Ahojte "mamičky" viete mi poradiť ako si ušiť poťahy na stoličky?
Chcela by som si skrášliť bývaníčko a pripraviť mojej rodinke príjemnú atmosféru. 😵
@henrietag krasne potahy , ale moj maly by to hned oskubal :D ja mam singerku bola v akciu za neakych 90e 8280, alebo take nieco, a zatial spoko, nie som profesional ale usijem aj teplaciky, aj tak co treba opravit presit staci, aj patchvorky som uz robila, ale nestiham teraz popri malom, 😉
@henrietag
DObrý deň ďakujem pekne za radu, iste popozerám.
Ja som sa sama učila šiť keď som bola na materskej. Šiaci stroj som si kúpila Singer a som s ním spokojná. Síce veľa nešijem, ale keď niečo treba obšiť tak sa zíde. Ale ušila som si sama záclony do celého domu a aj šaty sa mi raz podarili. No teraz už pár rokov čas nemám keďže pracujem. ALe keď budem zase raz na materskej tak iste budem pokračovať :o)
Takže nie som odborníčka na tieto mašinky, no čo som si vtedy čítala a zisťovala, tak Singer boli najlepšie.
@petrasalajova Skvelý nápad 🙂 na facebooku si dajte "dobré rady a nápady " a ešte si dajte "baking Hot Christmas" poslielam aj jednen odkaz na tu druhu , ja som sa na oboch velakrat inspirovala 🙂 🙂 🙂
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=51770995...
a vy mi teda poradte ked idete šiť ja by som si chcela kupit sijaci stroj (šit neviem ) len tak zo zábavy nie moc drahy aky by ste mi poradila ? aky mate vy ? (ak daky za 300E) tak nemusite pisat taky drahy nie :D