Ahojky žienky, vedeli by ste mi poradiť vianočný stromček? Bývam v 1-izbovom byte so 16 mesačnou dcérkou, a neviem kam a aký stromček by sme si tento rok dopriali.. Skúste mi hodiť nejaké nápady.
Vopred dakujeeem.
A ak to sem celkovo nepatrí, stačí povedať a zmažem ...
Na komodu polozit?
Alebo zavesiť zo stropu
@kristinkikus my sme mali taky 80 cm a dali sme ho na komodu
aj my sme mali len taký cca 80 cm pre deti v izbe....inak to sú veľmi pekné stromčeky keď sa "ozdobia", aj napriek tomu, že sú malé....
@beky1813 to si neviem predstaviť...
@deti95060810 my sme mali dlhe roky zaveswny stromcek
@deti95060810 kedysi daaaavno mavali ludia stromceky len zo stropu zaveseny nad stedrovecernym stolom.
@deti95060810 a modrena verzia
@kristinkikus tiež nad tým premýšľam 😂😂😂
Mne kamaratka poradila v kvetinači. Tak asi taky kupim
my mame malicky dom, miesta na stromcek niky nieje vela ale vzdy sa nejako potlacime, pomestime
@kristinkikus Ja som vlani pre nás vlastnoručne vyrobila takýto závesný ... hlavne kvôli bezpečnosti dcéry, vtedy mala rok a pol a chytala, sťahovala všetko, čo sa dalo 🙂
@kristinkikus my mame pidi stromcek na komode, maly bol zvyknuty na klasicky u nas doma v dome, ale teraz sme v malom byte a vobec mu to nepride cudne ani skarede ani neviem ake ma 10rokov a stale veri na jeziska 😊 dokonca aj stromcek nam nosi jezisko 😍 takze on sa uz nevie dockat 🙃
Ja vacsinou kupim zivy tiez mame 1 izb byt a mensi zivy sa vzdy zmesti. Da sa najst miesto len treba popozerat po obyvacke
My sme kupovali v kvetináči, majú rôzne veľkosti, potom sme ho vysadili.
@kristinkikus kedze placu vela nieje tak asi len kuzel 😊