Neviem sa rozhodnúť, prvykrát sme sami vo svojom cez vianoce a budeme mať svoj prvý vianočný stromček. Pár ozdôb mám kúpených a to krémových a jemne fialkových, že to dám do takej farby. Len sa neviem rozhodnúť, či tie teraz čo letia organzy, alebo klasické girlandy. Ak organzy, neviete mi poradiť, akú asi šírku a či sú krajšie s potlačou alebo bez...... Prosím o nejaké názory, lebo sama sa v tomto nevyznám. ☹
My budeme mať bielo strieborný stromček a idem tiež dávať organzu.. sestra mala minulý rok a bolo to nádherné... mala ju tak omotanú, krížom-krážom.. bola biela a nie veľmi široká, po šírke ju previazala v cca 25-30 cm intervaloch... neviem či to dobre vysvetľujem 😀 vlastne to mala tak nazberkané...
Neviem, čo je organza - predpokladám, že to je taká hrubá stuha? 🙂 🙂
My sme mali prvé dva roky modrostrieborný, hej, bol krásny, no chcela som niečo nové 🙂 tak minulý rok sme mali "prírodný", len pár medovníkov na šnúrke, orechy na paličkách, sušené červené grepy, pomaranče, citrony na krájané na koliesa a na tom natiahnutá okolo stromčeka (vyšlo asi na štyrikrát) ná hrubá stuha.
tu sú veľmi pekné organzy http://www.vyzdoba-dekoracie.sk .
@martinkatinka viem ako myslíš, presne o tom hovorím, len neviem akú širokú tú organzu, lebo je veľa druhov a šíriek, aby to nebolo nejaké škaredé. Ja som to ešte na živo nevidela, stromček s tým, ale na obrázkoch je to krásne, krajšie ako tie chlpaté girlandy
@lienka1076 ahoj, ak myslíš niečo takéto ako na obrázku, tak asi by som brala do úvahy odporúčanie predajcov, že najvhodnejšia šírka organzy - hotová stuha na výzdobu vianočného stromčeka je tých cca 15 -20cm, dĺžka je už individuálna🙂 (asi podľa "obtočení" ... 😉)
inak, na obrázku vyzerá nádherne a hlavne, keď je rozsvietený😵
my máme už zopár rokov tradičný zlato-červený stromček, takže ja by som si vybrala stuhu z organzy v tmavo červenej farbe (až bordovej) so zlatými prvkami - napr. obrázkami stromčekov... a stuhu kvôli tomu, že nemusím strihať pásy a premýšľať, či sa náhodou nebudú strapkať a pod. je to vlastne už hotové😵
@ivett1 áno presne toto myslím. Je krásny 🙂 aspoň viem akú šírku mám objednať. Ďakujem 🙂
@lienka1076 😉
Krasny je tento rok skusim presne tsky ako je na vrchnom obrazku...
Nezvyknete davat anjelske vlasy na stromcek?
@hoblinka13 ani vlasy, ani organzu. Nedržím sa toho, čo práve letí. 🙂 Ale všetko je vec vkusu a každý nech si ozdobí tak, aby sa páčil jemu a tým, ktorí ho s ním budú zdieľať. 🙂
@wetka ani ja nedavam,len mi tam vzdy nieco chyba a organzu nechcem,pozlatky mozno a niekde som videla anjelske vlasy a to vyzeralo decentne a nie gicovo ako niektore stromceky s organzou
@lienka1076 a z tej organzy chces robit masle alebo ako ju chces pouzit? Svokra mava strieborno biely stromcek a minuly rok tam mala aj masle s organzy a bolo to pekne,take moderne.