Baby, pochváľte sa ste tu take čo ste si zotreli výhru tento rok vo vianočnej lotérii?
Raz som ho kúpila a mala som 20€
Najviac 30 euro som vyhrala, kupovali sme aj minulý rok stále a najviac 30 inak 7 alebo nič 😀
5 rokov dozadu 500 eur
Ja som mala 20, a dcera si včera vybrala a mala 15 🙂 ale potešilo by aj viac teraz pri tych cenach 🙂
Najviac, čo sa mi kedy podarilo, bolo 25€. :D Odvtedy som už to šťastie nemala a ani to, popravde už neskúšam :D Viac som na tom minula ako zarobila :D
Uz moc výhier na tom není my sme kupovali aj 8 a nikto nič nemal zo začiatku boli výhry aby namotali teraz je tam výhier minimum hlavne ze si spravili prvý rok reklamu
15 eur som vyhrala
Každý rok na Vianoce zotierame 4 kusy, za poslednych asi 6 rokov nevyhral nikto nič 😆
2 som mala ani tuk 😅
20 € bola vyhra. Mňa by zaujímalo či niekto vyhral vysoku výhru napríklad 1000 alebo 2000 € ?
Ja som asi pred 4 rokmi vyhrala 50e a mamina akurát včera kúpila a vyhrala 100e. Ale žrebov sme za tú dobu kúpili dosť veľa...
Minuly rok dokopy cca 300e, predminuly podobne,tento rok zoparkrat po 30e
@larisa minule tu pisala jedna kocka,ze pan pred nou si dal skontrolovat tento zreb a mal 5000
Minulý rok 500e+500e bonus tento rok raz 30e a si 3krat po 20e a tých zrebov bolo zato dosť
@helenka2 ja sa pamätám ze keď sa môj malý narodil 17.6.2019 tak jedna pani vyhrala na lose 100 tisíc eur.
@2700do7858 Spravne tomu rozumiem ked napr. Vo vrchnom hracom poli mam 50€ a v bonusovom policku tiez 50€ ( Vianocny zreb), mozem si uplatnit spolu obe vyhry a vydaju mi 100€? Dakujem 🌸😊
Mala som 25 ks. Vyhry : 1x30€, 1x15€, 3x9€
Ja myslím, ze cim dalej menej sa vyhrava. Tri roky dozadu sme vyhrali kazdy druhy zreb, potom u menej a teraz cez vianoce nič.
Dostala som na Mikuláša, mala som 50e