Ahojte prvy rok chceme s malym poslat Jeziskovi list,vianocnu postu, prosim vas je tu niekto kto posiela pohladnice s dermi roky ? Dala som mojmu ocovi kupit znamku na poste ale nekupil presne tu vianocnu, moze byt aj ina prosim vas. Ak tu je nejaka mamina ktora posiela s detmi tak budem velmi rada, vdačna.
Vieš si na pošte kúpiť pohľadnicu pre Ježiška, tam napíšeš adresu dieťaťa, napíšeš vianočné prianie a pošleš za 0,90€, ale kľudne môže synček nakresliť obrázok, zabalíš do obálky, napíšeš jeho adresu a klasicky pošleš poštou na adresu Ježiško 999 99. Oni vždy pošlú odpoveď a nejaký darček k tomu
Pane bože, naozaj sa dospelá žena opýta toto? 🤦♀️
@galganka zrusila ucet
@veronikaszabova no ja odpadnem... 😂 Ako teraz bude online zisťovať, kde kúpi vianočnú čiapku a ako bude šíriť dobrú náladu, ako tu??? 🎄🤷🏼♀️😂
Ako prepačte za tak nevhodnu temu teda, len som sa chcela mormalne opytat mamin co posielaju s detmi listy, podla mna za tym nic zle nieje, a ak to niekoho pohorsuje tak naco odpovedate , a uz vobec mala by si sa zamysliet skorsie ze su tu horsie temy ako sa opytat nechat poradit ohladom znamky ,moj maly ma 2 roky a posielame prvykrat tak jasne ze clovek nevie ci moze byt aj obycajna znamka ako vianocna . Ako halo ale toto je uz moc, mala by sa sa zamysliet
Náhodou aj mne táto téma pomohla, lebo tiež ideme posielať prvýkrát. Takže ďakujem aj ja.
@dzarika vôbec to nebola nevhodná téma. Denne sa tu riešia ine ptákoviny. A napr. Mám známu, ktorej som to pred pár dňami tiež vysvetľovala. Má titul pred aj ta menom a jedna z jej otázok bola, či treba nejakú špeciálnu známku. Tiež idú písať prvy raz.
Tuná, pani zlatá, Romi si natoľko stála za svojim ble komentárom, až si nick zrušila 🤷🏼♀️😂
Každý rok posielame. O známku nejde. Kedysi boli pohľadnice dokonca zadarmo, bola na nich predkreslená známka, teraz neviem, lebo deti vždy posielajú vlastné listy a obrázky v obálke. Klasicky sme platili 90 centov z jeden list. Dôležitá je adresa Jeziško 999 99 a vaša spätná adresa.