Vianočná pošta - list Ježiškovi

dzarika
24. nov 2023

Ahojte prvy rok chceme s malym poslat Jeziskovi list,vianocnu postu, prosim vas je tu niekto kto posiela pohladnice s dermi roky ? Dala som mojmu ocovi kupit znamku na poste ale nekupil presne tu vianocnu, moze byt aj ina prosim vas. Ak tu je nejaka mamina ktora posiela s detmi tak budem velmi rada, vdačna.

galganka
24. nov 2023

Každý rok posielame. O známku nejde. Kedysi boli pohľadnice dokonca zadarmo, bola na nich predkreslená známka, teraz neviem, lebo deti vždy posielajú vlastné listy a obrázky v obálke. Klasicky sme platili 90 centov z jeden list. Dôležitá je adresa Jeziško 999 99 a vaša spätná adresa.

dzarika
autor
24. nov 2023

@galganka Ďakujem vam velmi pekne

michaela412
24. nov 2023

Vieš si na pošte kúpiť pohľadnicu pre Ježiška, tam napíšeš adresu dieťaťa, napíšeš vianočné prianie a pošleš za 0,90€, ale kľudne môže synček nakresliť obrázok, zabalíš do obálky, napíšeš jeho adresu a klasicky pošleš poštou na adresu Ježiško 999 99. Oni vždy pošlú odpoveď a nejaký darček k tomu

romi2706
24. nov 2023

Pane bože, naozaj sa dospelá žena opýta toto? 🤦‍♀️

galganka
24. nov 2023

@romi2706 schválne som si pozrela pár tvojich tém a otázok a tiež to nie je veľká sláva... Niekedy je mlčať zlato... 🤷🏼‍♀️

romi2706
24. nov 2023

@galganka tie asi dve? Dobre 😃 rada sa nechám porovnávať s telaťom čo nevie kúpiť poštovú známku 😃

galganka
24. nov 2023

@romi2706 ty si dnes dobre hore riťou vstala... 🫣

veronikaszabova
24. nov 2023

@galganka zrusila ucet

galganka
24. nov 2023

@veronikaszabova no ja odpadnem... 😂 Ako teraz bude online zisťovať, kde kúpi vianočnú čiapku a ako bude šíriť dobrú náladu, ako tu??? 🎄🤷🏼‍♀️😂

dzarika
autor
24. nov 2023

Ako prepačte za tak nevhodnu temu teda, len som sa chcela mormalne opytat mamin co posielaju s detmi listy, podla mna za tym nic zle nieje, a ak to niekoho pohorsuje tak naco odpovedate , a uz vobec mala by si sa zamysliet skorsie ze su tu horsie temy ako sa opytat nechat poradit ohladom znamky ,moj maly ma 2 roky a posielame prvykrat tak jasne ze clovek nevie ci moze byt aj obycajna znamka ako vianocna . Ako halo ale toto je uz moc, mala by sa sa zamysliet

miggy
24. nov 2023

Náhodou aj mne táto téma pomohla, lebo tiež ideme posielať prvýkrát. Takže ďakujem aj ja.

galganka
24. nov 2023

@dzarika vôbec to nebola nevhodná téma. Denne sa tu riešia ine ptákoviny. A napr. Mám známu, ktorej som to pred pár dňami tiež vysvetľovala. Má titul pred aj ta menom a jedna z jej otázok bola, či treba nejakú špeciálnu známku. Tiež idú písať prvy raz.
Tuná, pani zlatá, Romi si natoľko stála za svojim ble komentárom, až si nick zrušila 🤷🏼‍♀️😂