Už 2 dni sa mi stáva, že ak napíšem príspevok viac ako 3 riadky, tak mi ho nepridá do diskusie
zaujimave
robi to este niekomu?
test test test, napriklad mne?
jaduska a ako sa to prejavi, ze ti ho neprida? hodi ta to na prvu stranku diskusie, alebo ti vypise nieco?
aj mne sa to uz stalo a musela som rozdelit prispevok na dve casti
no ale to bol prispevok "slohova praca"na dva A4-ky
emjee nikde ma to nehodí, ostane čistá stránka, musím znova ísť na záložky, kde mám uloženého MK....
fuha a nemenila si nieco? ked to robi len posledne dva dni?
práveže som s PC nerobila nič, nič som neinštalovala, ani nemazala, ani nemenila nastavenia....
Ale keď to nerobí nikomu inému, tak asi je chyba niekde u mňa
mozes mi urobit screenshoty? skus napisat teda nieco viacriadkove, kludne blaboly - urob screenshot (tlacitko print screen a skopirovat do skicara a ulozit ako obrazok) a potom screenshot po odoslani prispevku - vidim, ze nemas albumy, takze obetujes dve fotecky do albumu? nazvi album problemy s mk, ostatne adminky upozornim, ze to maju nechat tam, kym sa to nevyriesi
ok, idem sa pokúsiť to urobiť
aj mne to robi ani ip neviem poslat, ani fotku vlozit. taka som dnes strucna, ze radsej cely vecer sijem
jaduska, nemas nahodou pripojenie adsl od t-com? oni tam furt nieco menia a potom to takto vyzera. lebo ja sa neviem cely den dostat ani na gmail
emjee - urobila som to, ale nedá sa mi fotka dať do albumu
bambusko - mám 4G od t-comu. Ja mám mailovú adresu na centrume a tiež to tam bolo dnes dáke spomalené...
tak to budu oni presne ako v tej reklame: sam sa uklada na nosidla a odnasa sa, uvidime ako mu pojde soferovanie
len ja nemam chut volat na tu ich linku, lebo su taki neochotni, uz ma x krat vytocili, aj som im vynadala
no ja som zatiaľ problém nemala....
no parada idem referovat teda sefovi
co emjee, ty robis aj v t-come???
nie, sefovi bobovi
aspon sme nasli spolocny znak problemov, aj ked nemusi to byt v tom
ale poprosim vas o strpenie, viete, predlzeny vikend
hm, v sobotu odchadzam na 3 tyzdne, to je nacvik ako sa odzavislacit od kona
jasné emjee, v pohode, zas až tak hrozne mi to nevadí, aspoň nemusia baby po mne veľa čítať
a este jedna otazka - dost zasadna - ako su na tom ine stranky? pisete, ze maily vam tiez blbnu ... v pripade, ze je chyba naozaj v pripojeni, my s tym asi vela neurobime
bola som teraz kuk na mail a už to išlo rýchlejšie...
na iné diskusné fóra nechodím
jaduska uz mas dvojriadkovy prispevok
emjee - do troch riadkov je to v pohode, štyri už sú problém
test
test
1
2
3
4
ej bisťu, aj štyri mi zobralo, tak idem skúsiť nejaký blábol dlhší napísať
Aj túto tému mi založilo až na tretí krát, keď som to vtesnala do jedného riadku