uvedomil, keď nastúpil do auta. Jeden krát si to uvedomil už na ceste do práce na diaľnici. Zastavil na pumpe a spal do rána v aute. No on je prepracovaný. Má vysoké pracovné tempo. Takáto situácie mával, keď mal veľkú časový stres.
Možno stres môže byť aj u teba príčina.
Mame sa to stalo, keď som bola chorá a musela mi v noci dávať antibiotika. Jednoducho v tom strese(choré dieťa, musí sa zobudiť presne, podať správny liek, únava z celého dňa) bola presvedčená, keď pozrela na hodiny, že je 2.00 a ma ísť ma budiť.
Našťastie sa stalo, že sused, ktorý práve prišiel z prace dosť silno buchol výťahovymi dvermi a to ju "prebralo" uvedomila si, že je len pol ôsmej a ze liek mi dala len pred chvíľou, o šiestej.
Skrátka zaspala, prudko sa strhla a zle pozrela na ciferník. Bolo to v zime čiže už bola tma.
Obyčajný omyl, silná rozospatosť, oči vidia faramorganu
Mne sa to často stávalo keď som pracovala 12tky v nemocnici. Hlavne jeden mesiac som odrábala za kolegyne, mala som viac ako 300 hodín za ten mesiac a bola som tak psychicky a fyzicky vyčerpaná že ma v práci stále chytali mikro-spánky keď som si len na chvíľu sadla a budila som sa v noci o 1:00 alebo 2:00 že musím už letieť do roboty nech nemeškám pritom som chodila o 5:20. Po týchto zmenách som dostala 2 týždne prakticky núteného voľna lebo aj vrchná aj kolegyne videli že som k.o a aj tak prvých pár dní voľna som sa okolo 4:00 budila s tým že som bola presvedčená že idem do práce v ten deň, zrobila kávu, išla do sprchy a až v sprche si spomenula že mám vlastne 2 týždne voľna 🤦 trvalo mi 3 dni si to uvedomiť 🤦
Často to je stres alebo prepracovanie, tiež sa mi to stalo, dokonca som aj veľakrát v sobotu a nedeľu vstávala do práce a išla som. Úplne akože zmagorená som bola, ale to je o tom, že veci sú pre nás posledné roky veľmi automatické.
no podla mna to znamena len to ze si sa pomylila 🙂