Vibrujúci mobil, o ktorom neviem

michaela890
8. aug 2022

Ahojte stala sa mi taká bizarná vec. Dneska som tak okolo šiestej začala čitáť také članky na internete a vyšlo mi o jednej mladej dievčine ktorej maminka zahynula pri tragickej nehode( bol to už 5 rokov starý článok ) . Trošku som sa nad tým článkom zamyslela akože o situáci tej dievčine a nato počujem vibrovať mobil hľadala som ho , no márne žiadny mobil som nenašla mobik asi 5 krát zavibroval bol to presne taký zvuk ktorý mávame keď máme vypnuté zvonenie a iba vibrovanie zapnuté bývam s mamou a tá dneska odišla sanitkou do jednej nemocnice na 10 dní kvôli vušetreniam písala som jej mobil má u seba a o žiadnom nevie .Taktiež ani ja lebo nodbuk mám už mesiace vybitý a žiadné iné mobily doma nemáme .Čo si tom myslíte?

ukulela
8. aug 2022

V panelaku som v tichu v pohode pocula mobil od susedov napr. Alebo ine zariadenie mate doma. Hodinky a pod.

patka06
8. aug 2022

v paneláku bežne počuť mobil od susedov

michaela890
autor
8. aug 2022

@michaela890 premkol ma obrovský strach a necítila som sa príjemne v tej izbe.

michaela890
autor
8. aug 2022

@patka06 mala som otvorené okno ale ja som mala pocit že zvonenie počujem od nás

patka06
8. aug 2022

@michaela890 upokoj sa, nič sa nedeje, prejdi do inej izby, zamestnaj sa niečím

oblecenie99
8. aug 2022

Bežne som takto počula vibrovať mobil u susedov a naozaj to bol pocit, akoby vibroval u nás. Kľud

ukulela
8. aug 2022

@michaela890 sisedovi vibroval o piatej budik. Ako pod mojou postelou keby bol... nic nenormalne, nerob paniku.

michaela890
autor
8. aug 2022

@ukulela ďakujem pekne je to logické ale v tej chvíli ma napadlo hocčo len nie toto.

iwesska
8. aug 2022

Presne ako pisu,u susedov bezne pocut vibrovanie. Ja tiez minule rozmyslam,ktory z telefonov nam to zvoni a potom som hore pocula pohyb a prestalo to. Netreba za tym hladat nadprirodzene veci.

jaskolka
8. aug 2022

Niektoré mobily majú vibrovanie nastavene tak silno, že ich počuť aj cez stenu. Hlavne keď ležia niekde na tvrdom povrchu, takže by som vôbec sa nestresovala tým.

petamich
8. aug 2022

velmi pravdepodobne je nad tvojou izbou alebo za nou cez stenu u susedov ina spalna/detska izba a ked ma niekto polozeny mobil na nocnom stoliku a vibruje tak to je skratka pocut - a ty si sa sama zhaluzila 🙂 nic viac a nic menej

nika523
8. aug 2022

Ja tiež takto počujem niekedy vybrovat od susedov a už sa mi stalo že som hľadala po byte mobil lebo to bolo ako by to bolo pri mne v izbe potom mi došlo že asi od susedov

kvetinka75
8. aug 2022

ja niekedy počujem ako ma dcéra osloví a pritom vtedy nie je doma. Odprisahala by som, že som ju počula. Ale či sa mi to prisnilo v polospánku alebo čo to je nieviem. Možno to bolo niečo iné a mne to takto prišlo alebo som si iba ja želala aby bola doma. Tiež niekedy počujem všeličo , RAz som stlačila mobil - nebol zablokovaný a nevedela som o tom a počujem mužský hlas ako volá moje meno. Okno zatvorené, aj TV som vypla a stále počujem ako ma volá. Nakoniec som zistila, že mám pod dekou mobil , nebol zablokovaný a vytočilo sa posledné číslo - známy mi volal. Ja som sa nehlásila a on ma stále oslovoval, lebo si myslel, že mu volám. Už som si myslela, že nejaký duch ma volá 😂.

lucia7933
8. aug 2022

byvame v dome, dvojdome a bezne tiez pocujem vibrujuci mobil od susedy...niekolko krat nadranom ked je uplne ticho (asi budik) ...
A tiez to bol taky zvuk ako keby to bolo u nas niekde v izbe..prvy krat sme si tiez mysleli ze to niektory z nasich telefonov😂

vsauce_
8. aug 2022

@kvetinka75 Toto sa stáva aj mne, keď zaspávam. Počujem hlasy, zvuk príboru a pod. 😀 Potom som zistila, že sa jedná o isté spánkové halucinácie, ktoré sa takto prejavujú keď človek zaspáva, ale aj keď sa prebúdza. Mozog je už čiastočne v stave snívania a potom sa to prejavuje takto, ale chvílu som z toho bola celkom mimo 😀

kvetinka75
8. aug 2022

@vsauce_ no veď aj mne to bolo čudné, ale v polospánku nevieme ako pracuje mozog, takže som to pripisovala tomu, že som v stave niečo medzi spánkom a bdením a tak si mozog vytvára čo chce.

nikpa
8. aug 2022

@michaela890 🤦 akože fakt? Ja počujem aj keď si sused kychne a nemyslím si preto, že hneď niekto kycha u mňa doma v kuchyni alebo že tam máme ducha 👻

larazivago
8. aug 2022

@michaela890 ja každé ráno počujem od susedov nado mnou vibrovat mobil, v rovnakom čase - predpokladám, že to je budík.

michaela890
autor
8. aug 2022

@nikpa prepáčte ale ja som si od vás pýtala relevantné odpovede ako vyššie píšu dámy a nie výčitky alebo pohŕdanie mnou. Každý nech si verí čomu chce ja som sa vrátila naspäť do reality a nemyslím si že sú tu duchovanie ako vy hovoríte .🙂

nikpa
8. aug 2022

@michaela890 to bola dostatočne relevantna odpoveď ale v pohode, prepáčim 😉😄

au1994
13. aug 2022

@michaela890 bývaš v činžáku? Ja bežne počujem, keď susedom vibruje telefón.