Viackrát som mala sen o odpadnutí

15. mar 2021

Ahojte, nejaká čo sa rozumie snom? Už veľa krát sa mi snívalo že som odpadla. Dnes ma to vydesilo, už dávno sa mi snívalo že som odpadla v jednej miestnosti. Nepoznala som ju. Dnes som v nej reálne bola. A budem sa do nej ešte určite vracať....čo to môže znamenať? (Áno reálne mám panicky strach z toho že odpadnem)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkamatka7
15. mar 2021

Zachytil niekto Tvoj pád vo sne? Cítila si po páde bolesť? Vo sne myslím. Mala si pri sebe, vedľa seba niečo, čoho si sa mohla pridržať, aby si pádu zabránila? Bol to pád do tmy, do nejakej jamy, diery, na podlahu v miestnosti?

ninusa221
15. mar 2021

Kukni snar

katkamatka7
15. mar 2021

@anonym Ak nemôžeš pridať komentár, kľudne mi napíš do správy

autor
15. mar 2021

@katkamatka7 áno, zachytil. Necítila som bolesť jednoducho som odpadla. A nemala som sa čoho pridrzat. Bol to pád na podlahu

katkamatka7
15. mar 2021

@anonym Absolvovala si nejaké sedenie, terapiu, konzultáciu s odborníkom, ktorý by prišiel na príčinu panického strachu z pádu alebo sa pokúsil odblokovať ten strach? Alebo máš dôvod, z čoho ten strach máš?

autor
15. mar 2021

@katkamatka7 nie, momentálne však je u mňa podozrenie na tetaniu, a s tým to pravdepodobne všetko súvisí, o to viac že keď sa mi dačo také sníva a zažijem "dejavu" tak som fakt na odpadnutie zo strachu že ten sen naozaj práve prežívam a odpadnem....

katkamatka7
15. mar 2021

Rozumiem. Niektorí ľudia to majú, že sa im sníva niečo, čo neskôr zažijú. Teda nie úplne presne ako vo sne, ale niečo im ten sen pripomenie, situácia, pocit, u Teba teda tá podobnosť s miestnosťou. Čo to znamená je jedna vec a druhá je tá, či sa toho strachu chceš zbaviť, či Ťa obťažuje. Vyhľadať psychológa na konzultáciu, teraz to robia aj online. Tá miestnosť je v novej práci?

autor
15. mar 2021

@katkamatka7 nie u nového lekára (nič vážne, len občasné kontroly)