Ahojte maminky, máme 2 mesačného chlapčeka a nevieme čo pod stromček 😍 budem rada za každý tip 😘
prvému synčekovi sme kúpili nejaké oblečenie a také bábätkovské hračky... pri druhom to už bolo horšie, keďže všetko dedil po staršom, tak ten dostal fotoalbum a plienočky
@majkamimi moja mala na Vianoce pol roka. Dostala bábiku a oblečenie. Pol dňa som sa snažila nachystať. Zemiaky k večeri svojim mliekom riedila , rybu tusim lupou pozerala ( teraz má 22rokov a vtedy net nebol. Takze ryba a alergén?? 😏 ,)) Sedenie jej robila bo stoličku sme ešte nemali. A o 5 začala revat. Do 9 som ju potom uspavala. Takže asi tak. Muz zaspal, večera studena 😂😂😂😂
Malíčku hračku a oblečenie sme dali našim na prvé vianoce
@deti95060810 😂👍
Hraciu deku vyuzijete uz aj teraz 😉
Tomu babu je to jedno, nasa mala 8mes jed sme mali prve vianoce spolocne ,distala symbolicky darcek kvoli fotke....a najviac ju zaujal roztrhany baluaci papier a muzov fotak ked ju chcel fotit...podla toho tie fotkybaj vyzerali...
Pre tak male babatko netreba nic, nebude pamatat, ak kvoli fotkam, tak cokolvek, co vyuzijes pri nom neskor
Takému malému je to suma fuk, stačí hrkálka nejaká alebo hracia deka, pripadne nieco na hryzenie.
Nas mal 3 m v case jeho prvych vianoc a dostal hracku s hrkalkou...bolo mu to uplne jedno 😁😂😂😂..dalsi rok uz to bolo o inom, ale stale to este nejak nechapal
Dieťa je male a nevnima,že co dostane na vianoce.Tak by som extra darcek nekupovala zbytocne vyhodene peniaze a naco.Aj tak neskor ked bude velky.budete toho viac kupovat.Kupte len to co potrebuje plienky,oblečenie,stoličku jedalensku,drogeriu a hracky ak nema.
Ďakujem 😍 hraciu deku mám po dcérke 😉 ja som to manželovi vravela, že malému je to fuk teraz... len oteckovia 😁😍 dcérka mala minulý rok 7 m a tiež sa tešila z papiera 😂😂😂 a mašle na sánkach 😍 tiež som uvažovala nad simbilickou hračkou alebo niečo obliect, ale vraj ... malému nič ??? Tak dikičko za rady
Plienky vlhcene utierky
Umele mlieko do zasobyy
Plienky a praci gelik
Kozmetika
prsia plné mlieka a suchú plienku....tak malému je to úplne jedno....😉😀
o rok to už bude o inom....ale ak tak veĺmi chceš tak niečo do kočíka, postieľky nejakú hrkálku...