Ahojte, kupila som na Ali taketo vianocne ruze na stromcek a teraz rozmyslam ako ich pripevnim na konariky vianocneho stromceka ked tam maju zo zadu iba stopku 🙈😃 mate nieco podobne?
Dakujem za napady 😊
Normálne by som prevliekla háčik alebo šnúrku cez ten výrez
alebo este mozes normalne hacik na to dat a zavesit hlbsie medzi vetvicky
@zuzan11111 aranzersky drotik
Na živý lepim tavnou. Na umelý drôtik, alebo mne držia aj samé
@zuzan11111 ja mám na nich taký štipček, akoby do vlasov ale to mám tak originál kúpené.
Na malý drevený štipec
@zuzan11111 mne tak tiež prišli, myslela som že budú mat drôtiky. Len som ich tam poukladala tak viac do stredu a dobre.
Ja som drotikom co je na kolekcie a gule som pripevnovala...horucim som urobila na stopke dierku a prevliekla drotik, ten upevnujem na konarik stromceka
Aranžérsky drôtik....alebo len položiť.. Ja to mam položené a nepadá to aj napriek tomu ze sa smotka okolo stromčeku malé dieťa
@rachel36a toto vyskusam, super tip dakujem 😉
@simonah73 ja myslim ze mi to bude padat lebo ruze su take mensie. Vyskusam s drotikom
@zuzan11111 ved vyskusaj, ale tiez tam mam nejake mensie a drzi to tam, ale tak u nas sa stromceka nikto nechyta, baby su uz vacsie. ale pri malych detoch to je ine. my sme akurat v roku ked mensia mala rok a zacala lietat v choditku robili taky retro stromcek, krehke gule a tak a len chodila ked ju nikto nezaregistroval a len chytila gulu zmackla tu malu ruku a gula sa rozletela, tak som len s metlickou a lopatkou behala 😀
Použila by som aranžérsky drôt, omotala o stopku ruže a následne aj o vetvičky stromčeka.