Už 2 dni sa mi stáva, že ak napíšem príspevok viac ako 3 riadky, tak mi ho nepridá do diskusie ☹
zaujimave
robi to este niekomu?
test test test, napriklad mne?
jaduska a ako sa to prejavi, ze ti ho neprida? hodi ta to na prvu stranku diskusie, alebo ti vypise nieco?
aj mne sa to uz stalo a musela som rozdelit prispevok na dve casti
no ale to bol prispevok "slohova praca"na dva A4-ky 😀
emjee nikde ma to nehodí, ostane čistá stránka, musím znova ísť na záložky, kde mám uloženého MK....
fuha 😅 a nemenila si nieco? ked to robi len posledne dva dni?
práveže som s PC nerobila nič, nič som neinštalovala, ani nemazala, ani nemenila nastavenia....
Ale keď to nerobí nikomu inému, tak asi je chyba niekde u mňa 😒
mozes mi urobit screenshoty? skus napisat teda nieco viacriadkove, kludne blaboly - urob screenshot (tlacitko print screen a skopirovat do skicara a ulozit ako obrazok) a potom screenshot po odoslani prispevku - vidim, ze nemas albumy, takze obetujes dve fotecky do albumu? nazvi album problemy s mk, ostatne adminky upozornim, ze to maju nechat tam, kym sa to nevyriesi
ok, idem sa pokúsiť to urobiť
aj mne to robi ☹ ani ip neviem poslat, ani fotku vlozit. taka som dnes strucna, ze radsej cely vecer sijem 😀
jaduska, nemas nahodou pripojenie adsl od t-com? oni tam furt nieco menia a potom to takto vyzera. lebo ja sa neviem cely den dostat ani na gmail 😢
emjee - urobila som to, ale nedá sa mi fotka dať do albumu ☹
bambusko - mám 4G od t-comu. Ja mám mailovú adresu na centrume a tiež to tam bolo dnes dáke spomalené... 😠
tak to budu oni 😠 presne ako v tej reklame: sam sa uklada na nosidla a odnasa sa, uvidime ako mu pojde soferovanie 😖
len ja nemam chut volat na tu ich linku, lebo su taki neochotni, uz ma x krat vytocili, aj som im vynadala 😝
no ja som zatiaľ problém nemala.... 😒
no parada 😀 idem referovat teda sefovi
co emjee, ty robis aj v t-come??? 😖
nie, sefovi bobovi 😀
aspon sme nasli spolocny znak problemov, aj ked nemusi to byt v tom
ale poprosim vas o strpenie, viete, predlzeny vikend 😀
hm, v sobotu odchadzam na 3 tyzdne, to je nacvik ako sa odzavislacit od kona 🤐
jasné emjee, v pohode, zas až tak hrozne mi to nevadí, aspoň nemusia baby po mne veľa čítať 🙂
a este jedna otazka - dost zasadna - ako su na tom ine stranky? pisete, ze maily vam tiez blbnu ... v pripade, ze je chyba naozaj v pripojeni, my s tym asi vela neurobime 😔
bola som teraz kuk na mail a už to išlo rýchlejšie...
na iné diskusné fóra nechodím 🙂
jaduska uz mas dvojriadkovy prispevok 😀
emjee - do troch riadkov je to v pohode, štyri už sú problém 😝
test
test
1
2
3
4
ej bisťu, aj štyri mi zobralo, tak idem skúsiť nejaký blábol dlhší napísať
Aj túto tému mi založilo až na tretí krát, keď som to vtesnala do jedného riadku