Vianočný stromček

lienka1076
23. nov 2012

Neviem sa rozhodnúť, prvykrát sme sami vo svojom cez vianoce a budeme mať svoj prvý vianočný stromček. Pár ozdôb mám kúpených a to krémových a jemne fialkových, že to dám do takej farby. Len sa neviem rozhodnúť, či tie teraz čo letia organzy, alebo klasické girlandy. Ak organzy, neviete mi poradiť, akú asi šírku a či sú krajšie s potlačou alebo bez...... Prosím o nejaké názory, lebo sama sa v tomto nevyznám. ☹

mummy01
23. nov 2012

@lienka1076 a z tej organzy chces robit masle alebo ako ju chces pouzit? Svokra mava strieborno biely stromcek a minuly rok tam mala aj masle s organzy a bolo to pekne,take moderne.

martinkatinka
23. nov 2012

My budeme mať bielo strieborný stromček a idem tiež dávať organzu.. sestra mala minulý rok a bolo to nádherné... mala ju tak omotanú, krížom-krážom.. bola biela a nie veľmi široká, po šírke ju previazala v cca 25-30 cm intervaloch... neviem či to dobre vysvetľujem 😀 vlastne to mala tak nazberkané...

luciferkax
23. nov 2012

Neviem, čo je organza - predpokladám, že to je taká hrubá stuha? 🙂 🙂

My sme mali prvé dva roky modrostrieborný, hej, bol krásny, no chcela som niečo nové 🙂 tak minulý rok sme mali "prírodný", len pár medovníkov na šnúrke, orechy na paličkách, sušené červené grepy, pomaranče, citrony na krájané na koliesa a na tom natiahnutá okolo stromčeka (vyšlo asi na štyrikrát) ná hrubá stuha.

lienka1076
autor
23. nov 2012

tu sú veľmi pekné organzy http://www.vyzdoba-dekoracie.sk .

lienka1076
autor
23. nov 2012

@martinkatinka viem ako myslíš, presne o tom hovorím, len neviem akú širokú tú organzu, lebo je veľa druhov a šíriek, aby to nebolo nejaké škaredé. Ja som to ešte na živo nevidela, stromček s tým, ale na obrázkoch je to krásne, krajšie ako tie chlpaté girlandy

ivett1
23. nov 2012

@lienka1076 ahoj, ak myslíš niečo takéto ako na obrázku, tak asi by som brala do úvahy odporúčanie predajcov, že najvhodnejšia šírka organzy - hotová stuha na výzdobu vianočného stromčeka je tých cca 15 -20cm, dĺžka je už individuálna🙂 (asi podľa "obtočení" ... 😉)
inak, na obrázku vyzerá nádherne a hlavne, keď je rozsvietený😵
my máme už zopár rokov tradičný zlato-červený stromček, takže ja by som si vybrala stuhu z organzy v tmavo červenej farbe (až bordovej) so zlatými prvkami - napr. obrázkami stromčekov... a stuhu kvôli tomu, že nemusím strihať pásy a premýšľať, či sa náhodou nebudú strapkať a pod. je to vlastne už hotové😵

lienka1076
autor
23. nov 2012

@ivett1 áno presne toto myslím. Je krásny 🙂 aspoň viem akú šírku mám objednať. Ďakujem 🙂

ivett1
23. nov 2012
antmart123
13. nov 2015

Krasny je tento rok skusim presne tsky ako je na vrchnom obrazku...

hoblinka13
22. nov 2015

Nezvyknete davat anjelske vlasy na stromcek?

wetka
22. nov 2015

@hoblinka13 ani vlasy, ani organzu. Nedržím sa toho, čo práve letí. 🙂 Ale všetko je vec vkusu a každý nech si ozdobí tak, aby sa páčil jemu a tým, ktorí ho s ním budú zdieľať. 🙂

hoblinka13
22. nov 2015

@wetka ani ja nedavam,len mi tam vzdy nieco chyba a organzu nechcem,pozlatky mozno a niekde som videla anjelske vlasy a to vyzeralo decentne a nie gicovo ako niektore stromceky s organzou

lulupilatova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz