Vianočný darček pre kolegyne

partisia
16. nov 2022

Milé dámy, poraďte mi prosím nejaký pekný a zároveň praktický darček pre kolegyne pod stromček. Už som čo to pozrela, ale priznávam, že v poslednej dobe je moja kreativita obdarovávania na tom zle. Preto by som bola rada, keby ste sa podelili o svoje tipy prípadne zvyky čo dávate kolegynkám pod stromček vy. Ďakujem 🙂

nyusika
16. nov 2022

Nieco hodnodnotnjsie, ako davam pokladnickam v Tescu, ale zase nie tak okazale, ako dostane obsluha na cerpacej stanici

elviku11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marty_4
16. nov 2022

my si v robote nedavame nic, ale ideme si pred koncom roka spolu niekam sadnut, ci len tak na drink alebo normalne na veceru.

lenka7477
16. nov 2022

Nič 😀 - hlavu mám na prasknutie celý rok- čo komu- za akú cenu, koľko krát čo sa týka rodiny , ale vzájomné obdarúvanie s koligyňami mi príde absolútne zbytočné .

deti95060810
16. nov 2022

záleží koľko e chceš do darčekov investovať...
malinké fľaštičky džemu, alebo medu...

janka1011
16. nov 2022

@partisia keby som tvoja kolegyňa tak mňa by najviac potešilo, keby niekto prišiel s tým, aby sa tento zvyk zrušil. Myslím, že každý ma dosť vymyslieť darčeky rodine a nepotrebuje sa zaťažovať kolegyňami. My ideme spoločne na punč a všetci sú spokojní.

klarolinne
16. nov 2022

My sme každá zvykli niečo priniesť, a urobiť si posedenie, alebo sme sa šli najesť do reštiky (pred covidom) , na vianočné trhy... Darček som si vymenila iba s jednou z nich, ale ju beriem ako veľmi dobrú kamarátku a trávime spolu čas aj mimo práce.

viestta
16. nov 2022

Vždy sme si dávali niečo jedle, lepšiu kávu, nejakú kvalitnú čokoládu, oriešky. Pracholapace neznášam, preto ich nedávam, ani sviečky, mydielka a podobne capiny.

kaktusik007
16. nov 2022

och, uz niekolko rokov bojujem za to, aby sme takuto kravinu zrusili.... a ony si u nas vymysleli este ze tajneho santu 🤦‍♀️ rozumej vylosujes si meno jednej kolegyne a na tajno kupis darcek za 10 eur

cele zle toto 🤦‍♀️

simca_13
16. nov 2022

Len maličkosti, zvyknem robiť vaječný likér alebo lemon curd do pohárikov a takéto, tak to si dávame, také len na potešenie.

pinkgirl
16. nov 2022

Ja som v predvianočnom čase zvykla upiecť malý svietnik z medovníkového cesta s maketou domčeka a zasneženým stromom či snehuliakom +1čajová sviečka, ale len dvom kolegyniam ktoré so mnou zdieľajú kanclík. Vždy sa potešili, svietniky sme si nechali v kancli na skrinke ako dekoráciu. A to je všetko. Na Mikuláša dostanú sladkosť - nejakú fajn malú čokoládku buď merci, rafaelo a pod. A počas trhov si zvykneme vyjsť na varené víno - tam si navzájom kúpime "rundu" a máme to vybavené. V kolektívoch sú naj darčeky čo sa dajú vypiť a zjesť 😉

andrea_82
16. nov 2022

my sme si kedysi s kolegyňami kupovali. Potom nás bolo viac, tak sme si každá vyžrebovali len jednu a kúpili tej. A jedného dňa sme sa dohodli, že už budeme kupovať len šéfke. Ja som za to rada, že sme sa takto dohodli.

saxana000
16. nov 2022

To co je za hovadinu v zivote som nepocula ze darcek pre kolegynu..maximalne ked uz tak skladacka po 10e a pekne vsetky spolu na trhy alebo na veceru..

alex49
16. nov 2022

My si dávame sladkosti na Mikuláša a to je všetko. Poteší to rovnako ako 10 eurovy darček pod stromček.

1sally12
16. nov 2022

Ja robím tento rok niečo na tento spôsob

https://www.youtube.com/watch?v=JzsuyGBC810


Ja konkrétne dávam do hrnčeka čaj, čokoládu, také minikrémiky na ruky, vianočnú ozdobu.

liusa82
16. nov 2022

ja to mám najlepšie,robím sama za seba nemám kolegov tak nikomu nič nemusím dávať😀 ale ten tajný santa za 10 eur je teda katastrofa.To človek nevie či sa má zasmiať alebo zaplakať😀 to mi znie akoby to vymyslel kolektív nejakých pubertálnych deciek

zirafienka
16. nov 2022

@liusa82 ale veď aj diskusia sa nesie v takom duchu😂 Veď je to choré. Všetci máme dosť svojich starostí pred vianocami a ešte sa zaťažovať čo kolegom...