🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
už som tu 🙂 😉 🙂 😉
to by bolo trapné zamknúť tému zrovna užívtelkám, čo v tehotenstve - Najkrajší vianočný darček vyprodukovali skoro 57 000 príspevkov 😉
dáš si Domov a už neklikneš na Tehotenstvo ale dáš Spoločný termín 😉
téma:
vianočné detičky 2009
🙂 🙂
jééééj, tak už máme novú tému tuná 🙂 🙂
Je to pravda, že keď majú detičky koliky, tak ich to trápi vo dne v noci a nielen v noci ?
oki doki uz som si to skusila 😉 😀
Hello 🙂 tak my dnes opäť kolikujeme... vždy to malú chytí tak navečer... tak mi tu leží na bruchu a buva, ale keď ju dám do postieľky, ta bečí o dušu... rozmýšľam, že si zadovážim tú šatku na nosenie, lebo inak som prikovaná ku gauču od poobedia až do večera... 😀
iwa, kde si ju zohnala a čo vyšla cca? vďaka 🙂
zuzitka, ani my nebalíme na široko, čakáme na to sono a potom sa vraj uvidí... my akurát cvičíme s nôžkami, bo ihc má pokrútené akoby bola stále v brušku, jej ostal taký reflex, si ich furt tak ukladá 😀 😀 😀
saska ... pravda pravda 😉 😉
je super , ze nemusim rolovat 1892 stran 😀 😀 😀
nam sa cka....zase 😠 😀
tak aj my sme tu 😀
huraaaaaaaaa
berus ... a nevyžaduje si len malá špekulantka byť na rukách?
lebo ani alex nebude len tak ležať .... naťahuje na plač, aj sa rozreve, ked ho vezmem, tak je klud 😎 😎
tak ho dám do autosedačky a hondrkam nohou 😝
jeeej, super, tak nova tema uz s babätkami 😉 🙂
beruska na latkovky.sk 😉 a vysla aj s postovnym 63€...dost ale je zabava jak v tom funi a je to dobre aj na klbiky 😉
Jemine, az som sa zlakla, ze kde ste. Nebola som tu niekolko dni, mala som tu maminu, tak sme sa venovali navzajom.... a zistila som, ze sme v novej teme. Tak nech je taka uspesna ako ta nasa povodna.
Chcem sa opytat, dnes ma Ela 10 dni, kedy by som s nou mohla ist prvykrat vonku? Davam ju uz piaty den na balkon na 25 minut. Poradte prosim.
A drzim palce vsetkym, co mate problemy s babatkami, ich kolikami a boleniami bruska.
zuzi pozeram, ze rovnaka metoda upokojovania 😀 😀 rozmyslam co bude po autosedacke...teda ked vyrastie z nej 😀 😉
krtka, ja som malu vobec neotuzovala vnutri, ale hned sme išli na prvu poradnu s kočiarikom po par dnoch a odvtedy idem vzdy ked je pekne aj na hodinu, ked škaredo na menej, tak cca kazdy druhy den 😉
zuzi, iwi, musim vyskusat metodu autosedačky 😀
presne tak hadam nas nezamknu ked sme boli na prvych priečkach
zuzi - ja tak sa sprchujem maleho dam do vajička a hontrlam nohou a sprchujem zaroven 😀
krtka .... ja som bola vonku, ked mal alex 10 dní ... 15 min cestou k lekárke a 15 min domov 🙂
a tiež mrzlo ako teraz
Zuzitmyslím, že nie, lebo ju pri tom plači skrúca, aj si poprdká, pogrgá... vždy sa jej to až takto navečer deje.... cez deň pekne buva po každom papaní bez slova.... napapá sa, grgne jak starý chlop a spí tri hodiny 😀 😀 😀
iwka, vďaka 🙂
iked je to krásne, jak sa upokojí, ked sa na mne zroluje do klbka a zaspinká 😵 😵 😵
len ho nechcem moc zvykať na to
ja verím, že časom sa naučí dobrovolne ležať pokojne v postielke 😀 😀 😀 😀
naša stará krásna téma je zamknutá 😔 😔 😔
naša zasa po prvom nočnom/rannom zobudeni aj ked zaspi, tak take zvuky vydava, ako keby tlačila, kakala, vzdychala nahlas... a to do rana. Neviem prečo uz potom nevie pekne zaspat, či ju tiez bruško boli ☹
Ahaho, akí sú rýchli 😕
ked si popdrká a pogrgá, tak je dobre, nie? 🙂
tá kolika je vlastne čo? len bolesti bruška? či si nevedia prdnúť, vykakať sa, ... 😒
zuzit, aj mna chytila melancholia nad zamknutou tehu temou 😔
Miladka, Zuzitka,
dakujem. Vyskusam, mozno uz zajtra. Velmi tuzim vybehnut s kocikom von, este som to neskusala a urcite je to take pekne, mamickovske.
Inak, je to riadny kolotoc, papanie, odgrgnutie (ked sa jej chce 🙂 ), prebalovanie, kupkanie, cakanie na ocina... spinkanie. Ale je to krasne a hlavne, ked su spokojne babatka, tak je to na nezaplatenie.
Zatial som mala stale navarene, co bolo uplne super, a na zajtra mam este polievku a halusky, a potom uz nastupujem sama.
Moja mamina tu bola na tri dni, pozehlila, navarila a stihla sa aj o Elinku starat. A ja som sa nejako motala zatial. A spala... uzasny cas. 😵
som písala IP adminom, aby ju zamkli, že máme novú tému.
takže nám túto nechajú, môžme písať do zbláznenia 😀 😀 😀 😀 😀
zuzit, ta kolika vraj súvisí s vývojom tráviacej a nervovej sústavy, nemajú to všetky deti a vraj častejšie chlapci, ale tak čo už a že z toho vyrastie nám povedala pediatrička, že na zmiernenie je ten espumisan alebo sab simplex a trpezlivosť 😀 ale momentálne som ju presunula už do postieľky a je kľud zatiaľ 🙂
a ako sa prejavuje ta kolika? Ako viem, ze ju ma mala? Ja ked jej chytim bruško neviem rozoznat, či je tvrde alebo mäkke... 😨
millad kuk sem, ja som sa tam celkom dosť dozvedela 😉
a tak hadam ju nezamknu 😀 a ako sa sem dostanem?