Mate uz vianocnu vyzdobu na oknach? Hladam nejaku vystihovaciu predlohu na vianocnu vyzdobu okna.Poradte nejaky link kde by som ju nasla.
a kedy si tu kupovala? Uz skor? Ja so dnes bola lidl ale nic sam ta take nevidela.
aj ja mam z lidl vselijake vlocky..a schvalne som teraz hladala na mimibazare, lebo minule som videla tie domceky aj priloha tam bola a neviem najst. tak skus pohladat sama v sekcii recepty, len neviem ci to bolo na ceskom, alebo na slovenskom 😅
no uz asi tri tyzdne do zadu, ale maju nieco podobne aj v tesco, ale u nas v lidl este mau vlocky, mackov som uz tiez nevidela
Nieco som predsa nasla.Su tam celkom dobre napady nielen na vianoce http://rozpravky.wz.cz/aktivity/index.php
ja som malemu do izby malovala window color obrazky.. vianocny macko pooh and friends 🙂 uz ich ma pricapene na skle 🙂
ja som kupila v Lidl take folie po 29 korun, su to take detske motivy a da sa to viackrat pouzit, nelepi sa to len sa to tak prichyti na okno, takze neostane flak, ale pekne to drzi a jednoducho sa to dava dole 😉