sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
ahoj ano 7 lcd s dialkovim,11 notebook, 15 mp3 prehravac, 24 pracka, 28 holiaci strojcek vcera vecer som nezachytila co bolo
Ahojte baby, kde je to pexeso, prezradíte? 🙂
radio expres hraju kazdy den 😉
Čauko, tak Ty to poctivo sleduješ. 😀 Myslíš, že sa nám tam podarí aj dovolať?? Vlani som dosť skúšala, ale bohužel... 😉
21 letná dovolenka
31 PS 3
no ak sa mi da sledujem treti rok a sanca dovolat sa zatial nulova,manzel sa aj dovolal a nedvyhali mu to 😠
35 parfem
Loren, no veď to! Snažíš sa jak besný a nič z toho... 😀 Ale však za snahu nič nedáš a možno sa šťastie raz usmeje aj na nás, no nie? 😵
33 fotoaparát
4 fotoaparát to vyhrali okolo štvrtej
mozno raz 🙂
jeeej 🙂 mozem sa pochvalit? tie vyhry rozpravaju moje dvojicky 🙂
sisidl - to je mile, tak nam prezrad cisielka. 😀 😀 😀
😀 no,tak to teda netusiiiiim 😀
sisidl nerob sa daj typ 😅 😀 😉
😀 nevieeeeem 😀
zeny vcera som nezaregistrovala pexseso a ani dnes som nestihla viete nove cisla?
vraj vyhrali uz dovolenku viem len 21 dovolenka a druhe cislo bolo ake?
druha dovolenka je pod cislom 8 😀
20 notebook 11 notebook bolo
LOREN - ten notebook je len odokryty alebo ho uz vyhrali? a to bolo aj dnes? ja som si myslela ze len cez tyzden.
LCD je uz vyhrate 😀
ahojte....ja to sledujem len sporadicky, nemám moc času.... ak sa smiem pochváliť, dovolenka je zadaná....pre moju najsamlepšiu maminku 😅 inak viem pexeso na MP3 😎
🙂 🙂 🙂 napiste co bolo dneska prosim 😅 😅
dnes som vôbec nepočúvala.....ale neviem či mám správne info, dnes sa nehrá, až zajtra.....
dnes asi nebolo nic alebo mi to uslo............ 😝 😝 😝
Ahojte, neviete pod ktorymi gulami bol vysavac? Aby som si ho mohla odskrtnut, lebo uz ho vyhrali 🙂
Tak tu su všetky do 14.12 _ 10:00 😀 ak nesu spravne tak napište.
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=4f2...
Tam sa neda aj tak dovolat hoci sa kolega minuli rok dovolal.
Blbe radio 😠 ide mi poriadne na ***
Dufam, že to niekomu pomôže a že niečo vyhra.
JA ma stastie v laske mam super manželku a ktora caka babo 🙂
Hoci chladnicku by som chcel 😝
Ahojte, tak ja to tento rok absolútne nestíham sledovať a tak ani nič nevyhrám... 😀
2- Hifi miny systém
5- GPS navigácia
Loren a vieš tie ďaľšie? 😉