kolko ste tento rok vyhrali
ja max 9 eur. sklamanie. 7 kusov kupenych rozne.
premyslam ci ma vyznam kupovat clenom rodiny pod strom a dufat ze motyka vystreli.
Tak nič nečakaj a nebudeš sklamaná, kupujeme tento los len tak ku káve. Zatiaľ bolo vždy 9 alebo 20 🙂
tento rok negativna..
Max 20 eur som vyhrala na vianočnej lotérii.
Každým rokom drahšie a nevyherne keď stali 5 eur kúpila som 10 a každý 2 bol výherný a teraz kúpim 10 a ani jeden 😅
Pamätám si, že asi 5 rokov dozadu malý vytiahol los, a bolo 8 alebo 9 anjelov a výhra bola 500€
@ariannazara ved prave, napodobne mam tu skusenost.
@noami12 ja som premyslala nad darcekom pre rodinu tak snad mozem snivat ze motyka vystreli.
@noami12 a kupujete po jednom ci viac naraz
Nech sa nikto neurazí, ale za mňa je toto strašne blbý darček. Za prvé, ak nebude los výherný, tak ten človek v podstate nedostal nič, resp. nemá to žiadnu hodnotu a za druhé fakt by som sa cítila zle, keby to kúpim viacerým členom rodiny a dajme tomu, že jeden vyhrá a druhý, tretí, štvrtý nie.
@kristiii za min rok vzdy dakot vyhral. a blizka rodina si nezavidi ale dopraje. samozrejme to nebolo jedine co dostali.
Však toto, že vždy dakto. Nepochopila si ma, ja som absolútne nepísala o závisti v rodine, ale o tom, že ja ako darca by som nemala dobrý pocit, keby jeden vyhrá a iní nie.
@kristiii toez mekupujem taketo darceky nemam to rada..a ani sebe zreby mekupujem nemam stastie radsej investujem inde
Skus radcsej iný darček, tiež z manželovej strany dostávame los, no nikdy sme na ňom nič nemali a niekto mal 100e ale o to nejde, doprajeme ale tak naozaj je to také ze niekdo ma 100 a niekdo 0.
A kupujeme ako kedy niekedy 1 niekedy 2.
Min. rok sme tiež takto kupovali a raz som kupila 8 naraz a nič max 9 euro na niektorych bolo a bolo ich moc nevýhernych u nás celkovo minulý rok, najväčšia čiastka co na lose u nas bola bolo 30e vyhra ale tak s tým človek musí rátať a hlavne nemať očakávania veľké.
Zatiaľ som kúpila 1ks a nič ☹
@kristiii ok
Ja necakam, ze motyka vystreli, ale tiez to kupujem len pre zabavu.